Honda tr bir çok modelde yedek parça sorunu yaşıyor.Servislerinin çoğunda zaten stok yok.Sipariş üzerine çalışıyorlar fabrikada da olmayınca olan kullanıcıya oluyor.Geçmiş olsun.
Honda tr bir çok modelde yedek parça sorunu yaşıyor.Servislerinin çoğunda zaten stok yok.Sipariş üzerine çalışıyorlar fabrikada da olmayınca olan kullanıcıya oluyor.Geçmiş olsun.
Abi valla iş honda yamaha mondial kundial neyse bunlarda değil serviste bitiyor. Zamanında çok gördüm bende . Serviste haftalarca bekleyen cihaz parça bekliyoruz dendi en sonunda ortaya çıktıki bırak parçanın yurtdışından istenmesini cihaza bakmamış bile servis. neler neler dönüyor.
Benim anlamadığım motor neden serviste beklemek zorundaymış ? Değişicek bikaç grenaj değilmi. Sipariş verilirdi gelince getirin yapalım motoru denirdi.Mantıklı olanı bu yani . Ben bu işten bişey anlamadım
biraz daha geriye sararsak hayatı bir frene bassan 5 saniye geciksen o gavatın olduğu yere belkide hiç yaşanmaz...
bak sen Kütahya otogarına gidiver..bizim EGelim 43 Ahmet Aga ile tanış dert tasa kalmaz bana güven...bende şiddet severim ama sonraıs hep pişman olmuşumdur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sen sağında solunda kıyısında köşesinde yazanı ne edecen markacı panda bi şey lazım oldumu anında buluyormuyum buluyorum çünkü yan sanayi yada orjinal sınırsız Yamaha YBR parçası ambiansına sahibim Geçen mart ayında kilometre teli lazım oldu benle beraber (hani şu arkadaşın sattığı CBF 150 demiştim ya) CBF 150 ci bi arkadaşa lazım olmuş ben şrrraakk diye buldum Yamaha servisinden o ise elinde eski km teli parçacı parçacı geziyordu (ki en sonunda netten sipariş etmiş kargoyla gelmiş) - bumudur CBF in yedek parça aaammmmmmbiansı hay onun ben aaaammmmmmbiansına burası KÖTAYA aga İstambolla karıştırıpoturduğun yerden ahkam kesme ambiansmış peaahh bak görüyon hemşerimin başına geleni kötayada HONDA ALAN HERKESİN BİR GÜN MUHAKKAK BAŞINA GELESİ Bİ DURUM neden çünkü servis yok dışardan parçası bulunmuyo bulunan parçaysa diğer emsallerine göre pahalı aga benim 6 TL ye aldığım km telini adam 13 TL + kargo bedeliyle 2 günde sahip oldu
31 değil la 43 -43 Hataylı değilim ben Kötayalıyım
Vayy ben asıl buna yanarım çekmedinmi okkalı bi tokat seni ezmeye tam teşebbüsten sonra hala daha arabasını kontrol eden deyyusa
Ramazanın bitmesini beklemeye hacet yok iftardan sonra ağzımız açık çayımız var
Teşekkürler sağolasın evet Salcanoyla mutluyum ve bana yetiyor şimdilik CBF e gelince ise Yağ yakması mesele değil benim için cbf in sonuçta bakılır tamamlanır o dert değil kullanımıda rahat yakıtıda güzel lakin tek mesele bakım servis ve parça
Ben tren garındayım Okan otogarda
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Donanım haberdeki Honda civic forumundan öğrendiğime göre Honda arabalarda da benzer durumları yaşıyormuş
Bir forum üyesi 2012 model Civic in kapı kolları için servise muracatını şöyle anlatıyor.
"Bende de parça sıkıntısı oldu.şöför kapısı iç kapı kolu değişecekti garantiden. Parça geldi 2 haftada ama sağ kapı gelmiş geri gönderildi. Sol kapının ki 3 hafta oldu hala gelmedi. Tek tesellim sık değişen bir parça değil ondandır diye düşünüyorum"
ben 1 ay öncesine dek oralarda turluyordum 1 gece kaldım.. Ahmet Agam beni evinde ağırlar...kimsesizlerin yetimin garibanın dostudur..evi eli bereketlidir...adam gibi adamdır yav bizim Amad Abi...nambır van yani...gezmeyi tozmayı yemeyi yedirmeyi içmeyi içirmeyi sever...üçü beşi aramaz...ama o benden bir ricada bulunmuştur bir siparişi olmuştur ben çakçiki daha gidemedim popomu kaldırıp...çakçiklik böyle bişey demek ki... kaynaşacağınıza eminim...aga bi sinerji yaratın orda...ortak paydamız motosiklet sevdası olsun....
geçen ay memleket turum Ahmet Agamın fotolarıda başlarda...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...u-2250-km.html
bu egelim31 adamın dibi yaa...Allah ondan hoşnut olsun...
http://imageshack.us/a/img818/8634/dscn1217small.jpg
yav otogar nerden çıktı dimi
tren garı aga...orda güvenlikci..paşa azcık ucundan devlet memuru olur...benjamin toschakı devlete yaslamış paşa hazretleri...
ulen Yaremcuk oraya geldiğimde beni Okan biraderimle neden tanıştırmadın...cevap ver Kaamil...
hay o kilometre telin batsın emi..sende ayrı bi alemsin..takmışın kafayı ybr çakmasına..şöyle iyi böyle iyi...nesi iyi len ben sürdüm bildiğin yürüyen hurda işte...allam yaa..vites geçişleri zart zurt herşeyi traş..dökülüyo lan makina düdükk...
Halil gardaşım ne alacağını biliyor doğru marka seçimi ama talihsizlik diyelim...İstanbulda ols abile yine aynı dert varmış...günahı Hondanın boynuna...abicim olay bazen mantıkla bitmez..gönlünde yatan aslanı seçersin..satar kurtulur bu kadar kolay...herşeyde bir hayır vardır abicim...beni tüm Kötaya öpsün ben Salkanoya zarta zurta falan binmem aga...alt katımda servisi olsa yine binmem...aramızda bir klas farkı var..sen veygire biniyon ben yarış atına..anladınmı cicim..öperim gıdışdan..hadi bakam ense traşını görelim..egelim43 değil işte egelim 31...o kadar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Sanki kaldın milletle tanışacak kadarda şimdi bana hesap soruyo pandaya bak gitcemde gitcem gitcemde gitcem demeyeydin tanışırdın
Klas Mlas deyipte bana İstambollu burjuva ağzı yapma len Allahın Gırkyarenlisi sonuçta senin 5bin lira verdiğin makinayla aldığın keyfi ben 3binlira vererek alıyorsam bozulduğundada senin 30 tl verip aldığın parçayı ben 6 liraya alıyor ve sen onu taktırmaya HONDA deye 10 veriyorken ben 5 gaymeye taktırıp geçiyorsam varsın elleme bizim ki sütçü beygiri olsun seninki yarış atı yarış atlaraına yedircek fazladan para yok bizde aga
Hem demişler alırsın HONDA pantolonda gider DONDA
çakçiki panda
egelim31 ne anlar Hondadan...benim makina Gazi Şampiyonu Bold Pılot...senin ki sütcü beygiri taammı..Okan kardeşim sana yemin ertesi gün bayağı takıldık dolandık...seni arasa belki mutlak kaynaşırdık..öle üçkaatcı bu adam işte...
segmentinin iyisi marka makinaya biniyorum olm Anadolu çocuğu..jıansenmiş...ben seni jıanserim şimdi bah...
biz markaya para bayılıyoruz...hava parası gibi bişey bu...agam senin makinan dandik unaytıd işte kabul et...
Tövvvbeee Allahım kuru iftiradan sakla yarabbim Ulen sen demedinmi zübük arama hiç milleti çekemem valla şu an izin kafasındayım aga deye ulem madem o kadar kaynaşma heveslisiydin aratsaydın ya bana adamları zurnik panda
Markaya hava parası bayılmaya devam et aha görüyoruz para bayıldığınız havalı markanızı
---------- Post added at 16:33 ---------- Previous post was at 16:07 ----------
Çakçiki panda al buda benden olsun hade gene eyisin
Haberin tam metni http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=81
14. gün. Hondanın 2 yan grenaj ve 2 marsbiyel altı olmak üzere 4 tane parçayı temin edememesi yüzünden 14 gündür motor serviste. Daha garantisi devam eden üç aylık motorun parçalarını yeniyken bile temin edemiyorlar.
Bugün öğrendiğime göre kazadan dolayı sigortadan %100 haklı çıkmışım. Parçaların 3 tanesi temin edilmiş ama yan grenajlardan birisi yok. Ve servise geleceği tarihi 31 Temmuz olarak gözüküyor. Ama bu kadar uzayacağını sanmıyorum. Servis elemanı da tarihte bir yanlışlık olacağını söyledi. Herhalde bir yanlışlık var.
Hondanın internet sitesine yazdıklarımdan servis elemanının da haberi varmış.
Ben bunları parçaların tedariği için çok sıkıştırıyorumya. Benim hasarlı parçaları onarıp geri takmazlar değilmi? Kendi kendime kıllandım. Yok öyle birşey yapmazlar...
Yok artık o kadarda değildir yafs o kadarını bizim çançinçoncular bile yapmaz
vay argedeş çamurun bu kadarına pes...len MT den Okan biraderim demedin ki bana buralarda diye...ben Kümokmudur nedir orlardan adam çağırcan sandım...biz marka motorumuzun parçasını değil 14..54 gün bekleriz.. Honda sahipleri asildir
hasarlı, değişen parçaları isteyin bunu baştan söyleyin. Zaten onarımı boyası parça kadar tutmasa da az tutmaz
Höööössttt Kümokun adını anarken besmele çek bre zındık Okanı değilde Özcanı aradım senin yanında o ona haber verecekdi eğer sen deli öpmüş gibi gitcem gitcem deye dutturmasaydın neyse bir dahaki sefere küştahını paklarsın artıkın Asil Hondacı panda seni bekleme yapma bekleme yapmaaaaaaa devam et
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
15. gün. Araya hafta sonu girecek. Temininin en kolay olması gereken parçalardan dolayı motor servis köşelerinde sürünüyor. Kim bilir kaç gün daha beklemek zorunda kalacağım?
Honda hayat onda diye sloganları var. İş sloganla olmuyor arkadaş. İcraatınız bu işte. Yazık... Yazık... Müşteriyede yazık ediyorsunuz. Honda markasında da yazık ediyorsunuz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)