Hey yavrum Beee Alem Cup Görsün. 90 nı geçmez diyenede kapak olsn :)
Reklamlar
-
15 Temmuz 2013, 00:05
ero__ adlı üyeden alıntı
Dedim ya hayırlısı olsun da kaza anında kullanmak nasip olmasın. Evet motomax bu yönden iyi bir firma. Ucuza kaçmıyor. Kendi kitlesini yakalamış ve indirim yaptık dediğinde gerçekten indirim yapan bir firma. XXX firmalar gibi önce bindirip ondan sonra indirmiyorlar.
Amin hocam sagolasın Rabbim kimseye gostermesın nasıp etmesın saglammı degılmı dıye test etmemızı . .
Dört Teker Bedeni , İki teker ruhu taşır
Reklamlar
-
15 Temmuz 2013, 00:57
İçini rahatlatmak adına şunu da belirteyim, bir çok mağaza dolaştım. 300-400 liralık italyan markalı kasklarda dahi E9 ibaresi var. Bilemedim belki benimki sadece biraz takıntıdır...
-
15 Temmuz 2013, 01:08
Hocam bıleıyorum marka yenımı ki acaba , tanıtım amaclımı bu fıyata surduler reklam amaclı , daha once duymamıstım acıkcası ben bu markayı ama dedıgım gıbı motomax bos urun getırmez gıbıme gelıyor ya
-
15 Temmuz 2013, 01:23
UVEX de aynı şekilde olmuştu. Günlerden birgün gittim dükkanlarına. Baktım markaya üzerinde Made in Germany yazıyor. Eh E1 standartı. Vizöre baktım buğu yapma sıfır (1000 liralık kask alıp pinlock gibi iğrenç gözüken birşey takmaya gerek bile yok ) zira içinde özel kaplama falan var. Fiyat fazlaca ucuz. Almadan çıktım. Dedim bozuk malları iteleyecekler falan. Bir sonraki gidişimden önce araştırdım kaskı ebayda bile fiyatları 200 Euro civarında idi. Mağazaya tekrar gittim tanıtım indirimi vs vs dediler. Öyle aldım. Ariga da inşallah böyledir.
-
15 Temmuz 2013, 01:34
İnşallah hocam ya tek tesellım motomax dan almıs olmam , gozum kapalı motor aksesuar koruma kilit alabılecegım nadir yerlerden benım ıcın
-
01 Ağustos 2013, 03:14
ileride asfalti oputugunde insallah kimseye carpmamis olursunda, sen giderken arkanda sorun birakmazsin, klasik apaci bozmasi kayip bir genc daha, bir dahaki sefere soyle toprak cakilli yollarda makas yapmayi dene, cok heyecanli oluyormus.
bunu goren diger egitimsiz otomobil surucusude bunlara kil kapip gunahsizlara trafigi dar ediyor,
-
01 Ağustos 2013, 03:20
Bodruma giderken bitanesi 130 km hızla bayır aşşağı gidiyordu. Özellikle hızında emin olmak için bir süre aynı hızda gittim onunla garibim beni yanında gördükçe gaza geldi. Adamın motosikletle tek alakası altındaki motor
Muğlada cub cılardan nefret ettim. Hem araç kullanıcılarında hem bazı cub kullanan geri zekalılarda silme geçme huyu var. ( araçlar motoriklet yanından motorlularda yayaların yanından değicek gibi geçiyor )
Bir tanesi dip gaz resmen koluma sürterek geçti (be yayayım ) sırt çantasını sağ eline alıp geçip karşıdan yürümeye başladım. Eğer ben eve gidene kadar dönüp gelseydi hiç sorgusuz sualsız çantayı kafasına geçirip ayaklarını yerden kesicektim. Çok şanslı adammış. Nevrim döndü resmen. Onunlada kalmaz kırılmadık yerlerinide ben kendi ellerimle kırardım o anda herhalde.
-
01 Ağustos 2013, 03:30
efecan0303 adlı üyeden alıntı
Gök2 Kardeşim haklısın kask yok ayna yok ehliyet yok ruhsat yok plaka yok egsoz açık. Çok iyi bişeymiş gibi sayıyorum ama Bunların hepsine para verirsem bu motor gibi bi tane daha alırım. ayrıca kask takınca hiç bi yeri göremiyorum kaza yapmıcaksam da yaparım. Denedim Göremiyom kask olunca
Afyon'da çok bulundum oralarda kask takana garip bakıyorlar,kask takmak acemilik belirtisi gibi bişey heralde.Çevre faktörü,ne polis uygulama yapar nede çevrende ''olum taksana!'' der.Bak bende kask takmayınca önümü göremiyorum,rahatsız oluyorum tüm periferik bakış,yolu tarama,konumlanma hepsi sekteye uğruyor.Dedim ya yapamıyorum.Kask olmadan yapamıyorum.
-
01 Ağustos 2013, 03:30
acayüp adlı üyeden alıntı
Bodruma giderken bitanesi 130 km hızla bayır aşşağı gidiyordu. Özellikle hızında emin olmak için bir süre aynı hızda gittim onunla garibim beni yanında gördükçe gaza geldi. Adamın motosikletle tek alakası altındaki motor
Muğlada cub cılardan nefret ettim. Hem araç kullanıcılarında hem bazı cub kullanan geri zekalılarda silme geçme huyu var. ( araçlar motoriklet yanından motorlularda yayaların yanından değicek gibi geçiyor )
Bir tanesi dip gaz resmen koluma sürterek geçti (be yayayım ) sırt çantasını sağ eline alıp geçip karşıdan yürümeye başladım. Eğer ben eve gidene kadar dönüp gelseydi hiç sorgusuz sualsız çantayı kafasına geçirip ayaklarını yerden kesicektim. Çok şanslı adammış. Nevrim döndü resmen. Onunlada kalmaz kırılmadık yerlerinide ben kendi ellerimle kırardım o anda herhalde.
nedir bu cup öfkesi ???? İlla saygı görmemiz için 1000 rr veya cbf150 ne biliyim kavazakiye filan mı binmemiz lazım. ???? Adım kadar eminimki kavazakiyle kasksız aynasız çekim yapsam Yağ üstüne yağ çekersiniz ayıb be AYIP !!!!
-
01 Ağustos 2013, 03:34
nedir bu cup öfkesi ???? İlla saygı görmemiz için 1000 rr veya cbf150 ne biliyim kavazakiye filan mı binmemiz lazım. ???? Adım kadar eminimki kavazakiyle kasksız aynasız çekim yapsam Yağ üstüne yağ çekersiniz ayıb be AYIP !!!!
Yanlış tespit.Trafiğe kapalı alanda yada stun gösterisi yapmadığın sürece bu söylediklerini en kral makinayla da yapsan aynı tepkiyle karşılaşacaksın.
-
01 Ağustos 2013, 03:37
Lan dingil yalandan artislenme. Aynı bu hareketi bana 1000rr la yapsalardı yine birşey değişmezdi.
Ama nedense bazı az gelişmişler genelde cub kullanıyor.
Bomboş tarla gibi yolda yer yok bana sürterek geçiceksin , iyi bi bok yemiş gibi ara gazı vere vere gidiceksin , bağırınca dönüp gelmiceksin ...
Motorculukla alakan bi kıçıkırık motor. Gelmiş millete posta koyucaksın. Ne güzel be. Önce kafanı sonra bedenini donanımlandır. Gel öyle tartışalım.
Saygı motora değil adama gösterilir.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
01 Ağustos 2013, 03:39
Lan dingil yalandan artislenme. Aynı bu hareketi bana 1000rr la yapsalardı yine birşey değişmezdi.
Ama nedense bazı az gelişmişler genelde cub kullanıyor.
Bomboş tarla gibi yolda yer yok bana sürterek geçiceksin , iyi bi bok yemiş gibi ara gazı vere vere gidiceksin , bağırınca dönüp gelmiceksin ...
Motorculukla alakan bi kıçıkırık motor. Gelmiş millete posta koyucaksın. Ne güzel be. Önce kafanı sonra bedenini donanımlandır. Gel öyle tartışalım.
SİZE SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEM AFYON-MERKEZ ATAKÖY MAHALLESİNDE OTURUYORUM.
aynı senaryoyu benlede yapsana ? yanından silmece geçeyim bagır arkamdan dönüp geleyim ? ozaman anlarsınız deneyelim mi ?
-
01 Ağustos 2013, 03:40
Töbe estağfurullah gece gece insanı cinlendirmek için elinden geleni yapıyor bu çocuk.
Yahu sen kimsin sana kim niye yağ çeksin.Deve kuşuyla ses duvarını aşsan bana ne ? Taktire şayan bir harekette bulunsan eyvallah.Hadi yiğidi öldür hakkını yeme der çekilir bir kenara.Cupla hız denemesi yapmışmış...Baştan sona falso tüm hareketlerin."Kötü örnek" anca sen gibi olur.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
01 Ağustos 2013, 03:42
SİZE SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEM AFYON-MERKEZ ATAKÖY MAHALLESİNDE OTURUYORUM.
aynı senaryoyu benlede yapsana ? yanından silmece geçeyim bagır arkamdan dönüp geleyim ? ozaman anlarsınız deneyelim mi ?
Canım kardeşim bayramda bodruma gelicem yine bu 1.
Senin gibileri çok gördük aman abi canım abi ben klavyenin başında saçmalayabiliyorum idare et abi dediler çook.. buda 2.
Ha adam yerine koysam hiç üşenmem gelirim buda 3.
Haa bağırınca geleydi hem suçlu hem güçlü olaydı keşkee.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
01 Ağustos 2013, 03:43
Hah tam askerlik yaptığım yer.Afyonkarahisar ataköy mühimmat deposu.Bol bol görürdük bu tipleri.2 yunus görünce motoru atıp kaçmalar.Yengeç gibi oturup milletin eşine kızına sarkmalar...Ah ah hiç değişmeyecek gençlik.Ataköy dedin ya.Sallamıyorum artık doğaldır böyle olman.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
01 Ağustos 2013, 03:46
Canım kardeşim bayramda bodruma gelicem yine bu 1.
Senin gibileri çok gördük aman abi canım abi ben klavyenin başında saçmalayabiliyorum idare et abi dediler çook.. buda 2.
Ha adam yerine koysam hiç üşenmem gelirim buda 3.
gelene kapımız her daim açık bu da 4.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------
flame adlı üyeden alıntı
Hah tam askerlik yaptığım yer.Afyonkarahisar ataköy mühimmat deposu.Bol bol görürdük bu tipleri.2 yunus görünce motoru atıp kaçmalar.Yengeç gibi oturup milletin eşine kızına sarkmalar...Ah ah hiç değişmeyecek gençlik.Ataköy dedin ya.Sallamıyorum artık doğaldır böyle olman.
ya bana neden çatıyonuz konuyu açalı aylar olmus konu listeden kaybolmuş nasıl bulduysa bu konuyu yazdıgı yoruma bakın. ben cupa biniyosam bundan kime ne ? ölcek olanda benim ? kime ne ? egsozumuda açar cayır cayır binerim kime ne ?
-
01 Ağustos 2013, 03:49
gelene kapımız her daim açık bu da 4.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------
ya bana neden çatıyonuz konuyu açalı aylar olmus konu listeden kaybolmuş nasıl bulduysa bu konuyu yazdıgı yoruma bakın. ben cupa biniyosam bundan kime ne ? ölcek olanda benim ? kime ne ? egsozumuda açar cayır cayır binerim kime ne ?
Cup'a bin çocuk.Kime ne gerçekten.ADAM gibi bin ama.Millete gider yapmadan konuşmayı öğren.Efendi efendi bin.Biriktir paranı al üstüne başına 2 parça kask mont devam et.
-
01 Ağustos 2013, 03:52
flame adlı üyeden alıntı
Cup'a bin çocuk.Kime ne gerçekten.ADAM gibi bin ama.Millete gider yapmadan konuşmayı öğren.Efendi efendi bin.Biriktir paranı al üstüne başına 2 parça kask mont devam et.
ya abi önceki yorumları okursanız bu videoyu çektigime bende pişman oldm. egsozumu kapattırdım kask aldım aynalarımı taktım herşeyimi kanuna düzgün yaptım. pişman oldum. ama bana böyle laflar yapılınca cinnet geçiriyorum. hepinizden özür diliyorum. param anca cupa yetti cup aldım ve biniyorum. 60 ı da geçmiyorum. hepinizden çok çok özür dilerim. acayüp sendende özür dilerm. saygısızlıgımı affedin.
-
01 Ağustos 2013, 04:06
Sevgili kardeşim sen burda herkesi 1000 rr a 1200 gs e biniyormu sanıyorsun.
2 sene önce mondial 150 znx kullanıyordum şuanda africa twin kullanıyorum ve aynı kıyafetlerle.
Cub motor için dünya para harcayıp kıyafetmi alıyım diye konuşursan cub ı kendinde motordan saymadığını belli etmiş olursun. Kimseye laf söyle hakkın kalmaz.
Allah daha iyilerini versin ama şundan emin ol , sen ölsen burda kimsenin ruhu bile duymicak . Ok . Kimsenin senden çıkarı yok.
Yayaları zor durumda bırakan motorcular yüzünden aynı yaya araç kullanırken sizi adam yerine koymuyor. Şimdi ben arabayla gittim o anda yürüyordum. Bir daha gidişime arabayla gidince sence o cub kullananlara bakışım nasıl olucak . Dahi buyur. Bunca yıllık motorcu olmama rağmen umurumda bile olmayacaklar... bunda senin bile katkın var. Önümde düşse durup bakmam bile.
Sen anlatılmak isteneni anlamak yerine boşa kabadayılık yapıyorsun.
-
01 Ağustos 2013, 04:16
Sevgili kardeşim sen burda herkesi 1000 rr a 1200 gs e biniyormu sanıyorsun.
2 sene önce mondial 150 znx kullanıyordum şuanda africa twin kullanıyorum ve aynı kıyafetlerle.
Cub motor için dünya para harcayıp kıyafetmi alıyım diye konuşursan cub ı kendinde motordan saymadığını belli etmiş olursun. Kimseye laf söyle hakkın kalmaz.
Allah daha iyilerini versin ama şundan emin ol , sen ölsen burda kimsenin ruhu bile duymicak . Ok . Kimsenin senden çıkarı yok.
Yayaları zor durumda bırakan motorcular yüzünden aynı yaya araç kullanırken sizi adam yerine koymuyor. Şimdi ben arabayla gittim o anda yürüyordum. Bir daha gidişime arabayla gidince sence o cub kullananlara bakışım nasıl olucak . Dahi buyur. Bunca yıllık motorcu olmama rağmen umurumda bile olmayacaklar... bunda senin bile katkın var. Önümde düşse durup bakmam bile.
Sen anlatılmak isteneni anlamak yerine boşa kabadayılık yapıyorsun.
özür dilerim. Zaten ben dersimi çoktan aldım. Herşeyim kanuna uygun. 60 km/h yi geçmiyorum hep sağ şeritte biniyorum. ucuz olabilir belki çok süratlide gitmiyor olabilir ama gönlümü feth eden tek motor lifan cup. tekrar söylüyorm çok çok özür dilerim. affedin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)