Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sizce hangi 250lik motor

REKLAM ALANI

Alıntı gazo0202 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunlar neyin tripleri
    Daha A2 bile yok
    Senin Hyosung u kontrol edebilmen için bence önce B olması lazım en azından o da yok
    Hadi B olmuş olsaydı trafiği biliyor olurdun neyse keyif senin tabi ....
    o zaman ben şöyle diyim en iyi motor hangisi olur supersporta başlamak için

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

arkadaşlar bilmiyor olabilirim sizde biraz anlayışlı olun kızmayın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kuba Xcg 150 2013
    ulan bende çalışarak biriktirdim ama 125 drifte biniyorum demekki sen ya çok sabırlısın baya ugrastın biriktirdin yada gelir sağlam

gokhanarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Alıntı barisaslanpe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman ben şöyle diyim en iyi motor hangisi olur supersporta başlamak için

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

arkadaşlar bilmiyor olabilirim sizde biraz anlayışlı olun kızmayın
    Yok kardeşim kızmak değil seni düşündüğümüzden canına zarar gelmemesinden. Yamaha Yzf R125 al en temizinden aynı fiyata maksimum 500 lira düşüğüne satarsın satarken. Üzmez tam bir supersporttur. 15 hp gücü vardır. Honda Cbr125'te senin için bir seçenek fakat onun sürüş pozisyonu biraz daha touring ayrıca bir arkadaş fazla atarlanmış onun kusuruna da bakmayıver.
    MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME

Alıntı fare662 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulan bende çalışarak biriktirdim ama 125 drifte biniyorum demekki sen ya çok sabırlısın baya ugrastın biriktirdin yada gelir sağlam
    motor tutkum 13-14 yaşımdan beri var okul harçlığımdan attım yazları tarlada çalıştım en son durum bu oldu işte tabi biraz aile desteğide var

jook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL650XT
    açıkcası insanlardaki şu ss hastalığını 18 yaşından sonra anlamamaya başladım,bubi tuzağından farksız logar kapalarının olduğu bi ülkede napcaksınız len super sport motoru(he yazları plaja çekip sergiliyorum derseniz onu bilemicem )

Alıntı gokhanarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok kardeşim kızmak değil seni düşündüğümüzden canına zarar gelmemesinden. Yamaha Yzf R125 al en temizinden aynı fiyata maksimum 500 lira düşüğüne satarsın satarken. Üzmez tam bir supersporttur. 15 hp gücü vardır. Honda Cbr125'te senin için bir seçenek fakat onun sürüş pozisyonu biraz daha touring ayrıca bir arkadaş fazla atarlanmış onun kusuruna da bakmayıver.
    ekime kadar sürem var işte motoru almak için 96 ekim doğumluyum onu bekliyorum işte ama ben 125 lik alırsam zoruma gidecek şey şu olur hocam 2012 model yzfr125 in fiyatı 7000-8000 2008 model ninja 250r nin fiyatı 8000-9000 tl bütçemi iyi şekilde kullanmak istediğimden karar vermekte güçlük çektiğim için buraya başvurdum

gokhanarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked
    Alıntı barisaslanpe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekime kadar sürem var işte motoru almak için 96 ekim doğumluyum onu bekliyorum işte ama ben 125 lik alırsam zoruma gidecek şey şu olur hocam 2012 model yzfr125 in fiyatı 7000-8000 2008 model ninja 250r nin fiyatı 8000-9000 tl bütçemi iyi şekilde kullanmak istediğimden karar vermekte güçlük çektiğim için buraya başvurdum
    Kardeşim sen beni ekleyiver hele özel konuşalım seninle bir https://www.facebook.com/gokhanarslangeygel
    MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)