http://ekonomi.haberturk.com/enerji/haber/860966-benzine-bir-zam-daha
Tahminime göre, litresi 4.95tl olan 97 oktan 8 kuruşluk zam ile gece yarısı itibariyle 5.03tl olacak. Hayırlı uğurlu olsun.
http://ekonomi.haberturk.com/enerji/haber/860966-benzine-bir-zam-daha
Tahminime göre, litresi 4.95tl olan 97 oktan 8 kuruşluk zam ile gece yarısı itibariyle 5.03tl olacak. Hayırlı uğurlu olsun.
Benim motosikleti sattım. Artık benzin masrafı yok. Çok daha büyük olan toplu taşıma masrafım var.
Sabah 45 liralık benzin almıştım, gidip depoyu fulletsem mi :/
bu millet 10 tl olsa yine biner gezerrrrrrrr
alacağız bir pisiklet anlaşılan.Bari bu zamlar maaşlara yansayaydı denge olurdu, baya beddua aldı bakanlık.
ben hep 30 tl lik alıyorum beni ilgilendirmez zam
Motoru sattım benzin derdi kalmadı
Ama en fazla birkaç gün sonra bana da batar bu Zam
Aynı haberi hemen hemen aynı başlıkla"Hadi gözünüz aydın Benizn 5 TL yi geçti" diye ben açacaktım. Eeee ne diyelim durmak yok yola devam da bezin bitti alacak paramız yok nasıl yola devam edeceğiz?
toki de zam yapmış zaten gelince hepsi üst üste geliyor vallaha...birde patron yapsa çok süper olacak
deveye diken adama .. olmuştur bizim ülkemizin felsefesi. Bu yüzden yola devam, 10 lira olsun.
AKP li arkadaşlar siz hiç zahmete girmeyin ben sizin için basın açıklaması hazırladım buyrun;"Hep bunlar faiz lobisinin işi,gezi eylemcilerinin işi ayrıca dış güçlerin oyunu bunlar bir de camii de içki içtiler o yüzden benzine zam geldi."
vaybe kıbrısa benzin türkiyeden gider kıbrısta şimdi baktımda 95 oktan 3,29 97oktan:3,17 hatta ihtiyaç fazlası diye benzini ucuz yollu ab ülkelerine kayar. yazık bu insanlara ülkeyi bu hale sokanların hesabı bu tarafta olmasada öbür tarafta katmerli olacaktır.
Bugüne ait yandaş habertürkten bir haber daha var senin söylediğinin aksini gösteren.
Özelleştirme ve Akaryakıt Devletin Kasasını Doldurdu
Buyurun haberin kendisi;
http://ekonomi.haberturk.com/para/ha...n-kasasi-doldu
-ve hatta bu sabah haberini öğlen gördüğümde iyi bari cepler biraz rahatlarda indirime giderler dedim..Demez olaydım üstüne üstlük zam haberi.. Bu nasıl bir ironi açıklaması gerçekten güç artık millet gülemiyor bile bu zamlara.
Adamlar zaten zamları hiç çaktırmadan ortalık karışıkken yapıyor.Millet uyanmasında diye hiç bir açıklama yapmıyorlar.Bizim vergiler devlet bütçesine oradan yandaş kurum kuruluşların kasasına yada abuk subuk işlere yada biber gazına.İşin kötüsü hep söyleniyor burda devletin artık vergi ve trafik cezası dışında doğru düzgün gelir kaynağı kalmadı haliyle verigiye abanıyor.Gerçi son 1-2 aydan beri bu vergiler biber gazı ve toma suyu olarak bize geri döndü.Olsun bu da bir gelişme devlet ilk kez vergiyi vatandaşına harcıyor. Yakında su faturalarınızda Toma suyu kesintisi adı altında ekstra ücret görürseniz şaşırmayın.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Yazık günah!!! Ama yinede hiç bir şey canımı, Pkk'nın doğuda bir çok ilde polis gibi örgütlenip yol kesip TC'yi tanımaması kadar acıtmıyor.
Üstelik koskoca Türkiye Cumhuriyeti buna ses çıkaramıyor..
benzin 5 tl barajını aşıp artmaya devam ederse. ekonomi olarak cogu şeyi yerin dibine sokmuş olacak hükümet.
5 tl psikolojik bir rakam cünkü
1 litre 5 tl dediğin zaman cogu kişi arac kullanmakta zorlanacagını düşünüyorum.
artı olarakda toplu taşıma başta olarak seyahat turizm başlayarak gıda sektörüne kadar zam gelecegini tahmin ediyorum.
2 gün önce maliye bakanı televizyona cıkıp bütcemiz ilk ayda 3 milyar lira fazla verdi diyordu.
benzine niye zam geliyor o zaman?
kimi kandırıyorsunuz siz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)