Keeway ARN 125 [Öneri - Tartışma]
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Dün tavsiye üzerine Kanuni 152 Deer araştırdım. Antalyada birkaç satıcı bulmama rağmen hepsi peşin para istedikleri için 2-3 ay daha beklemek istemedim.
O yüzden direk arn 125'e yöneldim. Arkadaşım satıyor 800 TLden almayı planlıyorum. Motorun orjinal halindense şu hali daha çok hoşuma gidiyor :
Resimler polonyadan çekilmiştir.
Bu şekile getirmeye çalışsam sizce toplam masrafım ne kadar olur ?
Yada ne gibi parçalara ihtiyacım var duruşu ve performansı sesi iyi olacak motor için ?
Reklamlar
-
o gördüğün keeway arn değil kardeşim
honda nın 2 zamanlı bir modeli! keewayın kopyaladığı model yani. o şekil modefiye ederim dersen bir 800tl daha harcarsın. değmez.
2006 da sıfır keeway arn 150 almıştım. 8bin km istanbulda bindim sonra niğdeye gittim. babama hediye ettim. oda 80bin km bindi (motoru 1 kez açıldı) çinlilere göre biraz daha kalitelidir.
-
Polonyalılarda da hafif apaçilik var gibi
-
bende arn kullandım gercekten o paraya degecek bı motor ama temız olması sartı ıle tavsıye ederım
-
teşekkürler yorumlarınız için
-
-Alperen- adlı üyeden alıntı
teşekkürler yorumlarınız için
bişey değil!
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
arkadaşım yaptırmış motoru lastikleri falan yenilemiş motor çok sağlam şuan. Boyasınıda yaptırtmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)