çakma motor diye arorayi felan kötüleyenlere gelsin.. :)
Reklamlar
-
bildimiz üzere arora yamahanın hondanın çakmalarını sürüyor acaba kavasaki veya yamaha yapmıyomu diye sordum kendi kendime ve öncelikle ybr esd in apacheye benzetme çabalarını gördüm ama yamaha böğle şey yapmaz dedim sonrada kawasakinin şu modelini gördüm sizce ktm ye benzemiyor mu
http://www.youtube.com/watch?feature...u2l7NESA#at=13
Reklamlar
-
En azından ismini KATEME 650 diye koymamış :D biyere daha benzer yorum yapmıştım :D Motor yada araba olsun egnelde bi birbirine benzetme olayı var fakat işin aşırısına kaçılınca dalga konusu oluyor. Bakınız Yani herşeyi anladımda neden yebere ? Önümüz senede cebere diye bi model çıkacakmı ? oda merak konusu :D
-
Abi görüntü olarak her markada birbirine benzeyen modeller var fakat isim olarak hakkatten "YEBERE" nedir hiç isim mi bulamadın ?
-
kaç yılın kawasaki ne işi olur!
tamam japonlar bazen avrupa motorlarına öykünür ama
bence alakası yok
zaten konu alakasız, çinli anasının çakmasını boyar babasına satar
çin ve çinli yaramaz millettir.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-bu-fiyata-klr-650-olur-mu-demeyin-yaptim-oldu-129510334/detay
İlandaki motor 99 model. Arora motor yapmaya 2006da başladı . Arora yokken Kawasaki vardı.
-
Ktm de böyle bir far yapısı yok bu tamamen Kawasaki ye özgü bir çizgi
-
-
ben bu arora yebere yi gördüm yeni esd kasa ybr den zerre kadar fark ı yok görünüş olarak
-
2005 model KLR650 kullanmış biri olarak Kawasaki'nin KTM'ye benzer hiç bir yanını göremedim. Üstelik videodaki yeni modeline de bayılıyorum
-
06 Temmuz 2013, 11:36
yaw hiç bir benzer yanı yok dersen kesinlikle tarafsız düşünüyosun diyemem.. nası benzer yanı yok ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)