SYM gts 250 i evo almayı düşünüyorum, yardım.
Reklamlar
-
06 Temmuz 2013, 00:38
Moderatör
Sinan Er adlı üyeden alıntı
İsteklerine cevap ver ozaman.
Scooter kullanıcısı olsam seve seve yardımcı olurdum, zira scooter kullanmıyorum. Bilmediğim şey hakkında yorum yapmak boş konuşmak ile aynı şeydir
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
-
06 Temmuz 2013, 00:46
Arkadaşım scooter bambaşka
Bugün 300 km yol yaptım eşimle
Bunun 200 km si dağlıktı sürekli yavaşla hızlan
Çok ama çok rahat oluyormuş meğer scooter
Mesela en sevdiğim yönü 80 el giderken önüme kamyon tır geçiyor arkasından gidiyorum uzaktan araba geliyor. Gaza bi asılıyorum hemen sollyorum. Çok ama çok seri bu beni cezbediyor
Tek kötü tarafı müthiş bir rüzgar alıyor ve çukurlarda falan çok sarsıyor her tarafım oynuyor maxiscooter düz yolda temiz yolda mükemmel şu an izindeyim yaklaşık 2000 km yaptık dönüşte dediğim gibi detaylı rapor yazacağım bende çok aradım motoru almadan
Scooturk.net de okudum 125 sayfa motorla ilgili
Benim de yeni alacaklara referans olmam için detaylı bir rapor hazırlayacağım
Aklıma geldikçe birşeyler telefonuma not alıyorum
-
06 Temmuz 2013, 00:58
Cok guzel hafta sonu esımle 2 gunluk ıstanbuldan cıkıp tekırdag kesan canakkale asos ayvalık cunda balıkesır bursa yalova ve tekrar ıstanbul yaptık. 2 gunde 1000 km yol. Kawasakı en 500 var sımdı bende. Tamam rahat serı ama bı yerden sonra eller ayaklar yoruluyor. Emının maxı scooter daha rahattır. Ne kadar uzun yol olursa olsun 120 yı gecmıyorum. Bosuna 500cc motorla ezıyet cekmeye gerek yok. 250cc 2 kısılık kullanımda dedıgın kadar serı olabılıyorsa super. Sehır ıcı tuketım nasıl ? On cam ruzgarı engellemıyor mu?
-
06 Temmuz 2013, 01:01
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Sen şimdi koca 250i evo topicini okumaya üşendin milletin sana yazmasını mı bekliyorsun. Yeterli yetersiz bilgi oranın nedir ? Orda ne aradında bulamadın ? Önce kendini güzelce bi ifade et ki insanlarda sana yardımcı olabilsin.
Neden bir viski alıp sakinleşmiyorsun Joe
kerem182 adlı üyeden alıntı
sinancım sen yazmasanda olur
sakin ol. koca topik dediğin 5 sayfa. ayrıca o konudada yazdım ben ama cevap veren olmadı.
sen istersen biraz sakinleş, soğuk bişeyler iç, gel
[COLOR="Silver"]
ben ona şimdi güzel bir Thaı masajı yapıcam...rahatlayacak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
06 Temmuz 2013, 03:32
kerem182 adlı üyeden alıntı
Cok guzel
hafta sonu esımle 2 gunluk ıstanbuldan cıkıp tekırdag kesan canakkale asos ayvalık cunda balıkesır bursa yalova ve tekrar ıstanbul yaptık. 2 gunde 1000 km yol. Kawasakı en 500 var sımdı bende. Tamam rahat serı ama bı yerden sonra eller ayaklar yoruluyor. Emının maxı scooter daha rahattır. Ne kadar uzun yol olursa olsun 120 yı gecmıyorum. Bosuna 500cc motorla ezıyet cekmeye gerek yok. 250cc 2 kısılık kullanımda dedıgın kadar serı olabılıyorsa super. Sehır ıcı tuketım nasıl ? On cam ruzgarı engellemıyor mu?
Aynı dertler ve şikayetlerden muzdaribiz Hatunlarda haklı galiba
Yarı durgun olmamalı deniz; ya durgun olmalı,yada kudurmalı..
-
06 Temmuz 2013, 03:42
yardım edilecek bi durum yok al gitsin ;)
-
06 Temmuz 2013, 06:34
Yaklaşık bir aydır kullanıyorum kullanımı çok zevkli ve konforlu yamaha x max ı da denedim sym ye göre biraz sert
-
06 Temmuz 2013, 10:08
Tesekkurler arkadaslar. Galıba en ıyı tercıh bu olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)