Bunlardan boyner mağzalarında vardı sanırım, sen bi çalışma yapta öyle görelim.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Bundan çok daha fazla choppera benzeyen bir model İstanbul Galatasaray Lisesi'nin yanından Tophane'ye inen yokuşun başında sağ tarafta satılıyor.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
evet boynerde bende gördüm. ama buna ayrıca motor alana kadar gidip bi motosiklet alırsın. fiyatı çok uçuk çünkü
benim ilşk ve hala kurtulamadığım aşkım bisiklet.
fuar da girişte emen sağda bi tane vardı. motoru ayrıca alıp bisiklete monte edebiliyorsun.
chooper bisiklet modellerinden bir ara çocuklar için olanı carrefour a gelmişti ama çok kaliteli olduğunu sanmıyorum ufak bişeydi. geçen yazın fransada görmüştüm işte o tam bir chooper dı.
bi tane de biz kuzenlerle imal etmiştik. 3 bisikleti kesip bitane 3 tekerlekli yaslanmalı koltuk amörtisörlü maşasıyla beraber harika birşey olmuştu. fotosunu çekip yollıyim bir ara.
As technician As Possible
yaww bunların fiyatları nedir acaba bilen varmı ??
çok hoş bişey ya. ama yokuş çıkmak öldürür bununla adamı üstad...
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
400 milyon civarında olması lazım fiyatlarının.Bence çok mantıksız,normal dağ bisikletinin girebileceği hiç bir aksiyona giremez bu.Yokuş çıkamadıktan,uzun yol yapamadıktan sonra nasıl bisiklet denir ona öyle
Bu nasıl mesela?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
sitesinde 450 KW lik motorunun oldugu 16mil hız yaptıgını yazıyor elektirikli chopper
Our Stingray Chopper has a 450W motor and a geared drive system. There's a big difference in the amount of power and torque between a geared motor and a hub motor, which means ours takes off faster, climbs a steeper hill, and has a higher top-end speed. Where were these when we were kids?
Variable speed twist throttle with diagnostic lights. Top speed around 16 MPH, range 10-18 miles depending on weight of rider, terrain, and amount of pedaling.
harbiden deli bişiymiş ama fiyatıda muhtemelen ögledir.
adamları tebrik etmek lazım süper bi işçilik yapmışlar
1000 usd ha bence cici birer çocuk olsunlar ve orange countrylerinde oynasınlar oyuncaklarıyla
Cok param olsa zevkime oyuncak diye alirdim ama 1000 papel bayagi tuzlu imis.Gusel ve hos bir tasarim ama.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ne güzel titreşim derdin yok benzin derdin yok hararet derdin yok
elektirikler kesilinde ne yapacaksin he yedek batarya alırım dersen extra 300papelde ona bayılacaksın buradaki bazı cinli markaların servisleri gibi bulaştınmı soydukça soyuyorlar ama ayak kuvvetiyle bisiklet surer gibi surersen o başka
ben de chopper bike üretiyorum bu ilk örnek diğerleri yok. ancak son hali daha farklı y-custom çıkartması ve arka tekerleğin yanlarında orda olmayan konsollara tutturulmuş deri çantalar var.
38 km inişli çıkışlı yol yaptım ve terlemedim. açıları mükemmel bir değerde.
bu chopper bisikletten bendede var ama buna beach cruiser diyolar fiyatlari da 1000 dolar falan degil abartmayalim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)