Mondial 150 mcx mi alsam Rks titanic 200 mü
-
09 Temmuz 2013, 13:53
Mert.95 adlı üyeden alıntı
herkesin kötülediği bir motoru kral yaptınızya ne diyim size :D http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/101554-rks-titanic-200-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-37.html
kardeşim neden kral yapalım yanlış anlamada sen titanic 150 bakıyordun fiyatı çok geldi almaktan vazgeçtin simdi sen kötülüyorsun bende mondial drift war neden kral yapmaya calısayımki titanic 200 ü yiğidi öldür hakkını yeme kardeşim ben taraflı değilim hangi motor güzelse onu överim neden marka tutuyumki...
Reklamlar
-
09 Temmuz 2013, 13:56
utkan35 adlı üyeden alıntı
kardeşim neden kral yapalım yanlış anlamada sen titanic 150 bakıyordun fiyatı çok geldi almaktan vazgeçtin simdi sen kötülüyorsun bende mondial drift war neden kral yapmaya calısayımki titanic 200 ü yiğidi öldür hakkını yeme kardeşim ben taraflı değilim hangi motor güzelse onu överim neden marka tutuyumki...
Yoo ben vazgeçmedim hem ben konuda da yazmıştım mcx daha güçlü titanic daha yakışıklı sende hatırlarsın hem ben tiger 200 bakıyordum da üretimden kaldırılmış hatırlıyorsundur.
-
09 Temmuz 2013, 14:10
ikinci el rakkaselere bakın siz. Kusura bakmayın RKS denince aklıma rakkase geliyor takılıyorum. Ama görüntü olarakta mcx'ten güzel.
-
09 Temmuz 2013, 14:11
Tsubasa adlı üyeden alıntı
mert kardeşim.
Türkiyede cbf gibi bir motosiklet var. konforu saglamlıgı tartışılmaz 2 yıl kullanıp sattım.
ama şuan ki fiyatına bakarmısın ? 5000 lira. görüntüsü 90lı yıllardan kalma kronik sorunu olan bir motosiklet.
honda 2006 dan beri aynı motoru kakalıyor bizim millete
özel teşepbüs ile türkiyeye gelen motosikletleri el üstünde tutmak lazım
keşke rks dediğiniz gibi diger motosikletler aynı klasmana girebilse
bizim millette hem ucuza hem düzgün bir motosiklete binebilse.
Tvs bu yoklugu iyi faydalanıyor şuan için hem yakışıklı hem güçlü bir motosiklet getirerek 5200 fiyat koydular. 15 gün sonra fiyatı 5700 lira olacakmış
ben alırken 4700 e aldım.
yani koyunun olmadıgı yerde keçiye abdurrahman celebi derler.
güzel motosikletler küçük cc de düzgün fiyatlara satılsın hepimiz şu çinli bozulur parcalanır binilmez lafını demesek.
titanic güzel motosiklet mcx de öyle..
kesinlikle katılıyorum en katı hondacılar bile artık işin farkında honda kazıklıyor bakın kimse almasın nasıl getirmeye başlıcaklar yuh ya insaf 5binliraya sorunlu motor satıyolar öle
-
09 Temmuz 2013, 14:11
-
09 Temmuz 2013, 14:12
Benim için titreşimsiz motor CBF150'dir. Diğerlerinde mutlaka titreşim oluyor ama önemli olan ne seviyede olduğu ve rahatsız edip etmediği. Mesela kendi motorumda 7500 devirden sonra çekillmiyor ama 7000 bin devire kadar hiç rahatsız etmiyor. 2500 - 3000 devirde falan zaten titreşim yok, oraları saymıyoruz. Titanic 150 bence Titanic 200'den çok daha başarılı.
Bursa'da Titanic 200'ü olan arkadaş varsa motorunu denemek istiyorum.
-
09 Temmuz 2013, 14:17
Balansörlü olacak motor mh driftte titreşim hiç yok titreşim sürüş konforunu doğrudan etkiliyor bi titreşimli motorla 100 km git hiç durmadan bide titreşim olmayan motorla titreşimli motorda ben sürdüğümden bi şey anlamıyom
Tek silindir bunlar rahatsız etmeyecek seviyede olsun yeter yeni kasa tvs al
-
09 Temmuz 2013, 14:18
Seko adlı üyeden alıntı
Benim için titreşimsiz motor CBF150'dir. Diğerlerinde mutlaka titreşim oluyor ama önemli olan ne seviyede olduğu ve rahatsız edip etmediği. Mesela kendi motorumda 7500 devirden sonra çekillmiyor ama 7000 bin devire kadar hiç rahatsız etmiyor. 2500 - 3000 devirde falan zaten titreşim yok, oraları saymıyoruz. Titanic 150 bence Titanic 200'den çok daha başarılı.
Bursa'da Titanic 200'ü olan arkadaş varsa motorunu denemek istiyorum.
serkan kardeşim. cbf teki üstün mühendislik harikası diyemem ama cbf i tasarlarken düşünmüşler özellikle de tek maşa amortisör olayı.
kafayı ön direksiyondan ayırmak tamamıyla büyük bi fark digerlerine göre
ön takımı hafifletmişler arkaya tek maşa amortisör koymuş. titreşimi kesmesinin tek sebebi düzgün calışan balansör değil.
cok rahat cok konforlu motosiklet. keşke son hızı 20 30 daha fazla olsa. biraz daha seri olsa..
bunları gören suzuki inazumayla tamamıyla konfora dayalı bir motosiklet tasarlardı. tasarladıkları motosiklette cbf 150 nin çizgilerini görebilirsiniz.
piyasadaki yoklugu biliyorlar ve ne istendiğini biliyorlardı.
mototaşta test etme şansım oldu . onunda eksikleri var. göze güzel gelmeyen tarafları var.
ama şuan fiyatına bakın 11 bin tl..
-
09 Temmuz 2013, 14:39
Ve dikkat ettiyseniz rks200 motor bloğu hiçbir rkv200 ün motor bloğuna benzemiyor 125-150cc rkvlere benziyor motor bloğu büyük ihtimalle rks 150cc motor bloğu getirtip silindir çapını felan büyüterek 200cc yapmış ve 13hp yi yakalamış.
http://www.keewaymotor.com/_m_gw_yqn...c3NfeBN-k=.jpg
http://www.keewaymotor.com/_d274504107.htm
-
09 Temmuz 2013, 15:38
Tsubasa adlı üyeden alıntı
titanic kullancılarına şunu sormak istiyorum motor için 18 hp diyorsunuz. sizce 18 hp nin tamamı tekere aktarılıyor mudur ?
yada hız olarak serilik olarak baktıgında harbiden bu motosiklet tüm gücünü zincirden balansörden silindirden cıkan güçü tekere aktarıyor diyebiliyorsanız bu motosikleti önerebilirsiniz.
ama bana dedikleriniz, piyasada gördüklerim inandırıcı gelmiyor..
teknik veri olarak konuştugunuz şeyler, birazcık havada kalıyor
kağıt üstündeki yazanlarada yalan demiyorum, iyi niyetli diyorum umarım anlatabilmişimdir..
edit:
resmi sitesinde ise 9.5 kw 7500 rpm için diyor.
yani 9,5 X 1,35 = 12.7 hp
mesele dediğim gibi motorun güçlü olması değil arkadaşlar.
motor için balansör, aktarma sistemi için kayıpsız tasarlanması gerekiyor.
sen motoru 20 hp yap ama tekere giden 15 hp ise. o motor malesef 15 hp dir.
1 kw
1.36 bg yapmıyormuydu Tsubasa
Benim hesabıma göre 9.5 kw 12.92 bg yapıyor
-
09 Temmuz 2013, 16:45
yaw kardeşim orda rkv 200 s war bakarsan motor bloğu turkiyedeki rks ile aynı nereye capını fılan buyutmusler dikkatli bak
-
09 Temmuz 2013, 16:57
rks alacağıda 135 drift al bence 130 140 gidiyor 150 rksleri geçiyor fiyatta cazip karar senin
-
09 Temmuz 2013, 16:59
bence siz dikkatli bakın rkv 200s
rks 200 titanic
-
09 Temmuz 2013, 17:49
Büyütmüşler mi büyütmemişler mi bilemem de bizde satılan motor bu katalog resmindekiyle aynı değil. En azından dışından aynı değil. Bakın :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-rks-titanic-200-motorsiklet-kirmizi-5.250-tl-plusplaka-islmeleri-125929197/detay
-
09 Temmuz 2013, 17:59
fare662 adlı üyeden alıntı
rks alacağıda 135 drift al bence 130 140 gidiyor 150 rksleri geçiyor fiyatta cazip karar senin
abartma istersen nereye 130-140 yapıyor makina 12 hp bayır aşşağı salsan o kadar yapmaz
-
09 Temmuz 2013, 18:19
sitesine itibar etmeyiniz sitesinde yazan özellikler ve motor resimleri keewayın başka 200cc motorunun resimleridir düzeltmediler ne yazıkki pazarlama yönünden çok zayıf rks markası....
kapının önünde 200cc lik kırmızı bebek. iki gündür bakamıyodum bugün çıkardım şampuanladım temizledim kuruttum birde canım çekti 30-40 km lik bir tur yaptım. kullarda bi motorcuya girip mondial mcx aradım ama mondial vulture vardı. bende onun yanına parkettim makineyi motor ustasıyla konusuyoruz abi dedim o bundan daha güçlüymüş adamda güldü biraz sohpet ettik bindim geldim napayım insanlara anlatamıyoruz derdimizi...
Burda kendi motorumu yerlere göklere çıkardığımı düşünüyorsunuz bakış açınızı değiştirin ben motorumu övmüyorum ben şu karşılaştırmaya kızıyorum bu motorun dengimidir mcx allah aşkına bi yanyana koyun şuan camdan bakıyorum dev gibi makine arka tekeri disk freni digital ibresi 0-100 hızlanması falan yani gülüpte geçiyorum napayım insanları yanıltıyorsunuz onla kalıyorsunuz...
ben araştırdım piyasasına bakıpta almadım kalitesine görünüşüne rahatlığına bakıpta aldım mcx isterse 320km yapsın umrumdamı ama kalkıp biri rkv200 den 1.5 beygir daha güçlü dedimi iş insanları yanıltmaya giriyor bildiğin bilgisizlik yapıyorsun arkadaşım başka bir şey değil insanlar yanılabilir önemli olan doğruyu görünce yanıldığını anlamak ama anlamak istemeyenler
Kapısında ucuz binmekten zevk almadığı motor olduğu için bu olayıu anlamak işine gelmeyenler var sizde haklısınız ne diyeyim......
sadece aklımdan bu motorun mondial mcx e nazaran 15 tane extra artısını sayabilirim ezbere araştırırsam eminim bi o kadar daha çıkar...
ama insanların bütçesine zevkine görüşlerine kalmış durumlar gerisi seversin alırsın sevmessin almassın....
-
09 Temmuz 2013, 18:23
Kardeşim resmin bilgisayar yapımı oldugunu anlamadın sanırım buyur
-
09 Temmuz 2013, 19:39
Yalnız şunu unutmayın ki MCX 3160 TL, Titanic 200 5246 TL. Bu fiyata ben hayatta almam çünkü elden çıkarması çok zor bir motor. Bakın Makseli arkadaşımızın motoru 3150 TL'ye hala duruyor.
-
09 Temmuz 2013, 19:47
Seko adlı üyeden alıntı
Yalnız şunu unutmayın ki MCX 3160 TL, Titanic 200 5246 TL. Bu fiyata ben hayatta almam çünkü elden çıkarması çok zor bir motor. Bakın Makseli arkadaşımızın motoru 3150 TL'ye hala duruyor.
öyle tabiki şöyle bir durum war o fiyata honda satsa o fiyatı kesinlikle hakediyor şuanda hakediyor ama elden çıkarması sorun işte eski teknoloji cbf ye 5bin tl weriliceğine bunu alırım daha iyi...
-
16 Temmuz 2013, 02:34
rks güzel hoş bir motor yapmış bizat gidip üçerlerde gördüm al benisi var rks titanic 200 için ama fiyat abartı 4800 fiyat verdiler rks 150 likle haliç köprüsü çıkışı okmeydanı rampasında gördüm benim drift 135cc iken driften yavaştı bu kanıya nasıl vardın derseniz yanında aynı hızda sabit kaldım 80kmh da kaldı drift in daha gideri vardı tırafik durumu sebebiyle yavaşlamak zorunda kaldım rks 200 ün 152kmh yapabileceği pek sanmıyorum olsaydı eğer vatan caddesinde görmem lazımdı apaçi rtr 150 yeşil renklileri görüyorum eğer çok atik bir motor olsaydı virüs gibi yayılırdı .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)