Bu Motoru Pahalı Kılan Ne ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar temmuz ayının sonuna kadar vites geçişlerini öğrenmek garantisi bitene kadar kullanıp satmak için 125 lik köylü almayı planlıyorum fakat aklıma takılan detaylar var;
Kanuni breton 125 - 2112 TL 11.34 hp 8000 dev/dak maks. güç
Mondial 125 mg classic - 1690TL 8.0 Kw 8500 dev/dak maks. güç ki buda 10.7 hp gibi bir rakam yapıyor;(Mondialdeki fazla yazılan 500 deviri düştügümüzde gücü dahada düşüyor)
İkiside 125 cc ve sıkıştırma oranlarıda aynı,aradaki 0.6 hp güç bretona nasıl eklendi ? Ve aradaki fiyat farkına değecek ne var bu Kanuni breton 125 te ?
Hızlı ve Öfkesiz
Reklamlar
-
kanuninin bazı amiral modelleri var,bretonda onların arasında,seyhan serilerini bazıları sevmez ancak neredyse 10 senedir çıkıyor ve devam ediyor,arz talep meselesi,ilk çıkan bretondan eniştem almıştı,kasasına göre çok güçlü motoru var,benim tarzım deil ama baya dayanıklı bi makina,enişte kullanmasını ögrendi düşe kalka,vurdura vurdura,2 sene sonra sattı taş gibiydi..
-
Daha önce bende breton kullandım çok hoşuma gitti fakat fiyatı biraz pahalı mondialde kanunide çinden getirip montajlamıyomu sonuçta aynı malzemeden yapılmıyomu mondialde sağlamdır herhalde
Hızlı ve Öfkesiz
-
sadece motoruna takılma bence. malzeme kalitesinde de farklılıklar olabilir.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
sadece motoruna takılma bence. malzeme kalitesinde de farklılıklar olabilir.
komiksin çin malı motor işte hangisi ucuzsa onu al nasılsa 2 seneye ikisi de dökülecek
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Kanuninin malzeme kalitesi biraz daha iyi belki arada 100-200 TL fark olsa alınabilir, ama Mondial kampanya yapmışken aradaki 400 TL ye kesinlikle değecek kadar değil. Bu fiyata kesinlikle Mondial derim.
-
Bende öyle düşünüyorum Fakat siyah renk hoşuma gidiyor breton yedek parçasından 2 yan granaj ve siyah depo alsam mondialime takabilirmiyim aynımıdır boyutları
-
Asya motor genel müdürü bir röpörtajında şöyle demişti: "Yerli diye satışa sunulan bütün motosikletler Çin'den gelir ve montaj olur. Bu yüzden hangi markanın servisi daha yaygınsa ve motosikletin arkasında duruyorsa müşteri onu almalı."
-
0ni0n adlı üyeden alıntı
Bende öyle düşünüyorum
Fakat siyah renk hoşuma gidiyor breton yedek parçasından 2 yan granaj ve siyah depo alsam mondialime takabilirmiyim aynımıdır boyutları
Aynıdır, sıkıntı yaşamazsınız
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
12 Temmuz 2013, 15:08
Tamamdır ozaman biraz kırmızı kullanır sıkılınca siyah yaparım Peki boya atsam aynı orjinali gibi olurmu bi yerde okumuştum benzin deposunu boyamak felakete yol açıyor falan yazmıstı birisi
Hızlı ve Öfkesiz
-
12 Temmuz 2013, 15:10
inan hepsi aynı cacık.
laf olsun diye.. sanki ince mühendislik varmış gibi rakam farkı yazarlar. oysa biri çinin cyong fiyong fabrikasından aynı kalıp makinada, diğeri çinin miyong ziyong fabrikasından aynı kalıp makinada çıkar.
bizim gibilerde buna kafa yorar...
-
12 Temmuz 2013, 15:12
İnsan bi düşünüyor ama az fark değil 400 500 TL oynuyor bi çan çin çon olması lazım bu işin içinde yoksa kanuni satış yapamaz 500 tl farkla alınırmı
Hızlı ve Öfkesiz
-
12 Temmuz 2013, 15:13
ozgurakman adlı üyeden alıntı
komiksin
çin malı motor işte hangisi ucuzsa onu al nasılsa 2 seneye ikisi de dökülecek
1- Bencede dökülecek.
2- Çinde 10 kuruşa da kalem yapılıyor, 50 USD'ye de yapılıyor. Hepsini aynı kefeye koymamak lazım.
3- Her zaman söylerim. Motor işi zaten sakat, bir de çin malları ile daha da tehlikeye sokmamak gerek. Japon'dan şaşmama taraftarıyım. Sıfır çin yerine 2. el japon her zaman tercihimdir.
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
-
12 Temmuz 2013, 15:17
İkinci elde ne olacak belli değil ki ya güzelide çıkabilir çirkinide 2 sene kullanıcam satıp cbr 600R alıcam planım bu 2 sene götürsün yolda kalmasında 2 sene sora dökülsün
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
Bi nevi eşşekten ferrariye bincem En kötüsünüde en iyisinide denicem
Hızlı ve Öfkesiz
-
12 Temmuz 2013, 15:33
Her ikiside aynıdır hiç merak etme bunların pistonu bile 9tl civatalarına kadar aynı şeyler biri kanuni biri mondial etiketi basmıs sana tavsiyem mondial drift olabilir veya motoran cbs balancer bunlar fiyatına göre oldukca iyi motorlar ikinci elde çok uygun bulabilirsin bi araştır. eski japonlara bakma başın agrır benden söylemesi nekadar kaliteli olursa olsun sonuçta eski, parça ömrünü bitirmeye yakın makinalar ama şöyle 15binde falan eski bi ybr falan varsa uygun fiyatta düşünme bile.
-
12 Temmuz 2013, 15:38
işte tam kazık atılacak müşteri
mondial çok çok çok daha iyi kanuniye 4 yıl bındım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
12 Temmuz 2013, 15:41
Sen hosuna gittiyse al kimseyi tınlama sen motorunu sev yeter o zaman japon mallarından bile güzel görünür gözüne titresimli bu cgler mh drift öneririm ben sana
-
12 Temmuz 2013, 16:05
Gpr'ımla gezmeye çıktığımda bol bol bretonlu gençlerin tacizine uğruyorum.Bir gün birini durdurup binmek için izin isteyeceğim.Mantar gibi türedi breton izmirde...Hele banliyö tipli köyleri sadece breton.Acayip modifiyeler yapıyorlar.Fırsat bulunca bununla ilgili ufak video fotoğraf içeren bir başlık açacağım.Ne kadar komik veya hor görülsede o adamlarda "motorcu" o sebeple "ilginç" görüp dışlamamak lazım...
-
12 Temmuz 2013, 16:09
0ni0n adlı üyeden alıntı
İkinci elde ne olacak belli değil ki ya güzelide çıkabilir çirkinide 2 sene kullanıcam satıp cbr 600R alıcam planım bu 2 sene götürsün yolda kalmasında 2 sene sora dökülsün
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
Bi nevi eşşekten ferrariye bincem En kötüsünüde en iyisinide denicem
hocam yapma. 150 mash ten cbr 250 ye geçtim 1-2 kere ön kaldırdım istemsiz , 1 kere virajda gaza 150 lik gibi basmam yüzünden patinaj çekti zor zar topladım virajda ( ama havalı oldu ) ) Şaka maka sakın yapma öyle birşey.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
12 Temmuz 2013, 20:14
Yavaş yavaş alışcaz artık daha önce 250 lik cbr sürmüştüm aynen degigin gibi arka mahalleden bi tur atıp geldim ter içinde kaldım allahtan düşürmedim motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Sen hosuna gittiyse al kimseyi tınlama
sen motorunu sev yeter o zaman japon mallarından bile güzel görünür gözüne titresimli bu cgler mh drift öneririm ben sana
Driftide begeniyorumda sıfır istiyorum sıfırı pahalı biraz 2. eldede 2200 2100 gibi fiyat oda pahalı max 1900 tl gibi param var tercihim sıfır, ben 80 90 ı geçmem zaten şehiriçi sürücem gezinmek için sadece titreşim çokta fazla olmuyor o hızlarda
Hızlı ve Öfkesiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)