İlk Uzun Yolum ! İstanbul-Muğla !
Reklamlar
-
Herkese Selamün Aleyküm Öncelikle...Staj İçin 14 Temmuz Sabah Hava Aydınlanmaya Başlarken Yola Çıkacagım İnşallah Pendikten Feribota Binip Yalovadan Sonra Uzunca Sürecek Yolculuguma Başlayacagım...Yaklaşık 2 ay orada kalacagım giderken en kısa güzergahı takip etmekti niyetim ancak madem motorla gidiyorum güzergahıma yakın yerlerde tavsiye edeceginiz "şuraya da ugramalısın" diyebileceginiz yerler varmı ? Acelem yok...Yanıma Neler Almalıyım ? Motosikletim GT250 Comet Canta vs yok Sırt Cantasını Seleye sabitleyip çıkacagım yola inşallah...Tecrübeli forum üyelerinden tavsiyeler istiyorum
Rota:http://goo.gl/maps/Q5lV2
Reklamlar
-
Allah yolunu acik etsin kardesim, kismet olursa bende yeni alacagim gv 250 ile İstanbul,feribotla bandirma orada marmaris yapacagim... Seni gormek bana da iyice cesaret verdi
-
yolun açık olsun
yanına alacağın şeyler çok var ama bana göre
lastik tamir spreyi
eğer motordan anlıyorsan tamir ederim dersen anahtar takımı
tornavidalar
bujiler
502 yapıştırıcı
çakı bıçağı önemliler bunlar gerisi sana kalmış...
-
yanına hgs -ogs ni - ehliyetini kimligini almayı sakın unutma.bide günes gözlügü götür bence ..istanbul -bodrum arası gittim-geldim cbf 150 motorum ile 2011 de..cok zevklidir. ama bol bol mola vermeni tavsiye ederim .ilk molayı balıkesirde belediyenin tesisleri var kaliteli ve ucuzdur.orda kullanabilirsin..ayrıca yolu fazla bilmiyorsan netten haritanın resmini cekmeni tavsiye ederim cep telefonundan yada fotograf makinesiyle.4 -5 kez mola ile 12satte yakın sürüyor yolculuk.. su almayı unutma yanına ..sivri sineklere -böceklere karsı kapalı kask kullanmanı tavsiye ederim ..aydın ın sazlı beldesinde şoföroglu markettte tamer abinin orda sıcak yemekler yiyebilirsin . ....MARKETE ugrarsan selamımıda söyle ismail , bodrumda isis otelden dersin. motorcu dostudur..ordan cıkınca dikkat et cünkü RADAR var SÖYLEMEYİ UNUTTTUM.. YANINA YEDEK BUJİ VE YEDEK YAG KUTUSU DA AL ....
-
Sakın Bursa'da iskender yeme porsiyonuna 22 tl verip bir cacık olmadığını anlayınca bütün yol kafanda hay kafayı öpiyim gibisinden cümlelerle ara ara dalabiliyosun
-
Yorumlarin hepsi sahane...buji ve yagi yola cikmadan kontrol ettirdim degistirttim tekrar almama gerek varmi dun ustadan cikti motor...lastik spreyi ve 502 tamam...bicak tamam...anahtar takimi portatif okey...bide servo motor ile acilir kapanir plakalik yapmak uzereyim radar vs icin ama camurluga kiyamiyorum gerci 120 ustu zor giderim ya
-
motorun bakımını yap termosa kahveyi koy başka da birşey gerekmez zaten sabah çıkınca akşam evde olursun
ben o yolu ybr 125 ile gittim sıkıntı olmadı yani
-
Okadar surermi yol yav ben sabah 5 gibi cikip pendikden feribotla 45 dk da yalovaya gecmeyi düşünüyorum sonrasi 560 km ben dedim max 8 saate giderim
-
dizlik mont eldiven bunları kesinlikle kullan.Ayrıca eldivenlerin tamamı kapalı olursa benim gibi elinde güneş yanığıyla dolaşmazsın Geçenlerde Didim -Ankara arası 750 km yol geldim ve eldivenlerin havalandırma açığından vuran güneş resmen kızarttı beni ve şu elimde kına varmış gibi görünüyor. Full kapalı eldiven
-
07 Temmuz 2013, 14:42
zekli bir yol, geçen yaz bodrum istanbul arasını aprilia sportcity ile bir solukta gelmiştim.
acele etmez geze geze gidersen yorucu olmaz.
-
07 Temmuz 2013, 15:12
Muğla felan iyi yerlerdir uğra dediğim yerler Marmaris yapmalısın bence rotanda olmasa bile 1 kere gitmeni önerrim daha sonra fethiye ölü deniz felan burları gezmen gerekir
-
07 Temmuz 2013, 15:41
-
07 Temmuz 2013, 15:53
-
07 Temmuz 2013, 16:00
Vizörü sineklerden ve böceklerden arındırmak için ıslak mendil ve kurulamak için bez, peçete vs. Yolun açık olsun.
Düne ait ne varsa, dünde kaldı cancağızım.
Bügün yeni şeyler söylemek lazım.
-
07 Temmuz 2013, 16:01
aranel adlı üyeden alıntı
Sakın Bursa'da iskender yeme porsiyonuna 22 tl verip bir cacık olmadığını anlayınca bütün yol kafanda hay kafayı öpiyim gibisinden cümlelerle ara ara dalabiliyosun
Hocam ayıp oluyor . Bursada bursa kebapçısı var tophanede . Ordan iskender ye beğenmessen hesabı ben ısmarlıyacağım Hakan abi var orda şef garson on numara insandır . Kaldıki genel olarak İskenderi beğenmeyeceğini sanmam , öyle köşe bucakta 5 tl ye yemediğin sürece .
-
08 Temmuz 2013, 00:10
-
08 Temmuz 2013, 00:11
aranel adlı üyeden alıntı
http://www.kebapciiskender.com.tr/tr/ Ben bu linkteki yerden yedim, iskenderi çok severim bol tereyağlı falan ama Bursa iskenderi şöyle böyle diye yüksek beklentiyle gidince bende çok büyük hayal kırıklığı oldu ondan diyorum
Bir gün inşallah nasip olursa size mesaj atıp geleceğim ama yanımda Denizli kebabıyla beraber
vs. yaparız orada
tamam beklerim
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
08 Temmuz 2013, 00:42
bende juri olayım o vakit ikiside beleşe gelir.
-
08 Temmuz 2013, 02:00
Denizli fırın kebabı başka yemeyen anlamaz
-
08 Temmuz 2013, 02:05
dikkat et kendine yolun açık olsun
aynı güzergah İstanbul-Maristende selimiyeye gitcem bu hafta içi ama motor için bi türlü izin alamadık aileden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)