RKS al bak keyfine bende yeni aldım çok memnunum acayip şekil motor suzuki motoru varmış üstünde mahalledeki ustaya gösterdim çok beğendi o da
ikinci el cbr 125r al hem çok sağlam hemde mükemmel bişi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31523695/detay
Kardeşim merhaba çin mallarının beygir değerlerine güvenme. Onlarda genelde direk motorun verdiği güç yazılır. Yani örneğin 14 HP yazar fakat onun şanzuman, zincir, dişli,tekerlek derken aktarım değeri 10 beygirdir. Windy'den inip Ybr'ye binince hissediliyor demişsin bu motorlarda 2 beygirin 3 beygirin önemi ne? Commuter tarzı 150 cc motorlar bunlar. Bunların canı neki 13 beygir altı istemiyorum demişsin. 120-130 görmeyi mi düşünüyorsun? Ha 13 ha 14 hava soğutmalı tek silindir motosiklet. Bu motorlarla çıkabileceğin maksimum 100'dür. 100'den sonrası hem canına hem cebine zarar. Bu motorlar hız yapma motoru değildir. Canın yanmasın uğraşmak istemiyorsan al bir Ybr veya Cbf bak keyfine bulaşma windy'sine candy'sine Bu arada dipnot; Su soğutmalı Yamaha Yzf R125 ve Honda Cbr 125 15 beygirken hava soğutmalı çin üretimi Mondial Mc-x 150 14.6 beygir olması mantıklı geliyor mu?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)