''Eski Dostlar''. ''1991''
Reklamlar
-
Yenilemişsin ilk gününe geri döndürmüşsün motoru eline emeğine sağlık
Reklamlar
-
polo34 adlı üyeden alıntı
Motor komple polisaja girdiğinden o görünüme kavuşuyor.
Forumda çok kral arkadaşlar varmış.Kimside padişahmış
Bizim burda Cumhuriyet var.
-
Liseye giderken 350 jawamız vardı. sesi halaiçimi cızz ettirir. 170 km ye çıkıyordu.
-
04 Aralık 2013, 13:28
170 i görenlerdensiniz...her jawa görmez..
-
04 Aralık 2013, 13:40
emegine saglık cok guzel olmus kazasız belesız tekerınız duz bassın pırıl pırıl olmus
-
04 Aralık 2013, 14:26
Emeğinize sağlık işiniz gerçekten çok değerli.
-
04 Aralık 2013, 14:34
şu sitede imrendiğim ve kıskandığım yegane şahıssın.
Allah başarılarını daim etsin....
-
04 Aralık 2013, 15:01
İşte budur...
Geçenlerde izliyorum Discovery de.Adamlar arabaları, motorları nasıl güzel yeniliyorlar.Sahiplerinin suratındaki mutluluğu görmeniz lazım.İşte bizim milletteki motosiklet saygısı bu tarz programlarla bu tarz işlerin duyurulmasıyla kazanılır.Motora binsin binmesin jawa yı tanımayan varmı bu memlekette?Sesini hatırlamayan varmı?
Sizi yürekten kutluyorum. Yaptığınız iş takdire şayan. Adana'da tv sektörü çok gelişmiş durumda.Bir sürü yerel tv var.Ulaşın bi kanala.Biz böyle bi iş yapıyoruz ve bunu yayımlatmak istiyoruz deyin.Olumsuz cevap vermeleri için hiç bi sebep yok...
-
05 Aralık 2013, 15:31
merr adlı üyeden alıntı
İşte budur...
Geçenlerde izliyorum Discovery de.Adamlar arabaları, motorları nasıl güzel yeniliyorlar.Sahiplerinin suratındaki mutluluğu görmeniz lazım.İşte bizim milletteki motosiklet saygısı bu tarz programlarla bu tarz işlerin duyurulmasıyla kazanılır.Motora binsin binmesin jawa yı tanımayan varmı bu memlekette?Sesini hatırlamayan varmı?
Sizi yürekten kutluyorum. Yaptığınız iş takdire şayan. Adana'da tv sektörü çok gelişmiş durumda.Bir sürü yerel tv var.Ulaşın bi kanala.Biz böyle bi iş yapıyoruz ve bunu yayımlatmak istiyoruz deyin.Olumsuz cevap vermeleri için hiç bi sebep yok...
dediğinizi yıllar once yapmıştık ilgi gene yoktu.
-
05 Aralık 2013, 15:41
Hercules mobilet gönderesim geldi size :D 2 vitesli 49cc, yatıyor bodrumda, çok severdim eskiden :D
-
05 Aralık 2013, 15:56
ScaLa adlı üyeden alıntı
Hercules mobilet gönderesim geldi size :D 2 vitesli 49cc, yatıyor bodrumda, çok severdim eskiden :D
elinizde hercules varsa bodrumda yatırmayın.Yapın yada yaptırın.
-
05 Aralık 2013, 16:01
Jantları o şekilde nasıl parlattınız acaba?
-
10 Aralık 2013, 02:55
blamir adlı üyeden alıntı
Jantları o şekilde nasıl parlattınız acaba?
Nikelaja verildi.Nikel kaplandı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)