Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

SYM gts 250 i evo almayı düşünüyorum, yardım.

REKLAM ALANI
    kerem182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    znu 125
    Merhaba,

kullanımı kolay, şehir içi ve dışı yol yapabilecek, yormayacak, az yakan bi motor arayışındayım.
    sürekli eşimle birlikte kullanıyoruz, işe gidip gelmek ve hafta sonları gezmek için. Sym gts250 evo i konusnuda bilgiye ihtiyacım var. forumdaki başlığında yeterli bilgiye ulaşamadım. bu motor hakkında iyi kötü kim ne duyduysa ve tecrübe ettiyse lütfen paylaşabilir mi?

yedek parça ucuzluğu,konforu ve yakıt azlığı, şıklığı tercih etme sebebim. fikri ve bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    sana şunu söyliyeyim yamaha xmax250 alamıysan sym gts250 evo candır.sağdece çok güneşte bekletme çabuk soluyor
    tereddüt etmene gerek yok

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Sen şimdi koca 250i evo topicini okumaya üşendin milletin sana yazmasını mı bekliyorsun. Yeterli yetersiz bilgi oranın nedir ? Orda ne aradında bulamadın ? Önce kendini güzelce bi ifade et ki insanlarda sana yardımcı olabilsin.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen şimdi koca 250i evo topicini okumaya üşendin milletin sana yazmasını mı bekliyorsun. Yeterli yetersiz bilgi oranın nedir ? Orda ne aradında bulamadın ? Önce kendini güzelce bi ifade et ki insanlarda sana yardımcı olabilsin.
    Hocam neden her açılan konuda konu sahibini azarlıyorsun? Var mıdır bu asabiyetin bir sebebi?
    yusufozugenc bunu beğendi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    znu 125
    sinancım sen yazmasanda olur sakin ol. koca topik dediğin 5 sayfa. ayrıca o konudada yazdım ben ama cevap veren olmadı.
    sen istersen biraz sakinleş, soğuk bişeyler iç, gel

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

sinancım sen yazmasanda olur sakin ol. koca topik dediğin 5 sayfa. ayrıca o konudada yazdım ben ama cevap veren olmadı.
    sen istersen biraz sakinleş, soğuk bişeyler iç, gel gerginliğinin sebebini anlamış değilim. ilgili başlıkda hiç bir bilgi yok. haaa istersen sen bi oku, benim bulamadıklarımı bana aktarırsın.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Bence güzel motor biraz da rakipleri ile arasında ki farklara bakıp aradaki farklara göre almak ta fayda var
    Mesala kymco ixting 250 i bu motor U kullananlar da memnun
    Birde dikkatimi çeken bir diğer konu ise adam motor U almış çok az km kullanmış %20 ters e satıyor aslında olması gereken bu
    Bana garip gelen Honda Yamaha 2 el az km olanlara 0 km parası istenmesi

---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:55 ----------

Bence güzel motor biraz da rakipleri ile arasında ki farklara bakıp aradaki farklara göre almak ta fayda var
    Mesala kymco ixting 250 i bu motor U kullananlar da memnun
    Birde dikkatimi çeken bir diğer konu ise adam motor U almış çok az km kullanmış %20 ters e satıyor aslında olması gereken bu
    Bana garip gelen Honda Yamaha 2 el az km olanlara 0 km parası istenmesi

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı kerem182 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sen istersen biraz sakinleş, soğuk bişeyler iç, gel gerginliğinin sebebini anlamış değilim. ilgili başlıkda hiç bir bilgi yok. haaa istersen sen bi oku, benim bulamadıklarımı bana aktarırsın.
    Hiçbir bilgi derken neyi kastettiğin açık değil. Senin için önemli olan kriterler neler. Belirsiz olan bu.

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam neden her açılan konuda konu sahibini azarlıyorsun? Var mıdır bu asabiyetin bir sebebi?
    Azarladımmı ! Yok daha neler....
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba,

kullanımı kolay, şehir içi ve dışı yol yapabilecek, yormayacak, az yakan bi motor arayışındayım.
    sürekli eşimle birlikte kullanıyoruz, işe gidip gelmek ve hafta sonları gezmek için.
    Sym gts250 evo i konusnuda bilgiye ihtiyacım var. forumdaki başlığında yeterli bilgiye ulaşamadım. bu motor hakkında iyi kötü kim ne duyduysa ve tecrübe ettiyse lütfen paylaşabilir mi?

yedek parça ucuzluğu,konforu ve yakıt azlığı, şıklığı tercih etme sebebim. fikri ve bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
    Hiçbir bilgi derken neyi kastettiğin açık değil. Senin için önemli olan kriterler neler. Belirsiz olan bu.

Azarladımmı ! Yok daha neler....

Arkadaşın kriterleri, istekleri gayet açıklayıcı. Siz nasıl bir kriter istemiştiniz yardımcı olabilmek için ?
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Yanagisawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC gitti Hayabusa Alma Arifesinde

Malesef her başlıkta her daim bilgi bulunamıyor bendaha dün aynı şeyi İNAZUMA başlığında yaşadım konuyu okumaya başladım ilk50 sayfa sırf muhabbet son 10 sayfada koruma demiri vs arka çanta demiri muhabbeti eee geri kalan sayfalarda konuda bazı bilgiler var insanın beyni uyuşuyor 2000 küsür mesajı okumaya kalkınca açıkçası bu başlıkta konu dışı edilen muhabbetlerde bence başlık amacını ortadan kaldırıyor ve mecburen bilgi bulunamayıncada yeni bir başlıkaçılma gereksimi duyuluyor.
    Gelelim Sym Gts 250 konusuna şuanda neredeyse sıfır olarak o paralara alınabilecek en iyi motor Xmax 250 de baya başarılı bir motor ama Sym satışaçısından tahminimce çok önde kullananlar hiçbirşikayette bulunmuyorlar enbüyük rakibi menşeylisi Kymko oda gayetbaşarılı ama ağır olduğusöyleniyor birde bu aralar forumlarda bihayli adındansöz ettiren Daelim 3S var 250cc sınıfında bubahsettiğim 4 motorda kaliteli karar bütçenize göre sizin.
    7g24s bunu beğendi.
    Yarı durgun olmamalı deniz; ya durgun olmalı,yada kudurmalı..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşın kriterleri, istekleri gayet açıklayıcı. Siz nasıl bir kriter istemiştiniz yardımcı olabilmek için ?
    İsteklerine cevap ver ozaman.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    znu 125
    Cevap yazan,vakıt ayırıp fıkır paylasan arkadaslarım, cok tesekkurler sıze. Yamaha yı ınceledım. Bıraz daha ufak, malzeme kalıtelı. Esım sym nın daha rahat oldugunu soyluyor. Fıyat olarak yamaha 11.500 dedı bayı, sym 9.500. Sym bana bıraz daha hos gorundu. Artcı ıcın sırt dayama yerı var yamahaya ıllakı top case gerek. Artı masraf.yedek parca,bakım malıyetı falan dersek Sanırım sym bır adım onde gıbı.

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Ben aldım ayın 11 inde şu an 2500 de Tekirdağ'a döndüğümde 3000 olacak detaylı konu paylaşımı yapacağım

Kısaca

Yakıt 3.6 ortalama ( hız ort. 120)
    İki kişi çok çok rahat

Motosikleti
    znu 125
    Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben aldım ayın 11 inde şu an 2500 de Tekirdağ'a döndüğümde 3000 olacak detaylı konu paylaşımı yapacağım

Kısaca

Yakıt 3.6 ortalama ( hız ort. 120)
    İki kişi çok çok rahat
    Heyecanla beklıyorum hocam

gazo0202 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 BMW 1.16d
    ''Esım sym nın daha rahat oldugunu soyluyor.''

Konu kapanmıştır :D :D :D
    oknglr bunu beğendi.

Motosikleti
    znu 125
    Aslında haklısın, bosa arastırma yapıyorum

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    İsteklerine cevap ver ozaman.
    kardeşim senin derdin nedir? kafan bir şeye bozuksa git sinirini başka yerlerde çıkar klavyeyle rahat atamazsın.
    arkadaş gayet güzel sorular sormuş, gts evo 250 ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilir ancak maddi durumun uygunsa yamaha x-max 250 öneririm.

Motosikleti
    znu 125
    Cenk cok tesekkur ederım. Yamaha alacak gucum var ama yedek parcası daha pahalıdır ve servıs b akım malıyetı daha yuksektır dıye dusunuyorum. Ve gorunus olarak bana sym daha kalıplı geldı ve arka cantaya ıhtıyac duyulmamasıda bır artı dıye dusunuyorum. Belkıde yanılıyorum ama 2000 lıra fıyat farkı bıraz fazlamı dıye dusunuyorum. Yamaha bana bıraz daha ufak geldı, ayaklarımı sym de daha rahat uzattı sankı

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Bende ileride 250 lik maxi'ye geçmeyi düşünüyorum belki joyride 200 falanda olaiblir. gerçi çevre baskısı naked larada itmiyor değil beni , ama gönlüm scooterdan yana :D O yüzden sym wolfda listemde ama çaktırmadan bi sym maxi alıcam sanırım önümüz yaza doğru.Scooter bambaşka. İnternetten araştırıyorum sürekli sym den şikayetçi olan pek görmedim. Sanırım isabetli bi seçim olur.

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    30,000km kullandım km nın çoğu uzun yol ve ortalama 130*-140 km süratle. sonra sattım. alan arkadaş hala kullanıyor. bozulacak diye düşünme gözün kapalı al.

Motosikleti
    znu 125
    Okan haklısın. Yıllardır ben motosıkletı tasıyorum, yoruldum artık vıtesdı debrıyajdı falan. Yas 35 e yaklastıkca bıraz daha rahatına duskun oluyor ınsan demekkı gaz fren yeter bana

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)