Bunca aradan sonra BOY'dan herkese selamlar !!!
Reklamlar
-
17 Temmuz 2013, 12:36
mehmet hoş geldin tekrardan yazdığını görmek güzel (=
Gökhan adlı üyeden alıntı
Oooo kimler gelmiş. Gerçi hep böyle olmaz mı? Bekarken MT'den çıkmayız, sonra evlenip 1-2 çocuk yapıp MT'den ve motosikletten uzaklaşırız. 3-4 yıl sonra evdeki çoçuk ve hanım sesi çekilmez bir hal alınca tekrar geçmişe dönüş yaparız.
Hoşgeldin Mehmet ve diger arkadaşlar. Bir daha bukadar uzun aralar vermemeniz dilegiyle
senide görecez
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
17 Temmuz 2013, 12:40
Adaş sende bendensin desene
-
17 Temmuz 2013, 12:52
-
17 Temmuz 2013, 12:52
Oooo kimler gelmiş. Gerçi hep böyle olmaz mı? Bekarken MT'den çıkmayız, sonra evlenip 1-2 çocuk yapıp MT'den ve motosikletten uzaklaşırız. 3-4 yıl sonra evdeki çoçuk ve hanım sesi çekilmez bir hal alınca tekrar geçmişe dönüş yaparız.
Hoşgeldin Mehmet ve diger arkadaşlar. Bir daha bukadar uzun aralar vermemeniz dilegiyle
Hocam dediklerin çok doğru evlenmeden önce devamlı mt deydim evlendim motorum gitti buralara uğramaz oldum çocuk oldu sonra bir gün 25 km yolu 3,5 saatte servis ile eve varınca cinnet geçirdim kimseye haber vermeden gidip motor aldım herkes bana deli diye bakıyordu evlisin çocuğun var diye nasihatlar veriyordu ama ben kimseyi dinlemedim ve motoruma binince o içimdeki mutluluğu coşkuyu anlatamam bir daha motorumdan ayrılmamaya karar verdim. Motosiklet bir tutkudur nekadar sen vazgeçsende o senden vazgeçmiyor bir gün mutlaka içindeki ateşi dışarı çıkartıyor
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
17 Temmuz 2013, 13:23
Motosiklet Eğitmeni
hosgeldin Mehmet,
özlettin.
-
17 Temmuz 2013, 13:42
Moderatör
Evleneli 5 sene oldu, bizim velet dünyaya geleli 2 ay oldu, hala burdayım ama ben
Hatunu seçmesini bileceksin demek ki Gökhan'ım
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
17 Temmuz 2013, 18:19
Ya bu adam motordan anlamaz gelip bir de yazıyor buralara hasta oluyorum
-
17 Temmuz 2013, 18:37
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Hoşgeldin Mehmet,
Du bakalım seni de göreceğiz
-
17 Temmuz 2013, 18:43
-
17 Temmuz 2013, 18:55
Gökhancım o işler öyle olmuyor aslında, şöyle oluyor...
Motosiklet.net ten çok önce ben motor kullanıyordum, siteye üye oldum, birçok arkadaş kazandım, evlendim çocuklarım oldu ama motor işini bırakan ben olmadım, hatta eşim hamileyken bile yarışmayı bırakmadım, motoru bırakan sitedeki diğer arkadaşlar oldu. Zamanla ortak konumuz olan motosiklet ile ilgili adam bulamamaya, yalnız dolaşmaya başladım. Bir süreden sonra da yalnız dolaşmak sıkıyor tabi. Kendimi yarışa verdim, yine yalnızdım, kimse destek vermeden senelerce yarıştım. Baktım olmuyor, 18 senelik IT hayatımı geride bırakıp motosiklet işi yapmak için ailemi de peşime takarak Amerika'ya taşındım. Şu anda da motosiklet servis, satış, aksesuar yapmak üzere Orlando'dayım. Motor işini kim bırakmış Gökhan'cım söyle bakalım?
Evet tüm dinazorlar bu sayede ortaya çıkmaya başladı, çoğu kişinin hala burada olmasına çok sevindim. Zaman buldukça yazmaya çalışacağım. Amerika'da olan veya emlakçı tanıdığı olan bana iş konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Şu anda tek ihtiyacım düzgün bir yerde kiralık bir dükkan bulmak. Buradaki bir arkadaşımla bazı problemler yaşadık, işi ayırmak zorunda kaldık. O yüzden bağımsız bir dükkan arıyorum.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
17 Temmuz 2013, 19:26
Hoşgeldin Mehmet,
"Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak"
Umarım herşey dilediğin gibi olur.
-
17 Temmuz 2013, 20:52
takendy adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Mehmet,
"Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak"
Umarım herşey dilediğin gibi olur.
Evet bazı şeyleri sıfırlamak gerekiyordu, birçok insana göre bu imkansız bir hareket ama bana göre olması gereken çok da zor olmayan bir karardı. Hayatta herşeyin bedeli vardır, birşeyleri denemeden sonucu göremezsiniz. Hayata bir kez geliyoruz ve yapmak istediğimiz çoğu şeyi erteliyoruz, sonra yaparız diyoruz ama yapamıyoruz, bir de bakıyoruz zaman öyle hızlı akıp gitmiş ki çok geç kalmışız. Neyse ki ben böyle değilim, hayatı "keşke" lerim olmadan yaşamayı tercih ediyorum. Önemli olan mutlu olmaktır, bunun için de kendiniz ve aileniz için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekiyor. Senelerdir hiç değişmeyen imzama bakarsanız anlarsınız
-
17 Temmuz 2013, 21:07
-
17 Temmuz 2013, 22:42
boy adlı üyeden alıntı
Sen hala takılıyor musun olm buraya? Dede oldun dedeeeee
Facebookta linki görüp baktım buraya Mehmet, ama bu aralar motosiklet alma isteğim yine zirve yapıyor. İlk fırsatta bir K1300R gelecek
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
18 Temmuz 2013, 00:12
-
18 Temmuz 2013, 00:20
bende burdayım gören yok...
-
18 Temmuz 2013, 04:04
Olcan138 adlı üyeden alıntı
Aylardır, belki de yıllardır forumda gördüğüm en keyif veren konu olmuş. Birkaç kişinin isimlerini görmek bile gülümsemelere sebep olabiliyormuş yüzde.
Evet gerçekten bunca zaman geçmesine rağmen yine aynı ortamda buluşabilmemiz çok hoş oldu. Motosiklet.net te beni hatırlayabilecek kişilerin bile olması güzel.
Eeee arkadaşlar nerdesiniz? Bakalım dinazorlardan daha hangileri çıkacak ortaya...
-
18 Temmuz 2013, 04:25
boy adlı üyeden alıntı
Evet gerçekten bunca zaman geçmesine rağmen yine aynı ortamda buluşabilmemiz çok hoş oldu. Motosiklet.net te beni hatırlayabilecek kişilerin bile olması güzel.
Eeee arkadaşlar nerdesiniz? Bakalım dinazorlardan daha hangileri çıkacak ortaya...
mezit adlı üyeden alıntı
bende burdayım
gören yok...
dinozor diyo adam..ayucuk değil...
Tekrar hoşgeldin aramıza..kaybolma ama tekrar...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
18 Temmuz 2013, 10:29
hoşgeldin abi uzunca bi süre oldu .. ama inan ki özledik yazılarını okumayı ....
-
18 Temmuz 2013, 15:00
Lucas adlı üyeden alıntı
Evleneli 5 sene oldu, bizim velet dünyaya geleli 2 ay oldu, hala burdayım ama ben
Hatunu seçmesini bileceksin demek ki Gökhan'ım
De de onu de
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
mehmet hoş geldin tekrardan yazdığını görmek güzel (=
senide görecez
Gürkan Anbarlı adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Mehmet,
Du bakalım seni de göreceğiz
Zor görürsünüz
boy adlı üyeden alıntı
Gökhancım o işler öyle olmuyor aslında, şöyle oluyor...
Motosiklet.net ten çok önce ben motor kullanıyordum, siteye üye oldum, birçok arkadaş kazandım, evlendim çocuklarım oldu ama motor işini bırakan ben olmadım, hatta eşim hamileyken bile yarışmayı bırakmadım, motoru bırakan sitedeki diğer arkadaşlar oldu. Zamanla ortak konumuz olan motosiklet ile ilgili adam bulamamaya, yalnız dolaşmaya başladım. Bir süreden sonra da yalnız dolaşmak sıkıyor tabi. Kendimi yarışa verdim, yine yalnızdım, kimse destek vermeden senelerce yarıştım. Baktım olmuyor, 18 senelik IT hayatımı geride bırakıp motosiklet işi yapmak için ailemi de peşime takarak Amerika'ya taşındım. Şu anda da motosiklet servis, satış, aksesuar yapmak üzere Orlando'dayım. Motor işini kim bırakmış Gökhan'cım söyle bakalım?
Vaay vay baya radikal kararlar almışsın. Umarım herşey istedigin gibi gider.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)