Mondial 150 mcx mi alsam Rks titanic 200 mü
-
Dün 60 km bi yola çıktım lifan cup ile 2 kişi işkenceye döndü çok yokuşlu bi yoldu motoru 2.ci vites zor attım hep 1 de gittim rüzgar bi yandan bayırlar bi yandan motor bayıldı ve yükümüzde vardı. Sırf bu yüzden daha büyük ve orta halli bi motor almaya karar verdim. bu 2 motor arasında kaldım rks yaklaşık 2 milyar pahalı ve bu parayı vermeye deyermi yoksa mcx yeterli olurmu uzun yolda ? araştırdıklarıma göre mcx 14-15 beygir arası 9000 devirde veriyor bu gücü rks 13.1 hp 7500 devirde veriyor sitesinde böyle yazıyor ve rks nin tork gücüne ulaşamadım ama mcxin torku kullanıcıların hepsinin dilinde çok iyi diyor herkes sizce hangisi daha iyi kaliteli ve güvenilir? uzun yolda rüzgar ve bayırlı yolda 2side sanırım zorlanmaz diye düşünüyorum son hızlarındada bi fark yoktur 5km oynar oynamaz diye düşünüyorum 2sininde fren sistemleri güzel ön ve arkaları disk. titreşim olarak mcxin titreşimi yok diye övüyorlar hep ama rksde az bişey var diyor herkes sizce hangisi ? her yönden kullanıcılardan bi yorum alabilirsem 2 model içinde çok iyi olur motoru kullanma amacım şehir içindede olucak ama 60-100 km bazen nadirde olsa 200+ km uzun yola ve 2 kişi çıkarım yola. bagaj takıcam motora tabikide bunları göz önünde bulundurursak mcx yeterli olurmu hız ve güç konusunda
Dört teker bedenini, iki teker ruhunu taşır...
Reklamlar
-
Mcx hız ve güç konusunda rks den daha iyi tabi ama bunun görüntü kısmı vs. işin içine girerse tartışılır. Titreşim olarakta aralarında pek fark olucağını sanmıyorum mcx üstten ekzantirik + balansörlü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Bende mcx ile rks titanic 150 arasında gidip geliyorum bütçem bunlara yetiyor. Mcx daha güçlü ama rks de daha yakışıklı. Rks 150de rks 200de olmayan alt sakal felanda var.
-
merhaba bu rks ta suzuki gs 200 motoru kullanılıyor torku 14.5 nm şöyle söyleyim benim arkadaşımda bu makineyı kullanan pioneer xf 200-2v war 2007 model torku filan çok tatmin edici baya iyi motor bu motor teknolojisini suzuki yapmış ama şimdi piyasadakiler suzuki değil yani kopya diye düşünüyorum bu kuba strike 150 dekiyle rks titanic 150 deki makina aynı güçleri bile aynı gel gelelim konunun cevabına rks titanic gercekten cok iyi motor kalıplı tipli filanda sizi üzeceğinide sanmıyorum ama sıfır alıp 5200 lirada çok diye düşünüyorum 5200 lira verdikten sonra biraz daha koyup başka motorlarda alınabilir 2.el temiz titanic 200 bulursanızda iyi olur mcx güzel gücü sizi kesinlikle tatmin eder ...
-
Birde cuptan inip mcx e bindikten sonra size uçak gibi gelir
-
bakın rks titanic 200ü keeway üretiyor kuba strike 150 yide keeway üretiyor modellere bakarsanız http://www.keewaymotor.com/_d275484852.htm
-
rks ye herkes iyi diyor ama motor durup dururken gazı bıraktığın anda stop ediyor. ve daha bunun çözümü bulunmadı. bakınız rks forumu. ben motor alırken epey düşünmüştüm. sonra mondiale mesaj yazdım. ben sizin motorunuzu almaya niyetliyim. beni ikna edin diye. adamlar hemen döndüler. 10 yıl parça garantisi verdiler. bende gidip 250 mr aldım. yeni sistem motor olduğu için. ben 150 mcx i alırdım. çünkü mondial mct motorum vardı. hala parçaları bulunuyordu. rakip firmaların motor sahipleri mct veya regal raptor parçaları alıp kendi motorlarına takıyorlardı.
-
drsteel adlı üyeden alıntı
rks ye herkes iyi diyor ama motor durup dururken gazı bıraktığın anda stop ediyor. ve daha bunun çözümü bulunmadı. bakınız rks forumu. ben motor alırken epey düşünmüştüm. sonra mondiale mesaj yazdım. ben sizin motorunuzu almaya niyetliyim. beni ikna edin diye. adamlar hemen döndüler. 10 yıl parça garantisi verdiler. bende gidip 250 mr aldım. yeni sistem motor olduğu için. ben 150 mcx i alırdım. çünkü mondial mct motorum vardı. hala parçaları bulunuyordu. rakip firmaların motor sahipleri mct veya regal raptor parçaları alıp kendi motorlarına takıyorlardı.
yedek parça olarak haklısınız rksnin yedek parçasını bulmakta sıkıntı çekilebilir birde fiyatları pahalı olur yani 5200 verdikten sonra biraz daha koyup başka motosiklet alınabilir diye düşünüyorum...
-
Ayrıca 5200 ona vericeğinize http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-asya-major-250-stoktan-hemen-teslim-karta-10-taksitle-122742174/detay bunu bile düşünebilirsiniz.
-
Onu alacagına onu al diyenler cok olur rks pek tutulmuyor mcx al sen selesi biraz sıkıntı yakıtıda gücüne göre fazla
-
08 Temmuz 2013, 15:30
200lük rks ye 5200 verene kadar apache alırım ben.
yada rks nin 200lüğü yerine 150lik
-
08 Temmuz 2013, 15:33
O paralara bence 2. El Apache al 2012 model 2 motordan da az yakar sağlam uzun ömürlü teknoloji süper bence dijital ekran vs
Ben genç olsam alacağım tek motor Apache olur mübarek yer uçağı ben ybr ile tek Apache artçılı yakalamak nerdeyse imkansız o derece güçlü ybr ye göre
Ybr kullanıyorum titreşim yok diye artçı olmasa ybr yi kapıda tutmam
-
09 Temmuz 2013, 00:58
Nasipse 2 ay sonra falan bitane mcx alıcam inşallah motorumu hemen şimdi satıp motorsuz kalmak istemem biraz para biriktirip bunuda satıp mcx alıcam fiyat olarak en uygunu o ve mcxin fiyatınada sıfır olarak o güçte başka motor bulamam sanırım. Mcxin arkasına orta boy bi bagaj yanlarına ufak birer yan çanta takarım çok rahat bi yolculuk yapabilirim onunla sanırım herkes mondial alma çin malı falan diyor çevremde ama lifanda çin üretimi olmasada o kademede bi motor 10bine yaklaştı çevremdeki 10bindeki çoğu çinli cup dökülürken benimki sapasağlam çünkü herkesden iyi baktım motoruma çevremde. yağını zamanından önce değiştirip motoru üzmedim oda hala ilk günki gibi duruyor maşallah motorun kalitesi önemli biyerde tabiki ama hangi motor olursa olsun ne kadar iyi bakarsan oda sana o kadar iyi bakar diye düşünüyorum.
-
09 Temmuz 2013, 01:06
F54 adlı üyeden alıntı
O paralara bence 2. El Apache al 2012 model 2 motordan da az yakar sağlam uzun ömürlü teknoloji süper bence dijital ekran vs
Ben genç olsam alacağım tek motor Apache olur mübarek yer uçağı ben ybr ile tek Apache artçılı yakalamak nerdeyse imkansız o derece güçlü ybr ye göre
Ybr kullanıyorum titreşim yok diye artçı olmasa ybr yi kapıda tutmam
Artcı konforu nasıl balansörlü motor bile titriyor sen ezbere iş yapıyorsun
-
09 Temmuz 2013, 01:07
Kanuninin yeni modeli gt 170 nasıl mcxe göre sizce
-
09 Temmuz 2013, 01:09
-
09 Temmuz 2013, 01:21
mcx arada 2 bin liralık bir fark yok bence
-
09 Temmuz 2013, 01:50
mcx / commuter
rks200 titaniv / naket/roadser
kıyaslama yapmak dogru olmaz
mcx nereye güclü abi rks 200 den akıl var mantık var bizim burda benim peşime apacheler gelemiyor. stop problemi sadece ilk gelen ve ikinci gelen versiyonlarda oldu şuan satılanların %70 inde o problem yok...
mcx 12.0 Nm at 7500 rpm
rks 200 14.5 Nm @ 6,000 rpm aradaki değerlere bakın...
ön arka disk fren ön fren çift kaliper 260mm genişliğinde çelik halatlı ( ön fren kolu 1-2-3-4 ayarlanabilir yapıda büyük cc japon motorlarında olduğu gibi )
ön kalın ayarlabilir ters maşa arka azot gazlı Ayarlı amortisör - mcx tekiler ayarsız piyasada iki tanesi 80tl ye satılan amörtisorden dikkatinizi çekerim
radyatör soğutma
4 valfli dohc motor
seramik piston silindir ( motor ömrü çok çok uzun şişme boğulma yapmaz )
titreşim yok denecek kadar az
130/70-17 fabrika çıkısı arka teker istersen biraz daha kalınını takar yarış motoru gibi yaparsın
şekli görüntüsü doluluğu
tamamen digital göstergesi
ışık takımına kadar kalitesi
depo kapağındaki su çıkış kanallarından - anahtarlık bölümündeki ikinci su kaçmasın ve kurcalamasınlar diye konulan ikinci kilide motorun atık yağ kusma çıkış hortumlarına kadar
koltuk rahatlığından kullanım dengesi durma mesafesi motor dengesine kadar
sana verdiği tokluk sağlamlık hissi parça kalitesi bunlar önemli arkadaşlar ikisi denk motorlar değil lütfen...
Bence yargısız infaz yapıyorsunuz benim çok arkadaşım atıp tuttu görmeden ama hepsi binince motora şöyle dediler gerçekten göründğü gibi değil çok daha kaliteli ve cüsseli binince anlıyosun güzel motor ben bunu duydum gerçekten alıcak arkadaşlara gönülden tavsiye ediyorum
yedek parça sıkıntınız yok sipariş ediyorsunuz 4 gün sonra elinizde hiç sıkıntım olmadı çevremdekilerinde sıkıntısı olmadı motor son hız olarak benim motorum 127km görüyor ama 0-100 hızlanması gerçekten çok güzel anında 105km/s hıza çıkabiliyor
ve apache gibi titreme konforsuzlukta yok bizzat kendim 1000 km kullandım apache 2012 gerçekten denge ve titreşim sorunu beni çok soguttu motordan ama gücü ybr ye göre çok güzeldi
-
09 Temmuz 2013, 02:02
Torkda titanik önde ama mcx de 1 bucuk bg daha güclü
-
09 Temmuz 2013, 02:11
Selam arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------
Bende motor dünyasına adım atmak istiyorum bu konuda açıkcası yardıma ihtiyacım var a2 ehliyet alacak yer bulamadım hep kontenjan dolu deniliyor :(
-
09 Temmuz 2013, 02:12
Tvs yeni kasaya paran yetiyorsa tvs apaci al yeni kasasından
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)