Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Motor ile ehliyetsiz kaza yaptım

REKLAM ALANI
    akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Senin gerçekten hiç bir halttan haberin yok. Annene geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim.

Şahsi düşüncem karı kıza hava atmak için motosiklet öğrenmek için sucuya girdin,aralardan derelerden gitmek girip çıkmak hoşuna gitti en sonunda da yazıldın.

Madem ehliyetin yok bunun ne anlama geldiğini biliyorsun da, ne b..k yemeye tekrar motorlu işe girmek istiyorsun be ahmak herif.

Şahsen senin söylediğin hiç bir şey inandırıcı gelmiyor,ilk başta harçlık için girdim diyorsun sonra annen bir anda hasta oluyor.

İlk önce sen kendine dürüst ol. Haa illa adam gibi çalışmak istiyorsan evinde anadolu yakasında ise bana özel'den mesaj at zaten çırak arıyorduk isabet olur.

Yalnız,etrafımız da karı kız yok.Motosiklet ile hava atabileceğin adam yok. Makine gürültü ve alın teri var. Birde tabii sıcağı söylemeyi unuttum.

Sanıyorum bunlar çekici gelmez sana. İşe de otobüs ile gider gelirsin.
    Samet Ağır, tr_select ve mete_han bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

600 liraya kurtulduğuna,birinin ölümüne yol açmadığına yat kalk dua et bence sen...

Birde para kazanmak için sizi bu şartlarda çalıştıran paragöz adamlara da para kazandırayım derken böyle taklalara gelmeyin...

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Golf sahibinin mağduriyetini giderinde bir şekilde gerisini halledersin. O 600 Tl arada kaynamasın. Yazık adamcağıza

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    valla bana böle bi olay olsa direk orda polis çağırımım bakınız adam insanlık yapmış ehliyet sigorta olmamasına rahmen polis çağırmamış sadece sıfır gibi arabasını serviste yaptırmak istemişki bende kesinlikle öle isterdim şimdi uraşıyor direk polis çağırıcaktı bu ehliyetsiz cocukta cezalanıcak o iş verende böle adam çalıştırmaktan cezalanıcaktı adamın arabasıda işverenden hal olucaktı eee ne demişler acıma yetime döner koyar.... anlıyan anladı
    akira2012 bunu beğendi.

akira2012 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla bana böle bi olay olsa direk orda polis çağırımım bakınız adam insanlık yapmış ehliyet sigorta olmamasına rahmen polis çağırmamış sadece sıfır gibi arabasını serviste yaptırmak istemişki bende kesinlikle öle isterdim şimdi uraşıyor direk polis çağırıcaktı bu ehliyetsiz cocukta cezalanıcak o iş verende böle adam çalıştırmaktan cezalanıcaktı adamın arabasıda işverenden hal olucaktı eee ne demişler acıma yetime döner koyar.... anlıyan anladı
    Valla adam Polis çağırsa varya, bu ne burada işvereni suçlardı ne de başkasını. Burada ki topik başlığı şöyle olurdu.
    "Abiler,ben bir mallık yaptım motosiklet ile kaza yaptım,1400 lira cezayı da paşa paşa yedim. Ben bu cezayı seve seve ödemem için bana banka kredi verir mi?"
    mete_han ve yilmaz0634 bunu beğendiler.

Yanagisawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC gitti Hayabusa Alma Arifesinde
    Alıntı akira2012 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla adam Polis çağırsa varya, bu ne burada işvereni suçlardı ne de başkasını. Burada ki topik başlığı şöyle olurdu.
    "Abiler,ben bir mallık yaptım motosiklet ile kaza yaptım,1400 lira cezayı da paşa paşa yedim. Ben bu cezayı seve seve ödemem için bana banka kredi verir mi?"
    Bizde çalıştığın iş yerinde sigortan olmadığı için maaş borduron olmadığı için banka sana kredi vermezder konuyu tek mesajla kapardık bu kadar msj kirliliği olmazdı bu konuda bukadar uzamazdı.
    akira2012 ve yilmaz0634 bunu beğendiler.
    Yarı durgun olmamalı deniz; ya durgun olmalı,yada kudurmalı..

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    bak..

mahkemeyi küçümseme.. kemal sunal filme döner ha

önce sana ehliyetsizlikten 1400 tl ceza gelir..sonra ruhsat sahibine.. eeen son 200 tl yi ödetirler.

haaala motor diyorsun.. daha ne diyeyim ki.

yine başka sucunun basını yakmak için mi ?
    mete_han bunu beğendi.

Abi ben lünaparka calısmaya gırdım 800 tl maaşla adama gelince ,bu gün aradı beni telefonla kocum sana iş buldum borcunu boyle odersın dedim benim kimseye borcum yok işe aldin senin suyunu gotururken kaza geldı basıma,wolsfwagenın sahıbıde ısveerenden ıstıyor adam bana gelıp ode demedı patronun odıcek dedi patronda bana kitlemeye calsııyor bende adama dedim bi kamyon zabitayla gelirim oraya basın belaya girer dedim suratına kut kapadım telı.100 tl ödiceksin faln diyo
    Sizce adam 100 tl icin basına daha buyuk para cezalarının ve motorunun baglanmasını goze alırmı yoksa kaptırmı konuyu ?
    Benim yönümdende bakın olaya ben kazada hasar gorseydim oda aynı sekılde sigortasız ıs oldugunu bılıyordun ehliyetin yok girmeseydin demiycekmiydi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------

Alıntı Yanagisawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizde çalıştığın iş yerinde sigortan olmadığı için maaş borduron olmadığı için banka sana kredi vermezder konuyu tek mesajla kapardık bu kadar msj kirliliği olmazdı bu konuda bukadar uzamazdı.
    Sizlerden adam gibi motorsikletten iyi anlıyorsunuz diye konu acıp yardım ıstıyorum dalgamı gecıceksınız ? böyle birşey sizinde basınıza gelebilirdi ,unutmayın kaza ısteyerek olan bırsey değil adı ustunde kaza,ben ögrenciyim carptıgım adamın parasını odıcek durumum yok oyle bır durumum olsa burada ne sıızı yorarım nede kendım yorulurum ama yok ıste ! Adam benı kovmasaydı ısten odıcektım orada çalışıp ama kovdu bana destek cıkacagına karsımda durdu,
    Wolswagenn Sahibide parayi patrondan istiyor bana hiç birşey demedi patrondan istiyor patronda beni sıkıstırdı, bende karsımda durdugu ıcın uyardım onu böyle böyle sigortasız motorların bende sigortasızım diye

17 yaşındayı ehliyete yenı yazıldım dün motorla giderken bi araç yoldan park yerine gidiyordu bnde yavaşladım hızımı ona göre aldım ancak bayan sürücü bi anda frene basınca brodwayın yandan farına vurdum kaza degildie sürtme gibi bnm motordada 20 - 30 tlık masrafa çıktı baynn da sadece arka farı krıldı sizce ne yapmalıyım...

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı alanyaxx07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    17 yaşındayı ehliyete yenı yazıldım dün motorla giderken bi araç yoldan park yerine gidiyordu bnde yavaşladım hızımı ona göre aldım ancak bayan sürücü bi anda frene basınca brodwayın yandan farına vurdum kaza degildie sürtme gibi bnm motordada 20 - 30 tlık masrafa çıktı baynn da sadece arka farı krıldı sizce ne yapmalıyım...

zararını tazmin et karşı tarafın ve defalarca özür dile.

Ve ehliyet almadan trafiğe çıkma. Yapacağın en iyi şey

bu olur..
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

serkan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-max 400
    Ehil : Bir işte yetkili olan, bir işi yapan, erbap

Ehliyet : 1. Sürücü belgesi. 2. Ustalık, uzluk

bunların anlamını bilmediğinizi varsayıyorum ve şunu da ekleyeyim, ehliyetsiz olarak motor kullanan biri ile bir kaza yaşasam her türlü sonuna kadar gider tüm cezaları ödetirdim.

Görüyorum ki 16-17 yıl cidden sağlıklı, düşünebilen bir beyinin gelişmesi için, yeterli bir süre değilmiş...
    --ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
    (HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)

manners - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sen sanslisin benim arabama carpmamissin, yoksa kulagindan tutar seni doooogru karakola gotururdum, o zaman gorurdun bas agrisi ne, patronunda sende ciddi bir dersi hakediyorsunuz, sen pasa pasa odersin simdi o cezayi patronunda seni calistirdigi icin biraz basi agrir, ama o parayi sen odersin.

senin gibi o kadar cok insan varki bu ulkede, kac tane gunahsiz insana trafikte carpip kaciyorlar. yazik ne diyim

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla ara sira isyan etsemde (forumdakiler bilir), Gecen gun forumdaki arkadaslarin tepkisinden sonra, gittim akuyu sokup bir arkadasima verdim. Dedim Ehliyeti gorene kadar verme bana bunu... B sinifi var a2 yede cumartesi direksiyona giriyorum. Masraf trafik cezasi falan dokunmazda (salakligimin zekati derim) yaya ya carpsam yandim.
    pistolpitt bunu beğendi.

Bu gece 00:30 sularında bende malesef bir motorsikletliyle çarpışarak kaza yaptım ve araştırma yaparken bu sayfa gözüme çarptı. Öncelikle bu konuyu açan arkadaşa cevap vereyim. İşe girerken sigortasız çalışacağını motorsiklet süreceğini biliyordun neden girdin? Önce harçlığımı çıkarmak için sonrada annemin ameliyat masrafını karşılamak için yazmışın. Sonrada sana iş veren adamı suçlamaya kalkmışın. Eğer o işe girerken ehliyetsiz şekilde motor süreceğini sigortanın olmayacağını bilerek o işi kabul etmişsen başına bi iş geldiğinde de tek sorumlusunun sen olacağını bilmen gerekirdi. Bence bunu çok iyi biliyorsun da işine gelmediği için suçu işverenin üzerine atıp yırtmaya çalışıyorsun. Biraz delikanlı olsan konu bukadar uzamazdı. Sen kabul etmeseydin sigortasız çalışmayı emin ol o adam seni işe almazdı ve sırf sana yardımcı olamak için sana güvenip altına o motoruda vermezdi.

Bende malesef bu akşam bi talihsizlk yaşadım ve 4 yıl ağzında kavşakta sola dönecekken sol taraftan gelen bir motorsikletliyle çarpıştık. Motoru farkettiğimde sola döneceğim yolun ortasındaydım ve motoru gördüğüm anda frene bastım ve orda durdum. Ama motorsikletli hızlı olduğu için duramayarak benim aracın sağ ön tarafına sürterek yere düştü. Motorda ayak koruması olduğu için bacağı kırılmadı ama sürtme anında motorsikletli arkadaşın bacağında derin kesik oluştu. Hemen Ambulansı ve polisi arayarak ekip çağırdım. Motorsikletli arkadaşı hastaneye kaldırdılar bende ifade vermek için emniyete gittim tutanaklar tutuldu. Daha sonra hastaneye kaza yaptığım arkadaşı ziyarete gittim bacağına dikiş atılıyordu. Yarında ameliyata alacaklarmış bağları kopmuş. Kaza bu ne zaman olacağı belli olmuyor önemli olan herkesin üzerine düşeni yapması. Allah hiçkimseye bu tür şeyler yaşatmaz inşallah. Dikkatli ve yavaş olmak lazım. Eğer o kavşakta şehir içinde durabileceği kadar yavaş gitseydi böyle br kaza yaşamazdık.

Camo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650 F
    Arkadaşım Selam

Geçen gün izmir Kemalpaşada 600 cc Motor ile bir arkadaşımızın kız kardeşine motor çarptı aynı senin gibi Ehliyeti v.s. hiç birşeyi yoktu Arkadaşım Şikayetçi olmadı şikayetçi olsaydı belki hapis cezası alırdı,Polis Yaklaşık 11 Bin TL para cezası yazmış Ehliyet yok v.s v.s. v.s. ehliyetin yoksa binme motora bence...

Eğer iş verenden şikayetçi olcam illa diyorsan SSK ya gitmen ve 1 tane şahit bulman lazım sadece ssk sız beni çalıştırıyor diye şikayet edebilirsin.Onunda cezaları yüksek...

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O değil de, olan Golf sahibine oldu. Bu çakallar topu birbirine atıyor.
    caferacer21 bunu beğendi.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)