Diren toprağım gelecek elbet gelecek
Diren toprağım gelecek elbet gelecek
vay arkadaş hala gelen giden yokmu. bildiğim kadarıyla tüketici hakları kanununda böyle uzun süre beklettiklerinde sana idareten bir motosiklet tahsis etmeleri gerekli.
Sağol desteğin için. Motorsikletimin olduğunu bile unutmak üzereyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
Aklıma birşey geldi bakalım Honda nın sitesine yazayım Motor 15 gündür serviste parça bekliyor. Bende Kütahyada motoru bekliyorum. Benim motorsiklete ihtiyacım var Kütahyaya bir tane motorsiklet gönderin diye
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Honda internet sitesinden az önce gönderdiğim mesaj sonucu sizinle paylaşacağım
Daha önce de defalarca yazdığım gibi 28.06.2013 tarihinden beri yukarıdaki adı geçen serviste motorum yedek parça beklemektedir ve motoru 15 gündür kullanamıyorum. Talep ettiğim parçalar en çok değişebilecek parçalardan olan yan grenaj ve masrbiyel altı parçalırıdırki bunların müşterilerin mağdur olmaması için her serviste her an bulundurulması gerekir. Motoru kullanamamdan dolayı ve günlerdir bu olayın zihnimi meşgul etmesinden dolayı bir müşteriniz olarak hiç memnun değilim. Motorsiklete acilen ihtiyacım olduğundan aynı model bir motorun tarafımca kullanılması için bana ulaştırılmasını istiyorum. Motorsikleti eğer bana ulaştıramıyorsanız sizin bu gibi durumlarda müşterilerinizin mağduriyetlerini nasıl azalttığınıza dair uygulamalarınız nelerdir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
Yapacak bişey yok bari kırmızı parçalardan alayımda Türk Bayrağı renginde dolaşayım ortalarda. Benim motor farklı olsun
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterirmiş helal len panda
Halil kardeşim sat pcxi gel alalım sana bi Salcano wolf huzura kavuş
Motoru satmayı zaman zaman bende düşünüyorum. Oysa ne kadar isteyerek almıştım. Kullanırken ne kadar hoşuma gidiyordu
Bundan sonra yedek parçaya ihtiyacım olmasa bile çok uzun bir süre motora rahat rahat bineceğimi sanmıyorum. Sürekli bir tedirginlik olacak.
Allah korusun herhangi bir parçanın değişmesi gereken bir olay başıma gelirse çok daha fazla canım sıkılacak.
Tüm bu can sıkıcı olayların sorumlusu ise Honda. Bilmiyorum benim Hondadan beklentilerimmi acaba çok yüksekti?
aynen o tedirginlikle bineceğine hiç binmesen belkide daha iyi olacak...hayır alternatif e yok ha desen satılmaz falan fişman aga işte..iki ucu .oklu değnek misali..satsan kıyamıyosun (çünkü pırıl pırıl sıfır gelecek Bursadan) satmasan tedirginsin...şimdiden hedef belirleyebilirsin..hani 5000 e okutsan üzerine katıp bir SYM falan alsan oralarda SYM bayisi var bildiğim kadarıyla...ama bak nacizane bir tavsiyem olsun aga..SYM Joyrıde 200 alırsan hem performans hem tüketim anlamında kral olursun..tam göynüne göre...ama baktım tek sym ilanı var..ulan ne iş be..Kötayalı olmanın dayanılmaz hafifliği diyelim...
16. gün Bugün motorumdan ayrı geçirdiğim 3. pazar. Dört tane plastik parçayı temin edemeyen Honda, ne kadar beceriksiz, iş bilmez, umursamaz bir firmaymışsın sen. Bu motorun mühendislerce tasarımı bile 16 gün sürmemiştir. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Müşterinin sabrı bu kadar da zorlanmazki. Sene 2013 herşeyin çok hızlı geliştiği bir zamanda kıytırık 4 parça için müşterini üzüyorsun. Servisini müşteriye karşı zor durumda bırakıyorsun. Hondanın imajını lekeliyorsun. Bu işler sizi aşıyor, en iyisi bırakın.
Bende gecen gün ufak bir kaza yaptım bi kac parca degismesi lazım ama ben o günden sonra motora binmeyi bırakmadım hala sürüyorum motoru servisde bekliyecegine simdilik binin motora bunlar çinli degilki parcası heme bulunsun Hondadır dedik bu markadır ama en güzel kazığıda o atıyor bi kac grenaj par ası icin bizi madara ediyor arkadaş serviste yatacagına bin sen motora sanki tazminat felanmı ödeyecek bu müsteri magdur oldu bilmem kac gün motor serviste yattı diye
17. Gün Hala motorum serviste
Motor serviste 10 günden fazla kalınca servis kullanmak için bir motor temin etmiyormuydu? Honda internet sitesine yazdım ama cevap vermediler.
yakarım ülen Honda Fabrikayı...adamımı üzmeyin...
Honda sitesine yazdım
24 Nisan 2011 PAZAR Resmî GazeteSayı : 27914
MADDE 3:Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı-üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır.”
20 İş gününde ise aracın tamiratının bitmesi gerekiyor. 20 günde motorun çıkmaması halinde ise bedel iadesi talep ettiğimi yazdım.
Konuyu takip eden arkadaşların şikayet sitelerinde Hondanın durumuna bir bakmalarını isterim. Motosikletlerde de arabalarda da parça temin edilememesinden kaynaklanan bir sürü şikayet var.
Genellikle şikayet sitelerinde kullanıcının şikayetinden sonra firma yetkilileri şikayetle ilgilenildiğini belirten bir yazı yazar. Ama ben Honda da hiç bir şikayetin altında konu ile ilgilenildiğini belirten bir yazı göremedim.
20 işgünü 1 ay eder başgan...
beyler bu 20 iş günü garanti kapsamında parça değişeceği zaman geçerli bi kural
Cumartesilerde iş gününden sayılıyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Peki garantisi devam bir araç mesela benim durumumda servisten 20 günde çıkmayınca bedel iadesi yada yeni araç talep etme durumu olmuyormu diyorsun?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)