Bunca aradan sonra BOY'dan herkese selamlar !!!
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Şu anda sitenin toplam abone sayısı kaç oldu bilemiyorum ama ben siteye girmeyi bıraktıktan sonra binlerce yeni kişi gelmiştir. 4 seneden yeni olanlar beni tanımaz, belki yazılarıma denk gelmişsinizdir çünkü binlerce yazım vardır burada. Bugün de beni siteden Oğuzcan adlı bir arkadaş Facebook'da bulup eklemiş, motosikletler ile ilgili birşeyler sordu. Ben de siteye girmeyi denedim, 4 senedir kullanmadığım hesabım hala taş gibi duruyormuş, ilk şifre denemesi de başarılı olunca birkaç satır çiziktireyim dedim. Eski kurtlar hala burada mı? Ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Bende bir sürü havadis var
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hosgeldin ustad nerelerdeydin ozlettin kendini.
Beni belki tanimazsin ama yazilarini yakindan takip ediyordum.
-
Hehe, nostalji gibi oldu hakkaten Mehmet yıllar oldu
-
danger0 adlı üyeden alıntı
Sen hala takılıyor musun olm buraya? Dede oldun dedeeeee
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Tekrardan hoş geldinnn uzun ara oldu ama profil resmin kırmızı şeytan iyi biz sana öyle alıştık :O
-
Selam ne iyi etmişsin nerelerdesin birkaç satır karala bari istanbul damısın
-
boy hoşgeldin ama motorforumu değil artık burası arkadaşlar karar alıp siyasi forum yaptılar.
-
Ben de bunu anlamıyorum ya.Motosiklet forumu diye sadece motorlarla ilgili mi konular olması gerekiyor.Spor, siyaset, güncel olaylar, konu dışı olamaz mı yani.
İsteyen istediği bölümü okur
Saygılar
astorojna adlı üyeden alıntı
boy hoşgeldin ama motorforumu değil artık burası arkadaşlar karar alıp siyasi forum yaptılar.
-
ozgurs adlı üyeden alıntı
Ben de bunu anlamıyorum ya.Motosiklet forumu diye sadece motorlarla ilgili mi konular olması gerekiyor.Spor, siyaset, güncel olaylar, konu dışı olamaz mı yani.
İsteyen istediği bölümü okur
Saygılar
bizde bişey demedik, isterseniz haydar dümenden inleyen nameler bölümü oluşturun.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
17 Temmuz 2013, 10:23
Hoşgeldiniz, buralar artık bostan oldu motorcu pek kalmadı
-
17 Temmuz 2013, 10:33
Moderatör
boy adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Şu anda sitenin toplam abone sayısı kaç oldu bilemiyorum ama ben siteye girmeyi bıraktıktan sonra binlerce yeni kişi gelmiştir. 4 seneden yeni olanlar beni tanımaz, belki yazılarıma denk gelmişsinizdir çünkü binlerce yazım vardır burada. Bugün de beni siteden Oğuzcan adlı bir arkadaş Facebook'da bulup eklemiş, motosikletler ile ilgili birşeyler sordu. Ben de siteye girmeyi denedim, 4 senedir kullanmadığım hesabım hala taş gibi duruyormuş, ilk şifre denemesi de başarılı olunca birkaç satır çiziktireyim dedim. Eski kurtlar hala burada mı? Ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Bende bir sürü havadis var
Hoşgeldin, kulaklarını çok çınlatıldı buralarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
astorojna adlı üyeden alıntı
Siyasi konulara girmez, okumaz, sadece motorla ilgili konulara girer okursun.
CNN Türk'de haber kanalı, hep haber mi yayınlıyor?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
17 Temmuz 2013, 10:44
danger0 adlı üyeden alıntı
boy adlı üyeden alıntı
Sen hala takılıyor musun olm buraya? Dede oldun dedeeeee
Ben varım eskilerden gençler ))
-
17 Temmuz 2013, 11:02
selam başgan....
-
17 Temmuz 2013, 11:07
Hoşdöndün
-
17 Temmuz 2013, 11:11
eskiler tüm toplanmış burada herkese selamlar olsun )
-
17 Temmuz 2013, 11:12
Important Murrata haber saldım o da damlar müsait olduğunda...
dip not : 2003-2004 lerde tüm niklerin başında "important_ "vardı...
-
17 Temmuz 2013, 11:48
Aaaa dinazor.Hoş geldiniiiiz.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
17 Temmuz 2013, 11:54
Moderatör
Adam bir döndü pir döndü. Tüm dinazorlar teker teker piyasaya çıkmaya başladı
-
17 Temmuz 2013, 12:02
Oooo kimler gelmiş. Gerçi hep böyle olmaz mı? Bekarken MT'den çıkmayız, sonra evlenip 1-2 çocuk yapıp MT'den ve motosikletten uzaklaşırız. 3-4 yıl sonra evdeki çoçuk ve hanım sesi çekilmez bir hal alınca tekrar geçmişe dönüş yaparız.
Hoşgeldin Mehmet ve diger arkadaşlar. Bir daha bukadar uzun aralar vermemeniz dilegiyle
-
17 Temmuz 2013, 12:03
hoş geldin hocam umarım artık gitmezsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)