Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motor tavsiye

Motovento
    REKLAM ALANI
    ADVANCED89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar öncelikle kazasız belasız günler dilerim. Tecrübeli motorcu abilerimden bi tavsiye almak istiyorum başlangıç motoru olarak ikinci el bi racing düşünüyorum linkteki motor ile ilgili olumlu olumsuz görüşlerinizi belirtirseniz ve fiyatı pahalımı ucuzmu karbüratörlüsümü enjeksiyonlusumu daha makbul, birde bu motorları bilen arkadaşlar orjinali karburatörlümüdür aydınlatır bilgilendirirseniz yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29371448/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue

I.Love.Drift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Allah rahmet eylesin

Alıntı yusufozugenc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş bilgilendirme için teşekkür ederim 2008 ve altı modeller karburatörlü imiş tavsiye edermisin linkteki motoru enjeksiyonlu ile aradaki yakıt farkı ne kadar bilgin varmı

Alıntı I.Love.Drift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin
    Alma diyorsun yani

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı I.Love.Drift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin
    Kısa ve net :D
    Esrarengiz03 bunu beğendi.

Alıntı oknglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısa ve net :D
    İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar neden tavsiye etmediğinizi söylermisiz buna göre tekrar üşüneyim

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    2007 karbrtörlü temiz gözüküyor... ama motorun sesini dinlemek lazım tabi ancak görüntü temiz..

hangisi diye sorarsan kişiye göre değişir bana kalırsa karbrtör daha iyidir sorun çıkarmaz çıkarırsada ucuzdan halledersin çok az fazla yakar sadece

kimisine göre enjeksiyon iyidir

bu motor yeni başlayan biri için çok tehlikelidir uyandırayım gazı çektinmi arka tekerleği yanında bulursun...
    korka korka çok dikkatli kullanırsan olabilir ama bununla başlayan insanlar var çünkü hayattalar şuan

Açıklaman için teşekkür ederim genellikle okuduklarımda başlangıç için 250 cc tavsiye edilmekte idi henüz karar veremedim halen araştırma safhasındayım fiyatı biraz çekse almayı düşünüyorum

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Alıntı ADVANCED89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıklaman için teşekkür ederim genellikle okuduklarımda başlangıç için 250 cc tavsiye edilmekte idi henüz karar veremedim halen araştırma safhasındayım fiyatı biraz çekse almayı düşünüyorum
    Bu miktara kadar çıktıysan koy üstüne bi 500-1000 daha cbr250r al iki markayıda kullanmış biri olarak söylüyorum bunu Honda cı olduğum için değil yalnış anlaşılmasın

Alıntı mali_181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu miktara kadar çıktıysan koy üstüne bi 500-1000 daha cbr250r al iki markayıda kullanmış biri olarak söylüyorum bunu Honda cı olduğum için değil yalnış anlaşılmasın
    Sıfırları 11.150 tl linkte fazla yzmış 6000 için pazarlık etmeyi düşünüyordum pazarlıkdan önce fikir sahibi olmak istedim. Honda çok kaliteli ama pahalı en fazla 6000 kadar verebileceğim motor bakıyordum honda 250 cc modelleride inceledim ama hyojunk daha kaslı görünüme sahip fiyat olarak ta Hondadan ucuz ayrıca acemi biri olarak başlangıç içinhondaya yazık ederim

Motosikleti
    CIA'in resmi ulaşım aracı CBF
    Hyo 250 GT başlangıç motoru değildir, agresif ve atarlı bir alettir. Üzülme, alınma ama sen o aleti tutamazsın.

Honda'ya yazık etmeyeyim demişsin, yahu canından öte yazık olacak şey var mı? Başla CBR 125 ile bir süre alış sonra büyüt. Sonra çok dua edersin bize. Unutma, hava yapayım derken anasına babasına evlat acısı yaşatan çok apaçi gördük, duyduk. Bu sitede sana neredeyse kimse öyle bir aletle başla demez, en azından vicdanen ;-)

Her ne alırsan al, kazasız belasız git..

Alıntı Ozan Bey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyo 250 GT başlangıç motoru değildir, agresif ve atarlı bir alettir. Üzülme, alınma ama sen o aleti tutamazsın.

Honda'ya yazık etmeyeyim demişsin, yahu canından öte yazık olacak şey var mı? Başla CBR 125 ile bir süre alış sonra büyüt. Sonra çok dua edersin bize. Unutma, hava yapayım derken anasına babasına evlat acısı yaşatan çok apaçi gördük, duyduk. Bu sitede sana neredeyse kimse öyle bir aletle başla demez, en azından vicdanen ;-)

Her ne alırsan al, kazasız belasız git..
    Ozan bey teşekkür ederim kendime eğer bu motoru alırsam hız yapmam kontollü binerim diye kendi kendime telkin edip durıyordum ancak 250 cc dediğiniz gibi başlangıç olarak uygun değilse 125 cc lik motorlara bakayım tekrar teşekkürler

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Hosgelmissin kardesim.Bu forumda Baslangic motoru baslikli yuzlerce topic var.Bence onlara gozatmalisin.Simdi sana gelecek yorumlarin aynilari diger topiclerde mevcuttur buyuk bir ihtimalle.Bana soracak olursan da,icine yatan motor hangisi ise onu al derim.Kendine guveniyorsan istedigin motoru kullanirsin.Hic motor binmisligin yok mu?Bi arkadasim 50cc lik dandik bi motorla vitesleri vs ogrendikten sonra fzr 600 almisti.Simdiye kadar da ciddi bi sorun olmadi.

Kendim Asya 150 CC Scooter kullanıyorum şuan küçük tekerli otomatik vites ona iyice alıştım. Arkadaşımın 125 cc yamaha kullandım vitesli biraz zorlandım sanki vites düşürürken motoru yığdırıyorum gibi hissettim ama 250 cc lik makinada olsa başlangıç için kısa sürede alişacağımı düşünüyordum ama yinede tecrübelerin tavsiyesini dikkate almak istiyorum fikir ve tavsiyeleriniz doğrultusunda bi motor almak istiyorum

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02239622/detay

Biraz daha kat bunu al honda, hyosung hikaye

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02239622/detay

Biraz daha kat bunu al honda, hyosung hikaye
    valla aslinda bende ayni fikirdeyim.
    Simdi alican birkac ay sonra motoru buyutmek icin tekrar sat baska motor ara,ruhsat vs.ekstra masraf.Ben bu motoru kullanirim diyorsan boyle birsey al.Bir Japon hastasi olarak japondan sasma derim.Sahsen kullandigim hemen hesey japon mali.Motorum,arabam,laptop vs.Cok ta memnunum.
    RIDE or DIE

slm lar şu Megelli motorlar hakkında bilgisi olan varmı artoları eksileri

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29872336/detay

-Alperen- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar 125
    başlangıç motoru ise 150 cc üzerine çıkmanı ve pahalı model almanı tavsiye etmiyorum.
    acemi isen kesinlikle bişeyler olacaktır. Bence al bitane cbr 125 ekipmanlarınıda topla güzel olur. 150 cc üzeri motorlar başlangıç için güzel olmaz tavsiye etmem

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

bu arada scooter ney satılıkmı bilgi verirsen sevinirim

Alıntı -Alperen- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlangıç motoru ise 150 cc üzerine çıkmanı ve pahalı model almanı tavsiye etmiyorum.
    acemi isen kesinlikle bişeyler olacaktır. Bence al bitane cbr 125 ekipmanlarınıda topla güzel olur. 150 cc üzeri motorlar başlangıç için güzel olmaz tavsiye etmem

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

bu arada scooter ney satılıkmı bilgi verirsen sevinirim
    Tavsiye için teşekkürler ben bu megelli hakkında bilginiz varsa öğrenmek istemiştim 250 cc yavaş yavaş kullanırımm bende şuan otomatik vites 150 cc Asya T 19 A kırmızı 2011 trafiğe çıkışlı 8000 km de 1250 tl ye satmayı düşünüyprum muayene ve sigortasını aksatmadan yaparım 3 ay önce muayene yapıldı

Motosikleti
    hyosung gt 650 naked
    kardesım gunaydın ben cbf ıle basladım hyo ıle devam ettım makına dehset sen gaz acmam dıyosun ama o sana actırır emın ol frenlerıde gercekten makınaya yetersız gelıyo cok buyuk bı problem ustanısını bulmak ayrı bı dert yedek parca konusada sıkıntılı tl cınsınden bunları dert etmıyosan 100 gecmezsende enjeksıyonlu cbf kadar yakar ama ben hep gecıyodum bıde yanlıs hatırlamıyosam enjeksıyonsuzlarda kol cıkarma oluyodu (sen yınede arastır bunu)

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)