Spormotodan 235 euroya almaya heveslendigim far maskesini
ebay den 51 euroya almış bulunuyorum
İnş alarm setinide alirim
tamamen mutlulugumdan açtım konuyu .d.
Spormotodan 235 euroya almaya heveslendigim far maskesini
ebay den 51 euroya almış bulunuyorum
İnş alarm setinide alirim
tamamen mutlulugumdan açtım konuyu .d.
Benden de bir ''yaşasın Ebay'' yorumu gelsin.
Arabam için TR.de kullanılmış parçaya kargo hariç 150 TL. dediler. Ebay'dan sıfır parçayı kargo dahil 86 TL.ye getirttim.
bende kısaca yaşasın yurt dışı alışverişi diyeyim ozaman
3te1 fiyatına 15 20 alışverişim oldu.türkiyeden aldığım parçaların fiyatlarını ebayda aliexpresste görünce nasıl kazık yiyormuşuz birkez daha anladım...
bide ebayın açık arttırma işi yokmu onun sayesinde 50 dolarlık kask kılıfını 10 dolara aldım :D :D
Far maskesinin linkini paylaşabilir misiniz ben de alacağım
Tek vardı onuda ben kaptim
adamın motorunun yaninda gelmis takmam diye satyodu
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------
Bitanede arai kask alasim var
139 euro .D
Bende simdiye kadar ebay dan 20 den fazla urun aldim.Yalnizca bi tanesi gelmedi o da 99 cent idi zaten.Gercekten piyasada satilan urunleri yari fiyatina hatta daha ucuza temin edebiliyorum.Tek kotu yani ucretsiz kargo olan urunlerin gelmesi 1 ayi buluyor.
Satıcı ile irtibata geçip soracağım
50 60 euroluk yazar olur biter tabi kabul edrrse
abim mont almisti 150 euroya onu alamadik gumruge gidip sorduk vermediler para iade oldu ama
hocam bende dün motorum için K&N hava+yağ filtresi 4 tane NGK İridium Buji aldım ebay dan aliexpress den spor manet + ön arka komple balata seti aldım
bide motorcyclehidxenonlight diye bi site var her kelvin xenon hid marka 1 sene uluslararası garantili kargo dahil set 49 dolar bide ondan aldım türkiye de bunlara 2-3 kat fiyat biçiyorlar
75 euro sinir varmış mış diyorlar
ama bende alman vatandaşlığı da var alman ebay den alyom herhangi bir avantaj saglarmi vatandaşlık yurt dışından alışverişe
artık yapmıyolar diyosunda geçen gün 15 dolarlık bacak çantası aldım geldi üzerinde 5 dolar yazıyor şimdiye kadar ne aldıysam 2 5 dolar arasında yazdılar hep.
bide satınlarıken hediye yazarmısın diyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
75 euro*2,55=191 tl yapar onun altında aldığı ürünler gümrüğe büyük ihtimal takılmadan geçer üstünde bişe alırsan yüzde 20 vergi ile gümrük dairesinden alabiliyorsun...
burda mühim olan devlet kargoları gönderenlerden alışveriş yapmak özel kargo ile gelenler yüzde yüz gümrüğe takılıp bi dünya masraf çıkarıyor...
8-10 sefer ücretsiz kargo ile ürün aldım hepside 10-12 gün aralığında kapaya teslim edildi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
Yanlış bir bilgi olabilir. Adamlar siz söylemeden ücreti düşük yazıyorlar. En azında bana 3-4 sefe oldu.
vay benim ülkem....... avrupada çalışanların gelir seviyesi yüksek aldıkları ürünler in fiyatları çok düşük. bizde gelir seviyesi düşük aldığımız ürünlerin fiyatları çok yüksek...böyle bir yaşam tarzı dünyanın başka bir yerinde yoktur sanırım...bizde çalışan bir maaşıyla arabasının deposunu 4 kez full lerken avruppda 50 kez 70 kez 100 kez fuul leyebiliyor. aradaki farka bakın. benim masum yurdumun insanıda kendini şöyle avutuyor orada da domates pahalı ama
Bir link koyaydın bari ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)