Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

AEA 250 CC Kıyaslamasında Neden Suya Sabuna Dokunmadı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ..

Altın Elbiseli Adam (AEA) Barkın Ustaya her husus da güveniyorum...ama en çok beklediğimiz 250 cc karşılaştırma videosunda istenen performans ulaşamadı..istediğimiz şeyleri söylemedi demiyorum...belki buna cesaret edemedi..belki güc aldığı sinerji yarattığı bir kaç markayı küstürmemek adına da bunu yapıyor olabilir...

bu kıyaslamayı SİZ yapın deyip topu taca atması ve gerçek kullanıcıların objektif ol(a)mayan görüşlerinden çok beni Barkın Aganın görüşleri ilgilendiriyordu...doğruyu yanlışı az çok bilir...yani ateşten gömleği neden giymek istemedi bunu bilmek istiyorum...

Daelımı o kıyaslama içine sokmak da mantıksız diyebilirim...Daleımı kimin sattığından bile bihaberim diyebilirim...Barkının mutfağından esaslı bir yemek samimi bir 250 cc kıyaslaması beklerken bu ortaya karışık alevli meze ile karşılaştık...her videosuna eyvallah...ama bu 250 cc kıyaslaması fos çıktı...

yeni bir video bekliyorum kendisinden...sadece kendi anlatımlarının olduğu...taşın altına elini sokmalı...

Saygılar..
    Mete Handro..

dip not..Barkın Usta..ben 2-3 yıl önce sen yanımdayken Yamaha standında YBR 125 (yeni kasasını beğenmemiştim) tekmeleyen zatım..ordan hatırlatayım kendimi..
    Mengu16, Güzel Şale, rahmi34 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Potansiyel sponsorları küstürmemek için heralde
    mete_han bunu beğendi.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Tanıdıgım Kadarıyla Tek Yaptıgı yanlış konu buydu. 250 cc leri kullanıcılara kıyaslatmak.
    kullancılar kendi motosikletlerine odaklandıkları için objektif değildi malesef..
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    AEA Keşke Çekmeseydi Dediğim Tek Videosu.
    mete_han bunu beğendi.

Yanagisawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC gitti Hayabusa Alma Arifesinde
    Kaynayan kazan tabiri 250cc segmenti için en doğru tanımdır bütün markaların lokomotif motoru ve tüm formların en cezbedici sayfalarca forumları sürekliyen segmenti ,bence zaten herkesin deligibi beklediği konuda AEA bu kaynayan kazana bir odunda kendi adına atıp firmaların tepkisini üzerine çekmedi bir sürü citti anlamda konuları yaptıktan sonra bu video Uğur Dündarın Pazar Süprizi programını yapıp sunması gibi birşey oldu ,yada kendince vardır mutlaka bir sebebi.
    Bence bu video siz istiyodunuz bizde yaptık işte demek gibi birşeydi !!!Yani Dağ fare doğurdu .....
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Kullanıcılara kıyaslatmaktan öte, kıyaslamada birinci çıkan bi motor videonun sonunda "official" olarak ilan edilmedi.
    cenkito ve mete_han bunu beğendiler.

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    En azından daha profesyonel kullanıcılar bulunabilirdi. Özellikle o ktm'nin sahibi... Sanki kocası almış sadece gazı freni bilerek kullanıyor gibi. İnanılmaz uyuz
    mete_han ve zonta bunu beğendiler.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullanıcılara kıyaslatmaktan öte, kıyaslamada birinci çıkan bi motor videonun sonunda "official" olarak ilan edilmedi.
    http://fc00.deviantart.net/fs70/f/20...ku-d4pdyz4.png
    LA adam ne dicekti nnija250r sym wolf ten dahamı iyi die sıralama yapıcaktı 2 side 250cc ama ilgilenenleri farklı naked kullanan adama hyoyu verirsen adam ısınamaz objektifte olamaz tabi
    mete_han ve antilop_skul bunu beğendiler.
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    LA adam ne dicekti nnija250r sym wolf ten dahamı iyi die sıralama yapıcaktı 2 side 250cc ama ilgilenenleri farklı naked kullanan adama hyoyu verirsen adam ısınamaz objektifte olamaz tabi
    Madem bi sonuç yok bu neyin karşılaştırması, 250'lik motorlarla bi gezinti deseniz anlarım.
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Madem bi sonuç yok bu neyin karşılaştırması, 250'lik motorlarla bi gezinti deseniz anlarım.
    zaten bu 250cc de farklı motorlar kullanan bireylerin bir araya getirirerek motorlarını değişmesi ve test ettikleri motorlara yorumlar getirip kendi motorlarına göre kıyaslamasının yapıldığı bi video SENİN hatan bu kadar çeşitli bi motordan sonuç istemen tamamiyle üstün bi motor cıkmaz burdan en iyisi şu diyemezsin sonuçta 250cc lik aletler hepsinin bi açığı kalite zafiyatı vardır muhakkak sen dersenki gidin şunu alın insanları yanıltabilirsin çünkü sana göre öbürü daha iyi gelebilir naked alcak olan beğeniyosa gitsin direk inazuma alsın misal süper alet
    mete_han bunu beğendi.
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi kötü demesine gerek yoktu kullanıcı fikirlerini aldıktan sonra kendiside yarım veya 1 dakkalık fikir beyan edebilirdi.Racing olanlarda şu daha iyiydi şehir içinde bu daha başarılıydı gibi.Malzeme kalitesinde sıralama yapabilirdi gibisinden.Youtubeda açıp bakarsanız gayet güzel yapıyor adamlar aynı türden de bambaşka türlerdende.Ama Barkın abiyi allah başımızdan eksik etmesin videolarını izlerken çok güzel vakit geçiriyoruz bu kadar videonun içinde bu kadar kusur olur yeterki devam etsin daha iyilerini yapar.
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi kötü demesine gerek yoktu kullanıcı fikirlerini aldıktan sonra kendiside yarım veya 1 dakkalık fikir beyan edebilirdi.Racing olanlarda şu daha iyiydi şehir içinde bu daha başarılıydı gibi.Malzeme kalitesinde sıralama yapabilirdi gibisinden.Youtubeda açıp bakarsanız gayet güzel yapıyor adamlar aynı türden de bambaşka türlerdende.
    o olabilirdi bende bekledim sonunda kendine bi fikir versin hatta ısrarla hyoyu sürdürtüm ama sonunda cıkıp vermemiş vardır bi bildiği kullanıcıların sölediklerini çelişkiye düşürmemek için olabilir bilemiyorum olan olmuş adam çekmiş bu çıkmış daha iyisini yapıcak varsa çıksın yapsın alkışlarız :D
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Potansiyel sponsorları küstürmemek için heralde
    Olay bu
    mete_han bunu beğendi.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Olay bu
    Allah aşkına Barkın abiye iyi tanıttı diye motormu vericekler bu mezarcı satıcılar.Adamın reklam aldıgı firmalar belli turşu sponsordu bir websitede kask tanıtımı falan yaptı ondada ne gerekiyorsa onu söyledi ne eksik ne fazla.Son videoda da reklamlı scooter tanıtımı yapmış ondada bir tek site adı ve verilen kaskın adı ve görüntüsü vardı.Para alıyordur elbette helali hoş olsun ama amacı sponsorluk veya markalardan para koparmak olsa çok başka şekilde yapardı ve ntv benzeri bir kanalda program sunuyor olurdu hani orda varya çakma gurularla otomotiv uzmanları.Türkiyede bırakın trafigi satıcılar bile motorcuları ciddiye almıyor.Adam satıp devamında para kazanma derdinde reklam ilgi falan hikaye onlarda zaten sadece çok gidicek ürün satıyorlar reklama gerek kalmıyor haliyle.
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Para herkes kazanmak ister onda sorun yok, ben neden bu videoda barkın bey hiç görüş bildirmedi onu açıklamaya çalışıyorum.
    mete_han bunu beğendi.

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    3 liralık motorla 20 liralık motor kıyaslanmaz
    mete_han bunu beğendi.

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    soruları barkın abiye sormalı aslında, bende beğenmedim bu 250 cc videosunu. onun dilinden ayrıntılarıyla dinleseydik, tespitlerini anlatsaydı bize ne kadarda güzel olurdu
    mete_han bunu beğendi.

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Yanlış hatırlamıyorsam ben Barkın beyin hiçbir zaman 2 veya daha fazla motoru yanyana koyup karşılaştırdığı bir video görmedim. Varsa yanlışımı düzeltiniz.
    Eğer yoksa da, bu belli ki kişisel olarak bu tarz bir işin içine girmek istememesinden. Saygı duymak lazım.
    Ha, 250cc videosunda ben de merakla bekledim acaba çıkıp neler diyecek diye. O beklenti içerisine herkes gibi ben de girdim.
    Yorumlarını duyamayınca hayal kırıklığına uğradım.
    Ama Vardır kendine göre bir sebebi. Bu sebep ticari bir sebep bile olabilir, anlayışla karşılamak lazım.
    Hatta benim fikrim, ticari olsaydı videodaki kullanıcı yorumları da taraflı olabilirdi. Yani sıradan kullanıcıların çıkıp istediği gibi yorum yapmasına izin verilmezdi.
    Asıl, ticari bir video olsaydı çıkıp Barkın bey 1-2-3 diye bir sıralama yapar, alır parayı çekilirdi, değil mi?

Aslında bence beklenti içerisinde olmamız gereken şey bir karşılaştırma değil, kısa kısa da olsa her motoru kendi başına değerlendirdiği bir video.
    mete_han bunu beğendi.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    O Ktm li bayan yerine tecrübesi bol bir erkek olsaydı daha iyi olurdu

Kendi motoru daha pahalı benim motor daha iyi mantıgından gidiyor motor sürmesini bile bilmiyordur o
    mete_han bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    en pahalı benim ki istesem hepsini alırım diyen
    beni gülmekten öldürdü yaw paran varsa............
    mete_han ve zonta bunu beğendiler.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)