ulan bende çalışarak biriktirdim ama 125 drifte biniyorum demekki sen ya çok sabırlısın baya ugrastın biriktirdin yada gelir sağlam
Yok kardeşim kızmak değil seni düşündüğümüzden canına zarar gelmemesinden. Yamaha Yzf R125 al en temizinden aynı fiyata maksimum 500 lira düşüğüne satarsın satarken. Üzmez tam bir supersporttur. 15 hp gücü vardır. Honda Cbr125'te senin için bir seçenek fakat onun sürüş pozisyonu biraz daha touring ayrıca bir arkadaş fazla atarlanmış onun kusuruna da bakmayıver.
MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME
açıkcası insanlardaki şu ss hastalığını 18 yaşından sonra anlamamaya başladım,bubi tuzağından farksız logar kapalarının olduğu bi ülkede napcaksınız len super sport motoru(he yazları plaja çekip sergiliyorum derseniz onu bilemicem )
ekime kadar sürem var işte motoru almak için 96 ekim doğumluyum onu bekliyorum işte ama ben 125 lik alırsam zoruma gidecek şey şu olur hocam 2012 model yzfr125 in fiyatı 7000-8000 2008 model ninja 250r nin fiyatı 8000-9000 tl bütçemi iyi şekilde kullanmak istediğimden karar vermekte güçlük çektiğim için buraya başvurdum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)