''Eski Dostlar''. ''1991''
-
Reklamlar
-
yapılan emeğe paha biçilemez ama madden harcanan 1900lira, o motordan alınacak keyif karşısında hiçbir şey..
-
Elinize emeginize saglik.Muhtesem olmus.Imkan olsa da benim ruzgarliklari da size gondersem,bi elden gecirseniz.
-
Siyah güzeldir Bora.Ağır gösteriyor.Facedeki resimlerden ben baktım son haline .Bir resimde ben ekleyeyim kardeşim.Aynı motordur.Facesinden aldım koydum.
-
-
Emeğinize sağlık Bildiğim kadarı ile Tarhan Telli de böyle başlamıştı
http://www.ttcustomchoppers.com/tr/
-
cece89 adlı üyeden alıntı
arkadaşımızın sitesi de burda www.ibkmotors.com
Forumda çok kral arkadaşlar varmış.Kimside padişahmış
Bizim burda Cumhuriyet var.
-
Motosiklet Eğitmeni
fevkaladenin fevkinde.
-
04 Ağustos 2013, 19:16
Dikkat ettiniz mi ? Forumda el işi ile uğraşan kimseler uğramıyor artık.Sende ayda yılda bir geliyorsun kardeşim.
-
04 Ağustos 2013, 19:33
jawalar güzelde parça sıkıntısı var
-
frantisec adlı üyeden alıntı
Dikkat ettiniz mi ? Forumda el işi ile uğraşan kimseler uğramıyor artık.Sende ayda yılda bir geliyorsun kardeşim.
ESKİDEN HEPSİ BURADA OLURDU BİRŞEYLER YAPARLARDI,SİYASET KONULARI VARKEN KİM BAKAR BURDA Kİ MOTOR YAPIMINA.SIRADANLAŞTI ARTIK.BİRDE JAWA YA MOTOR ONDAN.
Bir arkadaş parca sıkıntısı var demiş ;
Jawanın parca sıkıntısı bulunmaz.50 yaşındaki jawaya bile hala parca bulunabiliyor...şurda mazisi 15 senelik motorlara tedarikcisi parca getirmiyor,motor sahipleri hep servislerden şikayetciyken jawanın hala bolca parcası var.Bakılacak yerleri bilmek gerek.
-
-
c3nk adlı üyeden alıntı
mükemmel mükemmel !!!
teşekkür ederim.
-
ellerine sağlık..hurdaya atmak yerine tekrar hayata döndürmek herkesin harcı değil..o 1900 tl ye ,,,, filan eklerim şunu alırım,manyakmısın diyen manyaklarada aldırış etmemelisin...
-
jawaya kim laf söyleyebilir motorun babası duygulandırdın burada bulunan bir abide jawa var onun fotoğrafı en kısa zamanda burada paylaşırım
-
şahane olmuş yine
bir zamanlar hayranlıkla bakılan, ve günümüzde yok olmaya yüz tutmuş modellerin dirilişini görmek çok güzel.
-
motoru yurt dışından mı getirttiler, eğer öyleyse kolay bir iş mi? +kdv gümrükte verip alınabiliniyor mu? sonrasında muayene için şasi numarası vs işletme olayları olur heralde ...
1900 tl'ye değecek bir çalışma bence, gayet güzel olmuş, ön cam, arka ve yanlara çantalar ile çok daha şık görünür ...
-
motor TR plakalı abicim...
polo34 adlı üyeden alıntı
motoru yurt dışından mı getirttiler, eğer öyleyse kolay bir iş mi? +kdv gümrükte verip alınabiliniyor mu? sonrasında muayene için şasi numarası vs işletme olayları olur heralde ...
1900 tl'ye değecek bir çalışma bence, gayet güzel olmuş, ön cam, arka ve yanlara çantalar ile çok daha şık görünür ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
ellerine sağlık..hurdaya atmak yerine tekrar hayata döndürmek herkesin harcı değil..o 1900 tl ye ,,,, filan eklerim şunu alırım,manyakmısın diyen manyaklarada aldırış etmemelisin...
Samet abi, 1900 tl ye ne eklerlerse eklesinler bu motorun verdiği zevki vermez...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
polo34 adlı üyeden alıntı
motor Türkiye de Adanada.Yurt dışından gelen motor parcası vs yok bildiğim kadarıyla.
Forumda çok kral arkadaşlar varmış.Kimside padişahmış
Bizim burda Cumhuriyet var.
-
ben motor demekle motor bloğunu silindirleri karbüratörü vs kastetmiştim, gıcır gıcır yukarıda fotoları var ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)