KTM'den Yeni Bomba! Rc390
Reklamlar
-
Bunu fiyatı kesin bizi aşar hemen 600 mukayesesi başlar. Sonra gider 600 alırız konu kapanır
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Bunu fiyatı kesin bizi aşar hemen 600 mukayesesi başlar. Sonra gider 600 alırız konu kapanır Makina harika bu arada...
Reklamlar
-
Askerdeyim de takip edemiyorum konuyu ama Yamaha da YZF 250 çıkarmış ona da bir göz atmak lazım
-
Bu tasarim harikasi makine memleketimize geldi mi, gelecek mi?
-
Ninjaya el sallarız diyen arkadaş youtubedan son hızına baksın derim 179da kalıyor bir videoda
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Siyah&Beyaz adlı üyeden alıntı
Rc390 modeli İstanbul spormotoya geldi. Hatta test motorları bile var . Ben test ettim rc390'ı . Çok güzel hızlanıyor . Ama oturuş pozisyonu rahatsız edici , selesi kağıt gibi ince . Uzun yola gelmez ve motorda titreşim var . İstanbul trafiğinde test ederken motor 3 kere hararet yapıp fan çalıştırdı . 21 bin tl bu motora verilmez şahsi fikrimce ...
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Siyah&Beyaz adlı üyeden alıntı
Dun mototasda gordum rc390
-
Bilgisi olan var ise 125 ile 200 lüğün fiyatı ne olur
-
Tesekkurler arkadaslar internette fiyat bulamamistim. 21 bin tl ise Allah sahibine bagislasin diyelim ☺
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Bilgisi olan var ise 125 ile 200 lüğün fiyatı ne olur
Fiyat listesine buradan bakabilirsiniz . http://www.spormoto.com/fiyat-listesi/
125'liğin fiyatı henüz yok fakat 200'lüğü 13850 tl . 390 ise 7500 euro .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
RC 200'ün fiyatı idare eder de, RC 390'ınki gerçekten komik. Kim neden alsın anlamıyorum ?
-
390 a 21 binden fazla fiyat çekmişler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)