Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mobilet pistonu hakkında

REKLAM ALANI

arkadaşlar mobilet pistonu hakkında sorum olucak pistonun çapı 47mm olan bir pistonun pernosu kaç mm dir.kalınlığı 10mm olan perno varmıdır acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

ilgilenecek kimse yokmu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    güvenyahya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobylette hemide 2005 70 cc oldu
    perno 10 mm olabilir ama 7 mm küsürde çıkabilir akşam bakarım
    PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...

lütfen bir bakın 10mm se mobilet modelinide yazın bende intenetten isteteyim mobilet bir arkadaşımın markası yazmıyor

Alıntı güvenyahya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    perno 10 mm olabilir ama 7 mm küsürde çıkabilir akşam bakarım
    acaba baktınızmı çok lazımda

rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    mobilet pistonu olduğundan eminmisiniz çünkü bende motorlu bisiklet le ilgili bir konu açmıştım bir bakın onunda pistonun 47mm pernosuda 10mm di mobilette 12-13 mm oluyormuş bende bulamadım bilen varsa söylesin bende alacağım 10mm olandan mobilet pistonu 20 tl motorlu bisikletin pistonu 80tl siz düşünün

Alıntı rambomert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mobilet pistonu olduğundan eminmisiniz çünkü bende motorlu bisiklet le ilgili bir konu açmıştım bir bakın onunda pistonun 47mm pernosuda 10mm di mobilette 12-13 mm oluyormuş bende bulamadım bilen varsa söylesin bende alacağım 10mm olandan mobilet pistonu 20 tl motorlu bisikletin pistonu 80tl siz düşünün
    mobilet olması lazım lütfen yardım edin çok acil lazım lütfen elinizde mobilet pistonu varsa bir ölçün belki 10mm olan vardır.

rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    Alıntı mert16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mobilet olması lazım lütfen yardım edin çok acil lazım lütfen elinizde mobilet pistonu varsa bir ölçün belki 10mm olan vardır.
    bende mobilet pistonun yok ama olan arkadaşlar ölçüp yazarsa iyi olur bende arıyorum illa mobilet olması gerekmiyor ölçüleri tutsun ve 2 sekman olsun yeter(ölçüler böyle piston çapı:47mm uzunluğu:48mm pernosu:10mm )

Alıntı rambomert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende mobilet pistonun yok ama olan arkadaşlar ölçüp yazarsa iyi olur bende arıyorum illa mobilet olması gerekmiyor ölçüleri tutsun ve 2 sekman olsun yeter(ölçüler böyle piston çapı:47mm uzunluğu:48mm pernosu:10mm )

burda kırmızı kutunun içindeki yere bakın ölçüler aynı bu pistonu nasıl temin edebiliriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

koskoca formda ilgilencek kimse yokmu yani herkez motorla geziyormu tamirle ilgilenen yokmu

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

lütfen ilgilenin yoksa yok deyin lütfen ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)