Ben illaki sıfır olayını anlamadım neden illaki SIFIR??
Ben illaki sıfır olayını anlamadım neden illaki SIFIR??
Sıfır motor olayı ayrı güzel geliyor insana biraz takıntı gibi ama sıfır başka oluyor bence..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
Çok pahalı olmasa gönlüm kanunide fakat 500 tl fiyat farkı var :(
Hızlı ve Öfkesiz
dıştan aynı gibi görünsede aynı olmuyor işte. kanuniyi bilmem 2007 veya 2008 senesi antalyada otelde çalışırken bir arkadaşta asya vardı bu köylü tipi tel jantlı felan bildiğin klasik cg takildi yani motor daha sıfır dı iki kişi bindik arkadaş 80 kg civarı ben 75 tim o zaman bastıda bastı yolda devir 10500 ün altına indi km 120 yi geçti. hani km saati yanlış gösteriyor diyeceğim aynı yolu bir önceki gün eniştenin ybr si ile geçtim ağaçlaın geçişinden hızdan farkediyorsunuz yani yanlış göstermiyordur. neyse sadede geleyim o gün cg tipi motorlara hasta oldum merak saldım. tipi aynı motor aynıdır diye mondial aldım ama aradığımı bulamadım tek kişi 9000 deviri zar zor geçiyor oda bazen çoğu zaman 8500 devri görmez. iki kişi zaten 8000 devir 100 km yi zar zor görür. bence ikinci el al ben 2000 liraya aldım 300 plaka masrafı 200 de aksesuar yaptım 1500 e satayım dedim alıcı çıkmadı daha eylülde aldım bir yaşında değil yani karar senin çok temiz motorlar 1200-1500 arasında bulabilirsin fuzuli masraf yaparsın senin zararına olur satarkende fazla değer kaybetmeden satarsın
Benim anlamadıgım olay bu motorların parçalarının hepsi birbirine uyuyor tek civatasına kadar aynı blok silindir üst kapak şasi vs ama nasıl oluyorda biri diğerinden daha iyi oluyor biri anlatsın yahu bunlar takılacak şeyler değil parçacıya gidiyorum usta cg üst kapak dedimmi asyası kanunisi mondiali fark etmez içinden birini verir, sizde kanuni daha iyi diyosunuz ben bu motorlarda en ucuzu hangisi ise onu alırdım illaki paran kısıtlıysa git kuba xcg150 bak pazarlıkla istediğin fiyatlara düşürsün en azından elin ayagın titremez onlardan daha iyi bir motora binersin senin dediğin 80-90 km hızlarda adama işkence eder o motorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)