Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

artık yeter saygı duysalar ya bize

REKLAM ALANI
    güvenyahya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobylette hemide 2005 70 cc oldu
    arkdaşlar bugün konyada bir trafik kazası olmuş gene ilgisiz bir onun bunun çocugu motorsikletli bir kardeşimize vurmuş ve ardından üzerinden tır gecmiştir ve çocuk ölmüştür yaa yter artık ya topluca bişeyler yapalım :( yter artık ne olur bu haberleri gördügümde içim burkuluyor
    PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    Cook haklisiniz ancak yani insalara maalesef saygi asiliyamayiz onlarin iclerinden gelmesi gerekiyor.
    search16 bunu beğendi.

muhittinKaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    Bugün Motosikletimi almaya başkabir motosiklet le giderken, iki tane komançi altlarında ford transit beni resmen eziyorlardı. Kırmızıda yakaladım. ana bacı avrat saydım döktüm. Sağırlardı herhal A.M.K.Ç.ları
    fabrisio bunu beğendi.

fabrisio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA TRACER 700
    Alıntı muhittinKaplan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Motosikletimi almaya başkabir motosiklet le giderken, iki tane komançi altlarında ford transit beni resmen eziyorlardı. Kırmızıda yakaladım. ana bacı avrat saydım döktüm. Sağırlardı herhal A.M.K.Ç.ları
    Geçenlerde de ışıklarda en önde dururken bir BMW ci arkamdan gelip önüme geçti. Kalkışta bunu ektim diye bir sonraki ışıklarda yavaşlarken aniden önüme kırıp ani fren yaptı. Az kalsın toslayacaktım. İnip girecektim adama. Kapıları kitlemiş, açamadım. Adam korkudan hayalet gibi kayboldu. Trafikte katil olmamak için çaba gösterdikçe adamlar tahrik ediyorlar.

Ayrıca seni elektronik forumlarından tanıyorum. Senin gibi birini sinirlendirdilerse, ben olsam kesin katil olurdum.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    bugün e6 otobanda sağ şeritte 75 km/h hızla gidiyorum, yol da boş, arkadan farklı zamanlarda bir kere lüks BMW, bir kere de bir kamyonet hızla yaklaşıp sellektörlerle emniyet şeridinden gitmem için beni uyardılar, geçtim kaçtım o şeride, hızım 90 olduğunda da aynı sorun oluyor, ayrıca her otoban ayrımı ayrı bir sorun, sağa dönüş varsa sola doğru sinyal verip gidiyorum, ona rağmen öküzler sol şeritten en sağ dönemece uçak gibi giriş yapınca insan ne edeceğini şaşırıyor, kısaca istemiyorlar yolda bizleri, 90-100 gitmek zor istanbulda, ya en az 120-140 yapıcan ya da böyle sürekli sağ şeritte 125'lik motorla tetikte olucan ...

güvenyahya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobylette hemide 2005 70 cc oldu
    yeter artık biz insan degilmiyiz wallahi birgün birini öldürecem ibreti alem icin sonra ziyaretime sizi bekleyecegim....
    PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)