Bütçeyi Yükselttim Motor Önerisi Bekliyorum Herkesten :)
Reklamlar
-
Merhabalar,
Arkadaşlar daha önce benzeri konu açmıştım fakat bütçem uygunsuz olduğu için gerçekten motor önerisi alamamıştım.
Şuan bütçem 2.000 TL (Maximum)
Daha çok Super sport kasa motorlardan düşünüyorum. Fakat scooter yada commuter kasada olabilir.
Beni yarı yolda bırakmayacak, ilerde masraf çıkarmayacak motor olarak hangi model markaları önerirsiniz ?
Reklamlar
-
allahtan bütçeni yükseltimişin supersport için 2bintl idealdir.herbirisini alabilirsin...
sıfır 100cc cup almanı tavsiye ederim...hem sıfır hemde geçmişini bildiğin motor olur.
-
2ci el ybr önerilebilir arkadasım. en azından güzel bir bakımın ardından gönlün rahat biner yolda kalma olasılığın düşük olur.
-
arkadaşımda keeway arn 125 var satarım diyor 800 diyor fiyata. Siyah mat boya çekip birazda masraf yapsam nasıl olur sizce
-
2ci el çin işi scooterlere pek yanaşmamanı tavsiye ediyorum. ehliyetin varmı ? kaskın montun dizliğin eldivenin varmı ? ona göre ver kararını onlarda bütçe gerektiren durumlar ve motor almadan önce alınması gereken olmazsa olmaz ekipmanlar bence.
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
2ci el çin işi scooterlere pek yanaşmamanı tavsiye ediyorum. ehliyetin varmı ? kaskın montun dizliğin eldivenin varmı ? ona göre ver kararını onlarda bütçe gerektiren durumlar ve motor almadan önce alınması gereken olmazsa olmaz ekipmanlar bence.
yazılı sınavı geçtim direksiyon sınavınıda hayırlısıyla geçmeyi planlıyorum. Sonra ehliyeti çıkaracağım. Yani 2 hafta içinde ehliyeti almayı planlıyorum.
Bende diğer ekipmanlar için arn125 düşünüyorum. Antalyada agility city 125 bulsam direk alırım oda çok hoşuma gidiyor. Fakat arn125te eksik olarak çok şey söylüyorlar
-
ARN125 büyük ihtimalle 2006 modeldir ve çöpe atılacak kıvamdadır. Kask mont ve eldiveni 250 TL'ye halledip kalanıyla ya bir cub ya da cg tipi motor bak.
-
Süpersport kasa derken ? Bi an bunu görünce dalga geçiyosun gibi geliyor belkide ben böyle hissediyorum ama neyse. Arn125 guzel motordur. Goruntusu olsun dersen deer152 bıle alınabılır
-
okan4037 adlı üyeden alıntı
Süpersport kasa derken ? Bi an bunu görünce dalga geçiyosun gibi geliyor belkide ben böyle hissediyorum ama neyse. Arn125 guzel motordur. Goruntusu olsun dersen deer152 bıle alınabılır
hocam supersport kasaları çin malı olanlarıda katmak istedim. Skyjet, ramzey gibi markaları
-
10 Temmuz 2013, 01:04
Temizini bulmak zor onların daha satışı idi sigortası felan var bunun mh drift felan bulabilirsen al commuter tarzlarından
-
10 Temmuz 2013, 01:04
-Alperen- adlı üyeden alıntı
hocam supersport kasaları çin malı olanlarıda katmak istedim. Skyjet, ramzey gibi markaları
kardeşim hiç bulaşma onlara parçasını bulamassın sen en güzeli 0 commuter yada 2.el commuter bak mondial 150 mg king kuba xcg kuba strike filan..
-
10 Temmuz 2013, 01:06
Arkadaşlar Antalyada 2 tane deer 125 ilanı var. Sizce hoşmu. Öneri geldikçe paylaşıyorum buradan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-yavru-race-ikisini-alana-buyuk-indirim-129517457/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-kanuni-deer-152-kullanilmamis-kadar-temiz-isteyenlere-70898423/detay
-
10 Temmuz 2013, 01:06
Kanuni deer 152 :D Tam aradığınız motosiklet.2. el sexy görünümlü
-
10 Temmuz 2013, 01:20
-
10 Temmuz 2013, 01:25
şimdiden hayırlısı olsun ve nice kilometrelere...
-
10 Temmuz 2013, 03:32
teşekkür ederim umarım bulurum aradığım motoru. Bu tarz başka bildikleri olan varsa paylaşabilirler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)