yıllık iznimde bi kafa dağıtayım,gitmediğim yerlere gideyim dedim ama ceza yedim.rotamıda ankara, eskişehir,kütayha,balıkesir ve son durak ayvalık olarak
belirledim.pazar sabahı topladım çantamı 8 de evden çıktım.12 de kütahyadaydım.hava çok sıcaktı.ve benzin istasyonunda mola verdim.biraz dinlendikten
sonra balıkesire yola çıktım.aman Allahım nasıl bir yola girmişim dedim.daha önce hiç bu yoldan geçmemiştim.samimi söylüyorum yol ortalama 100 km
virajlıydı ve de asfalt eskimiş,kenarları mıcırla dolu,bazı bölümlerinde sıcaktan erimiş su gibi olmuştu.kırk yılda bir araba geçiyordu.neyse sağ salim balıkesir
vardığımda yolculuğun beni çok yorduğunu iyice hissetmeye başladım.artık yeter şu ayvalığa bir varayım da önce güzel bir yeme sonra duş,sonrada sabaha
kadar yatacam dedim.aklıma sadece bunlar geliyordu.radar,polis,çevirme,hız sınırı aklıma dahi gelmemişti.neyse ki 700 km lik yolun sonunda ayvalığı
gördüm derken bi baktım polis var.eyvah dedim kesin beni durduracak.ve de öyle oldu.herkeze geç bana dur dedi.hoşgeldin dedikten snr evraklar falan
filan,radardan kaçla geçtin dedi.dedim ben radarı görmedim ama sanırım 130 vardı dedim.anons çekti 127 ile girmişim.bu hız sınırı 2.basamağa giriyor
dedi.ne demek istediğini anlamadım yani dedim ne kadar ödeyeceğim.dedi 343 tl.ne diyon sen memur bey dedim.tatile gelmişim,bu oldumu yani
dedim.benm yapacak bişeyim yok.ben1 km dahi oynasam sistemde gözükür dedi.moralim çok bozuldu.sana diyebileceğim tek şey PLAKANI SAKLA Bİ
DAHA DA DURMA dedi.bende tmm öyle yapacam ama siz şunu indirin yada iptal yapın benm abimde polis dediysemde yemedi.ankaraya gelince netten
ödedim.275 liraya düştü.onu da 6 taksit yaptırdım.aman ha arkadaşlar bu sizlere de ders olsun...