Salak kuzenim motor çalışırken marşa basti sadece bir kere oldu ciddi zarar felan vermez umarım?
Salak kuzenim motor çalışırken marşa basti sadece bir kere oldu ciddi zarar felan vermez umarım?
Kornaya bassana abi diyen çocuğu kırmamak için salak ben de bir kere korna yerine marşa basmıştım. Bişey olmuyo
motordaki sistem arabadan farklıdır dişli sıyırma falan olmaz rahat olun çünkü marş dişlisi sürekli volanın üstünde ancak devamlı olursa marş motoruna ve devamında elektriği aküye aktaran elemanlara zarar verir ama sizin motora bişey olmaz
Uzun süreli basmada marş motoru yanıyor, kısa süreli basmalarda önemli birşey olmuyor diye biliyorum.
konu başlığını acarken yazmışsın zaten motor çalışırken marşa basma :D
genelde uzun sürmediği sürece bişey olmaz ama sen yine de motor çalışırken marşa basma
http://www.facebook.com/photo.php?v=430816936967254&set=vb.100001168540783 &type=3&theater :D :D
---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:13 ----------
benim motorda vızzzzzz diye marş basmıyo (kanuni caracal 200) ayak marşındada acayip tepiyor ayağımın altı falakaya yatırmışlar gibi oldu. :D :D böyle motor visteste ayak marşına basar gibi oluyor anlamadım gitti.
Aslında başlıkta KTM07 nin suçu yok Bu kuzenlerde genelde yapma denilen şeyi yapma arzusu var. Bir seferden birşey olmaz ama kuzenine marş motorunun fiyatını söyle bir daha yapacağını sanmam.
nasıl iş arkadaş bu bir tek ben adam akıllı cevap verdim günah keçisimiyim ben
dalgaya aldığım konularda ciddiye biniyor nasıl olucak bu işler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)