Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 150 mcx mi alsam Rks titanic 200 mü

Motovento
    REKLAM ALANI
    initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı Mert.95 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu körü körüne rks titanici savunanları anlamıyorum. Tamam sizin motorunuz öyle olduğu için savıunma ihtiyacı görüyorsunuz ama bu adamlar mal değil 18 hp olsaydı 18 yazarlardı 13 hp ki 13 yazıyorlar. Yurt dışında taiwanda felan bu euro3 olayı yok orda motorlar ona göre üretiliyor biraz fazla hpli oluyor. Burda euro3 emisyon filtre felan derken motor gücü düşüyor yani tr de yayımlanan modeli 13hp 2*2=4 bunun gibi birşey.
    keeway macar markası ve euro 3 onlarda var.

önceden rks tr sitesinde titanic 150 özelliklerine macaristan sitesindeki keeway rks 125inkileri yazmışlardı.11,1 hp yazıyordu.o yazdıkları 125liğin gücüydü sonra düzelttiler 12,2 hp yani 150liğinkini yazdılar.

demekki markanın sitesinde belirttiği herşey 2x2=4 olmuyormuş.

ben körü körüne rks savunmuyorum ve 18 hp diye iddiada etmiyorum.16 hp bence

varsa sıfır belgeleri elinde olan koysun özelliklerini

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ayrıca burda da rks 200 için 9.5kw diyor http://www.keewaymotor.com/_d275453871.htm

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    ayrıca burda da rks 200 için 9.5kw diyor http://www.keewaymotor.com/_d275453871.htm
    kardeşim motorları farklı farkedersen ohv filan

NEyse bu tartışmanın sonu gelmez bence hepimiz ortak bir mesaj belirleyip rks ye email atalım bize doğru bilgileri versinler.

Rks titanic 200 motorunuzun teknik özelliklerinin yanlış olduğunu düşünüyorum. İnceleyip doğru verileri göndermenizi rica ederim tarzı bir mail atalım bakalım ne dicekler.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    titanic kullancılarına şunu sormak istiyorum motor için 18 hp diyorsunuz. sizce 18 hp nin tamamı tekere aktarılıyor mudur ?
    yada hız olarak serilik olarak baktıgında harbiden bu motosiklet tüm gücünü zincirden balansörden silindirden cıkan güçü tekere aktarıyor diyebiliyorsanız bu motosikleti önerebilirsiniz.
    ama bana dedikleriniz, piyasada gördüklerim inandırıcı gelmiyor..
    teknik veri olarak konuştugunuz şeyler, birazcık havada kalıyor
    kağıt üstündeki yazanlarada yalan demiyorum, iyi niyetli diyorum umarım anlatabilmişimdir..

edit:
    resmi sitesinde ise 9.5 kw 7500 rpm için diyor.
    yani 9,5 X 1,35 = 12.7 hp
    mesele dediğim gibi motorun güçlü olması değil arkadaşlar.
    motor için balansör, aktarma sistemi için kayıpsız tasarlanması gerekiyor.
    sen motoru 20 hp yap ama tekere giden 15 hp ise. o motor malesef 15 hp dir.
    ramizan83 bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Evet Keeway sitsinde motorun gücü 12 KW. 200 cc için olması gereken değer bu zaten.

Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı alper_sahin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.keewaymotor.com/_d275484890.htm Türkiyemdeki Rks200 titanic bu Ustalar... ( sizin için bugün bir mcx ile karşılaştırma fotografını çekicem eğer izmit merkeze gidersem )

neymiş be arkadaş şu mcx , vulture'yi bu kadar övmediler.

Kocaelide oturan arkadaşlarım gelin rks yi görün bedava benden sadece başiskeleye bir dolmuş parası verirsiniz ( öğrenci 1.3tl tam 2tl ) ben sizi duraktan alıcam gezdiricem motoru göstericem BEDAVA

Hatta bi mcx i olan arkadaşım gelirse çok daha mutlu olucam

127km/s hızı düz yolda gördüm / bilenler bilir izmit eskiyol gidiş tarafı hatta çok çok hafifte yokuştur giderken

hafif meyilli ankara yolunda motor 152km/s hız vurdu

benim motorum 105km/s hızla giderken yanımdaki hysung gt250r ibresi 118km/s idi bunuda hatırlatayım.
    tr satılan 200s, senin koyduğun 200s factory tr de satılmıyor.egzos ve yan grenaj farklı dikkat edersen.ayrıca 12kw motorun 18 hp olduğunu nasıl iddia ediyorsun onuda anlamadım.

bu da tr de satılmayanı.bununda motor yan tasarımı ve yağ radyatörünün duruşu farklı

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    titanic kullancılarına şunu sormak istiyorum motor için 18 hp diyorsunuz. sizce 18 hp nin tamamı tekere aktarılıyor mudur ?
    yada hız olarak serilik olarak baktıgında harbiden bu motosiklet tüm gücünü zincirden balansörden silindirden cıkan güçü tekere aktarıyor diyebiliyorsanız bu motosikleti önerebilirsiniz.
    kağıt üstündeki yazanlarada yalan demiyorum, iyi niyetli diyorum umarım anlatabilmişimdir..
    18 değil 16 hp tr dekiler bence ama şanzıman çok kısa.max hız motoru değil.öyle +150 km hızlarıda göremez zaten düzde

yalnız şöyle bişey var tekere giden güç zaten hiçbirinde fabrika verisi değil.fabrika verisinde çıkış milindeki güç verilir.bhp yazıyorsa volan takılı haldeki gücü verilir.şanzıman ve zincir ile(varsa balansör) zaten her motor fabrika verisinden 1-2 hp daha düşük güç iletir tekere

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    ben kendi görüşümü söyleyim titanic 200e binmedim ama arkadaşımın pioneer xf 200-2v motoru wardı bu titanic 200le aynı makinayı kullanıyor torku filan aynı su kadar soyleyim hissettiriyordu sizde apache war sanırım yanı yakınlarda olsanız denettirirdim hani torku filan hızlanması mükemmel diyebilirim...

alper_sahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 200
    3.vites düz yol gidiyorum 2.500 3000 devirde su gibi gram ses ve titreşim çıkartmıyor. gelsin bi arkadaş düşük devirlerdede deneriz becerilerini

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Keeway sitsinde motorun gücü 12 KW. 200 cc için olması gereken değer bu zaten.
    Maximum power 9.5 KW @ 7,500 rpm Rks 200 için resmi sitesinde yazan bu.
    sitede budur. http://www.keewaymotor.com/_d275453871.htm
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    3.vites düz yol gidiyorum 2.500 3000 devirde su gibi gram ses ve titreşim çıkartmıyor. gelsin bi arkadaş düşük devirlerdede deneriz becerilerini
    o devirlerde zaten titreşim olmazki
    initial-D bunu beğendi.

Motosikleti
    FJR 1300
    tr ye getirilen bu

http://www.keewaymotor.com/_d275484852.htm

Motosikleti
    RKS TİTANİC 200
    http://www.keewaymotor.com/_d275484852.htm Aynen bu motor. sitesinde yazanda 16.08 beygir.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    sizin baktığınız titanic 150 kasasına 200cc lik alt makina we ohv alttan egzantrik dişlili türkiyeye gelen rkv 200 s dir üstten tek egzantrikli gs alt motor...
    initial-D bunu beğendi.

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin baktığınız titanic 150 kasasına 200cc lik alt makina we ohv alttan egzantrik dişlili türkiyeye gelen rkv 200 s dir üstten tek egzantrikli gs alt motor...
    ben anlatmaya calıştıgım şey şu
    kagıt üstünde yazılan 16 20 30 hp. bunun bi önemi yok
    japonlar balonsör sistemi için dünyalar kadar para harcıyorlar nedeni ise
    motor için motorun güçüne etki etmeyecek, motorun cıkardıgı güçe karşılık bir güç üretecek bir itegec tasarlamak için
    aslında 1-2 kelimeyle böyle dandikce acıklanabiliyor bu. ama dibine bakıldıgı zaman iş değişiyor.
    motosiklet tasarlamak sadece motosikletin ürettiği piston genişliği acıga cıkardıgı enerji filan değildir.
    motosiklet için en uygun aktarma sistem kayıpsız şanzıman sistemi geliştirmek. ve tekere ulaştırabilmek. japonlar cok büyük yatırımlar yaptılar bu arge için senelerdir.
    bunun etkisi zincirde bile kayıp görebilirsiniz. oring zincir değiştirseniz inanın fark eder normale göre.
    motosiklet 200 cc 16 hp. ama kayıpsız gidebiliyor mu diye anlatmaya calışıyorum.
    bok atma gibi bi niyetim yok. anlıyorsunuzdur bunu..
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    RKS TİTANİC 200
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o devirlerde zaten titreşim olmazki

sana göre olmaz ben en ufak titreşimde rahatsız olan insanım bana 2012 model apache verdiler veren arkadaş bunda sıfır titreşim var dedi ben binince yok artık bumu sıfır titreşim dedim bana birde inkar ediyor kullandığım hissettiğim titreşimi yok işte ondan ne olur diyor... kuba xr125 kullanan arkadaşlar titreşim sıfır diye bas bas bağırıyor ben her gün biniyorum motor titriyor abi titriyor yani diğer çin lerden daha az ama motor bloğunun içinin boş olduğu hissine kapılıyorum. bana maltafal okumayın yani abi

NE diyorum bakın motor çalısmıyormuş gibi gidiyor diyorum su gibi akıyor anladınızmı bana bir tane 3bin devirde 3.vites düz yolda çalısmıyormus gibi giden devir düşürmeden aynı devirde sıfır titreşimle dewam eden mcx getirin bir daha bu siteye girmeyeceğim

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    ben anlatmaya calıştıgım şey şu
    kagıt üstünde yazılan 16 20 30 hp. bunun bi önemi yok
    japonlar balonsör sistemi için dünyalar kadar para harcıyorlar nedeni ise
    motor için motorun güçüne etki etmeyecek, motorun cıkardıgı güçe karşılık bir güç üretecek bir itegec tasarlamak için
    aslında 1-2 kelimeyle böyle dandikce acıklanabiliyor bu. ama dibine bakıldıgı zaman iş değişiyor.
    motosiklet tasarlamak sadece motosikletin ürettiği piston genişliği acıga cıkardıgı enerji filan değildir.
    motosiklet için en uygun aktarma sistem kayıpsız şanzıman sistemi geliştirmek. ve tekere ulaştırabilmek. japonlar cok büyük yatırımlar yaptılar bu arge için senelerdir.
    bunun etkisi zincirde bile kayıp görebilirsiniz. oring zincir değiştirseniz inanın fark eder normale göre.
    motosiklet 200 cc 16 hp. ama kayıpsız gidebiliyor mu diye anlatmaya calışıyorum.
    bok atma gibi bi niyetim yok. anlıyorsunuzdur bunu..
    anladımda rksnin motoru zaten suzuki gs 200 motor japon mühendisliği çok tutulan bir motor...

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:42 ----------

sana göre olmaz ben en ufak titreşimde rahatsız olan insanım bana 2012 model apache verdiler veren arkadaş bunda sıfır titreşim var dedi ben binince yok artık bumu sıfır titreşim dedim bana birde inkar ediyor kullandığım hissettiğim titreşimi yok işte ondan ne olur diyor... kuba xr125 kullanan arkadaşlar titreşim sıfır diye bas bas bağırıyor ben her gün biniyorum motor titriyor abi titriyor yani diğer çin lerden daha az ama motor bloğunun içinin boş olduğu hissine kapılıyorum. bana maltafal okumayın yani abi

NE diyorum bakın motor çalısmıyormuş gibi gidiyor diyorum su gibi akıyor anladınızmı bana bir tane 3bin devirde 3.vites düz yolda çalısmıyormus gibi giden devir düşürmeden aynı devirde sıfır titreşimle dewam eden mcx getirin bir daha bu siteye girmeyeceğim
    ona bakarsanız mcxin vites oranıyla titanic aynı değil öyle bakmayın olaya ybr yede sıfır titreşim diyorlar 7 bin 8 bin devirde hissediliyor tabi bi çin malı cup kadar olmasada hissediliyor az birşey...

herkesin kötülediği bir motoru kral yaptınızya ne diyim size :D http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/101554-rks-titanic-200-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-37.html

Motosikleti
    FJR 1300
    herkesin kötülediği bir motoru kral yaptınızya ne diyim size :D http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/101554-rks-titanic-200-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-37.html
    o forumda herkes motoru kötülüyor mu?

yada bu forumda herkes 200 için çok iyi diyor mu?

Motosikleti
    Demir At
    mert kardeşim.
    Türkiyede cbf gibi bir motosiklet var. konforu saglamlıgı tartışılmaz 2 yıl kullanıp sattım.
    ama şuan ki fiyatına bakarmısın ? 5000 lira. görüntüsü 90lı yıllardan kalma kronik sorunu olan bir motosiklet.
    honda 2006 dan beri aynı motoru kakalıyor bizim millete
    özel teşepbüs ile türkiyeye gelen motosikletleri el üstünde tutmak lazım
    keşke rks dediğiniz gibi diger motosikletler aynı klasmana girebilse
    bizim millette hem ucuza hem düzgün bir motosiklete binebilse.
    Tvs bu yoklugu iyi faydalanıyor şuan için hem yakışıklı hem güçlü bir motosiklet getirerek 5200 fiyat koydular. 15 gün sonra fiyatı 5700 lira olacakmış
    ben alırken 4700 e aldım.
    yani koyunun olmadıgı yerde keçiye abdurrahman celebi derler.
    güzel motosikletler küçük cc de düzgün fiyatlara satılsın hepimiz şu çinli bozulur parcalanır binilmez lafını demesek.
    titanic güzel motosiklet mcx de öyle..
    utkan35 ve initial-D bunu beğendiler.
    # motosikletle.blogspot

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)