şu prosedürler insanda heyecan bırakmasa da güzeldi artık kavuştuk şimdi dışarı bi direğe bağladım. Umarım sabah kadar durur Resimlerde yolda geliyor az sonra.. Wolf sayfasına da atacağım inşallah, her türlü fikrini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:38 ----------
Şuan baya zorlanıyorum düzde kolay ama yokuşta kaldıramıyorum benzin alıyım diye inmeyi başardım yokuştan ama çıkarken çok fena ön kaldırdı nasıl yaptım anlamadım da bi tehlike atlattık yani.. Birde bi sorum olcak bunun ayaktaki freni hiç güzel değil aşşada azcık yukarı kaldırma olayı yok mu yada hafif ön frenle dursak takla mı atarız
Bir kilitle ön tekerden bağlıyorsan diğeriyle de arkadan bağla bari. Birde disk kilit ayarla. Fazla bir şey tutmaz. Branda da olmazsa olmaz tabii
HAyırlı olsun 2 freninde yerini seertliğini rahatça ayarlayabilirsiniz.Motora siperlik, dubleks lastik taktınız mı okdir.Sol vites pedalını söküm burnunu bir aşağı bakacak şekilde değiştirirseniz topukla vites yükseltebilirsiniz.Ayakkabınız aşınmaz hem daha zevkli alışınca.
Hic kamera falan yok dukkan iclerinden disariyi goren varmidir bilememde iste gozle gorunur caydirici bi kamera yok yani napicam bilmiyorum bakalim..
---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
Bu arada en onemli seyi sormayi unuttum rodajda ne yapcaz bu araca ) 5bini gecirmiyorum
En doğru bilgiyi kullanma kılavuzundan edinebilirsin. Oraya yazıyor ne yapman gerektiği.
İlk 150 km 4 bin devri geçmiyeceksin.
150-500 arası 5 bin devri geçme.
500-1000 arası 6 bin devri geçme
1000 den sonrası içinde 8500 ü geçme diyor.
Caddede kamera yoksa evden baktığında gözünün önünde olacak bir yere koymanda fayda var.
Kullanma kilavuzum nerde benim ya yarin aliyim bari vermediler hic bsey
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun demişler. maşalllah tatlı birşey
s de hakkaten motora benziyor. kafa grenajsız. güzelmiş.vites göstergeside var sanırım
tork biraz fazla yüksek ne hikmetse bizim motorlarda. gaza dokununca gereksiz tekere geliyor. ben dik yokuşlarda tekere gelmeden kalktığımı hatırlamıyorum. bunda yükün arkaya binmesinin etkisi büyük.
rodajda ilk 500km motoru zorlama. sonra yapıştır gaza uzun yolda. açılır.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
wolf sayfasındada yazılarını beklerız arkadasım...zıra o sayfadakıler abı kardes
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)