Padişahım çok yaşa.
İşte bunlar hep ceHApe.
Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama camiye ayakkabıyla girdiler.
Aman ses çıkarmayalım. "HER TOPLUM LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE YÖNETİLİR"
# motosikletle.blogspot
Önümüzdeki yıl kurdaki artış ile ciddi bir enflasyon yılı olabilir, temkinli olmak lazım, gayrimenkul fiyatları düşebilir, faizler artabilir.
Pompalar kırılsın hüloooooğğğğğ
Hükümet benzine zam YAPMIYOR arkadaş..
Özel piyasa bu.. Özelleşti, güzelleşti.. Zaten artık zam da denmiyor.. Güncelleme, ayarlama..
Hükümet sadece benzine ödediğiniz paranın YARISINDAN acık fazlasını vergi olarak alıyor..
Bu toplanan paralarla da size YOL falan döşüyor.. Siz de tereyağı (!) gibi otobandan, köprüden BELEŞE geçip gidiyorsunuz..
Neee onlar satıldı artık parasız geçilmiyor mu?
Ya onları da satmazsak yunandan beter oluruz, maaşlarınız ödenmez sonra felan.. Hem koskoca devlet otobanda biletçilik mi yapçak,
Şimdi burda bir şey kafama takılıyor..
Ya şimdi hükümet bu vergileri alırken yol, su, köprü falan diyor.. tamam.. ama bunların hepsine para veriyoz.. Hem para veriyoz, hem vergi veriyoz.. Ya madem parayla kullancaz, niye vergi verelim ki?
Yapılırken bizden toplanan paralarla oluyor, satılırken paraları hep onlar alıyo..
Yani hem bizden hem FAİZ LOBİSİ'nden para alıyo adamlar.. Gene de şikayet ediyolar..
Sanki kazıklıyolar mı bizi ne?
10 tl hakkıdır. bence kuvvet gelır şimdi
herkes konuşuyor ama benzın zammı için bir kişi toplanmaz sokakta park yeri kalmadı .Şimdi vergisiz 100 cc cup motosıklete bınsek yada tanıtım yapıp stede model kıyaslaması yapsak millet atmadığı çamuru bırakmaz elin hollandalısı bisiklet ile işine gidip geliyor kaldıki bizden daha yüksek gelire sahipler bizde bu gösteriş ruhu oldukça işimiz zor .
hükümete laf atıp duruyoruz ama tek sürücü ile dolup taşan trafıkte arkamızda hınca hınc dolu otobusun içinde bulunan insanları düşünmeden trafiği özel araçlarımızla kitliyoruz rahatımıza ve gösterişimize düşkün insalarız nerde hak hukuk adalet biz kendimizi düşünmuyoruz .Devletmi bizi düşünecek
Benimde bugün saat ücretime 8 kuruş zam yapıldı ne tesadüf ? 4.95 olan ücret 5.03 oldu dedim benim ücretimi mi gördüler enteresan
benzin 5 lira.. hayaldi gerçek oldu hüloooooğğğ
Isterse. A..... s........ 10. Tl olsun. Müstahak. Bu millete
İzmir de. Ağzın da. Sakız. Jeep bin. İçinde. Uzun uzun. Kuyruk. Lar oluşmuş. Kimin. Umrunda. Motorsikletli yi. Yok saymak. Hatta. Motorsiklet. Kullanan kişiyi. Sıkıştırmak......
Uygar ülkelerde. Herkes motor kullanır sayar. Ekonomi anlamında. Artı. Kazanır.... BENIM DÜŞÜNCEM. BU.
5 10 kuruşluk zam geldi diye ağlıyosunuz. bide motosiklete biniyosunuz. motosiklet lüx araçtır. böyle ağlayacaksanız tüplü şahin alın ona binin..
dermişim
bu ancak ampülün tecellisidir, ne de anlamsız bir laf oldu ama
eşek olun da semer vuran çok olsun, ses çıkarmayın, gerek yok, bu işler takdiri ilahidir
yanı başımızda petrol çıkıyor, bizde çıkmıyor, onu geçtik 100 km öteden gelen petrolü bize dünyanın en pahalısı olarak satıyorlar ama hala bu halk bu işi becerenlerden memnun ...
demek ki herkesin işi gücü iyi ... tv'de bugün bir adam bu hükümet zengini daha çok zengin fakiri de daha da fakir yaptı diyordu, doğru olabilir, başbakan bir arabası olan ikincisini almadı mı diye söylüyordu ...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)