Tercih yapmamda yardımcı olun.
Reklamlar
-
14 Temmuz 2013, 17:59
mustafa_1986 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar Suzuki TL 1000 S anlaştık hafta içi teslim alıyorum...Sağlığımı düşünen cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
inşallah hayırlı olur musatafa. ancak herkesin dediği şeylere sonuna kadar katılıyorum. keşke küçük cc ile başlasaydın ama madem aldın koy bi kenara çalıştır vitese takmadan gaz ver sesini dinle. ama lütfen belli bir tecrübe edinmeden kullanmaya kalkışma. biz yıllardır çok sevdiğimiz insanları bu şekilde kaybettik. hem kendin için hem ailen için hemde çevrendeki diğer insanlar için bunu bir motorcu arkadaşın olarak sana tavsiye ediyorum. ayrıca racing motor kullanıcısı olarak şunu söylemek istiyorum 1. viteste bile nasıl bir güce sahip olduğunu ve hangi hzlara ulaştığını bir araştır kaza videolarını bi izle derim.
Reklamlar
-
14 Temmuz 2013, 18:04
mustafa_1986 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar Suzuki TL 1000 S anlaştık hafta içi teslim alıyorum...Sağlığımı düşünen cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, birde o aracı eve getirmek sıkıntı.. Satıcı arkadaşdan rica et bari de kapının önüne kadar çeksin motoru
-
14 Temmuz 2013, 18:09
Ben salağım herhalde cbr 250 ye 11.000 tl para verdim ...
-
14 Temmuz 2013, 18:19
flame adlı üyeden alıntı
Daha önce kurduğum cümleyi tekrar kurayım.Saatte min. 260km yapan bir makine düşün ve hızlanması için 6 kademe olduğunu.Gazı açınca ters gelebileceğini,spin atıp altında kalabileceğini,birine zarar verebileceğini. Kusuruma bakmayın ama sizin bizi hafife aldığınızı ve dalga geçtiğinizi düşünüyorum.Koskoca adamlar maddi durumu yerindeyken 125-250 cc cbr ninja gt250'ye deneyinim için abuk subuk paralar verip kendilerini geliştirmeye çalışırken sizin "sesi güzel ondan alacağım" demenizi hakaret olarak algılıyorum.Yanıtım yoktur sorunuza.
Alper kardeşim gerekli cevabı vermiş... Bu zihniyetteki insanlara hem kızıyor hem acıyorum...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
14 Temmuz 2013, 20:26
Aklıma bu video geldi.... Sürmeyi değilde Uçmayı iyi öğrenmiş
-
14 Temmuz 2013, 21:09
O kadar insanın seni uyarmasına rağmen sen hala o motoru alıyorsan bize de Allah korusun sana bişey olduğunda üzülmemek düşer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler