Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bütçeyi Yükselttim Motor Önerisi Bekliyorum Herkesten :)

REKLAM ALANI
    -Alperen- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar 125
    Merhabalar,
    Arkadaşlar daha önce benzeri konu açmıştım fakat bütçem uygunsuz olduğu için gerçekten motor önerisi alamamıştım.
    Şuan bütçem 2.000 TL (Maximum)
    Daha çok Super sport kasa motorlardan düşünüyorum. Fakat scooter yada commuter kasada olabilir.
    Beni yarı yolda bırakmayacak, ilerde masraf çıkarmayacak motor olarak hangi model markaları önerirsiniz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    allahtan bütçeni yükseltimişin supersport için 2bintl idealdir.herbirisini alabilirsin...
    sıfır 100cc cup almanı tavsiye ederim...hem sıfır hemde geçmişini bildiğin motor olur.

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    2ci el ybr önerilebilir arkadasım. en azından güzel bir bakımın ardından gönlün rahat biner yolda kalma olasılığın düşük olur.

Motosikleti
    Hussar 125
    arkadaşımda keeway arn 125 var satarım diyor 800 diyor fiyata. Siyah mat boya çekip birazda masraf yapsam nasıl olur sizce

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    2ci el çin işi scooterlere pek yanaşmamanı tavsiye ediyorum. ehliyetin varmı ? kaskın montun dizliğin eldivenin varmı ? ona göre ver kararını onlarda bütçe gerektiren durumlar ve motor almadan önce alınması gereken olmazsa olmaz ekipmanlar bence.
    auozfaris bunu beğendi.

Motosikleti
    Hussar 125
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2ci el çin işi scooterlere pek yanaşmamanı tavsiye ediyorum. ehliyetin varmı ? kaskın montun dizliğin eldivenin varmı ? ona göre ver kararını onlarda bütçe gerektiren durumlar ve motor almadan önce alınması gereken olmazsa olmaz ekipmanlar bence.
    yazılı sınavı geçtim direksiyon sınavınıda hayırlısıyla geçmeyi planlıyorum. Sonra ehliyeti çıkaracağım. Yani 2 hafta içinde ehliyeti almayı planlıyorum.
    Bende diğer ekipmanlar için arn125 düşünüyorum. Antalyada agility city 125 bulsam direk alırım oda çok hoşuma gidiyor. Fakat arn125te eksik olarak çok şey söylüyorlar

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    ARN125 büyük ihtimalle 2006 modeldir ve çöpe atılacak kıvamdadır. Kask mont ve eldiveni 250 TL'ye halledip kalanıyla ya bir cub ya da cg tipi motor bak.

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Süpersport kasa derken ? Bi an bunu görünce dalga geçiyosun gibi geliyor belkide ben böyle hissediyorum ama neyse. Arn125 guzel motordur. Goruntusu olsun dersen deer152 bıle alınabılır

Motosikleti
    Hussar 125
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süpersport kasa derken ? Bi an bunu görünce dalga geçiyosun gibi geliyor belkide ben böyle hissediyorum ama neyse. Arn125 guzel motordur. Goruntusu olsun dersen deer152 bıle alınabılır
    hocam supersport kasaları çin malı olanlarıda katmak istedim. Skyjet, ramzey gibi markaları

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Temizini bulmak zor onların daha satışı idi sigortası felan var bunun mh drift felan bulabilirsen al commuter tarzlarından

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı -Alperen- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam supersport kasaları çin malı olanlarıda katmak istedim. Skyjet, ramzey gibi markaları
    kardeşim hiç bulaşma onlara parçasını bulamassın sen en güzeli 0 commuter yada 2.el commuter bak mondial 150 mg king kuba xcg kuba strike filan..

Motosikleti
    Hussar 125
    Arkadaşlar Antalyada 2 tane deer 125 ilanı var. Sizce hoşmu. Öneri geldikçe paylaşıyorum buradan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-yavru-race-ikisini-alana-buyuk-indirim-129517457/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-kanuni-deer-152-kullanilmamis-kadar-temiz-isteyenlere-70898423/detay

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Kanuni deer 152 :D Tam aradığınız motosiklet.2. el sexy görünümlü

Motosikleti
    Hussar 125
    aynen vallaha süper ya

ünaltürkyazıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SH 300i
    şimdiden hayırlısı olsun ve nice kilometrelere...

Motosikleti
    Hussar 125
    teşekkür ederim umarım bulurum aradığım motoru. Bu tarz başka bildikleri olan varsa paylaşabilirler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)