Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

jant düzeltme

REKLAM ALANI

motorum cbf 150 lastiktendir diye lastiği değiştim ve jantı biraz düzelttirmeye çalıştım ama hala ön lastiğin havasını 30 olarak ayarladığımda yaklaşık 2 hafta içinde 10-9 a kadar düşüyor bende bunun için jant değiştirmek istemiyorum İstanbul Anadolu yakasında özelliklede Ümraniye civarında bu işi çöze bilecek birilerini bula bilirmiyim acaba bildiğiniz bir yer varmıdır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    eski motorum cbf150 idi
    kaza geçirdiğimde yamulan jantı düzelttirmek istediğimde dedikleri şuydu
    bunun jantları döküm çekiç vurursak sağlıklı olmaz bunlar heran kırılabilir gidin yenisini alın

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Çıkma satılıyor malum sitede. Gir bak hocam...

evet malum yere baktım şimdi ama düzelme gibi şansı yoksa çıkmalarada güven olmaya bilir yada birilerinin canını yakmışlardır o yüzden jant almam gerekirse 3-4 taksitle 0 bakıcaz artık bir kerede de o kadar para çıkmıyor
    ama inmesi 2-2.5 haftayı bulduğu için belki basit bir işlemle hallolur diye düşündüm açıkçası

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı yucelgsm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet malum yere baktım şimdi ama düzelme gibi şansı yoksa çıkmalarada güven olmaya bilir yada birilerinin canını yakmışlardır o yüzden jant almam gerekirse 3-4 taksitle 0 bakıcaz artık bir kerede de o kadar para çıkmıyor
    ama inmesi 2-2.5 haftayı bulduğu için belki basit bir işlemle hallolur diye düşündüm açıkçası
    içlastikli yapın ön lastiği

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    eski motorum mondial 150 mash le kaza yapınca arka jant yamuldu , aynı senin gibi 2-3 haftada havası gidiyordu baya . gittim tamirciye halletti . Eskisi gibi olmuştu .
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    içlastikli yapın ön lastiği

iç lastik yapıyorlarmı yani lastiğin içinde şambrel gibi birşeymidir bu

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    iç lastik yapıyorlarmı yani lastiğin içinde şambrel gibi birşeymidir bu
    tabiki neden yapmasınlar bildiğiniz iç lastik şambrel eskide arabalarda motosikletlerde böyleydi sonra tubeless yani iç lastiksiz lastikler cıkınca biraz unutuldu tabi

---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:17 ----------

ya bide çekicle olmaz demişler benim bildiğim jantları tornacı düzeltiyor araba cantları düzelirken motosiklet jantları neden düzelmesin bide ısıyla düzeliyor die biliyorum siz en güzel tornacıya sorun

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Arkadaşlar ben aynı konuda farklı bir soru sormak istiyorum.Benim cant döküm kalitesinden dolayı cantın belli kesimlerinde iğne kadar hava kaçırma var.Kenarında değil ortasında.4 günde dubleks 17 küsür havalara iniyor.Janta nasıl bir işlem yapmalı?Aklıma ilk içine silikon tarzı birşey sıkmak geldi.Macun vs. bildiğiniz var mıdır?Açıkçası burada sanayi rezalet o yüzden forum bilgi konusunda daha yararlı olur.

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben aynı konuda farklı bir soru sormak istiyorum.Benim cant döküm kalitesinden dolayı cantın belli kesimlerinde iğne kadar hava kaçırma var.Kenarında değil ortasında.4 günde dubleks 17 küsür havalara iniyor.Janta nasıl bir işlem yapmalı?Aklıma ilk içine silikon tarzı birşey sıkmak geldi.Macun vs. bildiğiniz var mıdır?Açıkçası burada sanayi rezalet o yüzden forum bilgi konusunda daha yararlı olur.
    bu jeller filan sıvı maddeler oluyor bunlar için sanırım tubeless lastik falan onları bir araştırın derim
    Murat 48/30 bunu beğendi.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    öncelikle lastik köpuklerı varya tubelesss lastige 1 kutu sık hıc hava yokken sonra bıraz fazla hava bas baktın hala ınıyor ( bendede aynı sorun vardı gecmıstı ) maslak ataturk oto sanayıye gelıyosun 2. kısımda jant duzelten dukkanlar var 20-30 tl ye kenarlarını temızlettırıp presletıyosun

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çıkma satılıyor malum sitede. Gir bak hocam...
    Çıkma demek çalıntı demek o malum sitedekiler özellikle. Ruhsatlı motorunu parçalayıp satanlara saygım sonsuz ama.

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çıkma demek çalıntı demek o malum sitedekiler özellikle. Ruhsatlı motorunu parçalayıp satanlara saygım sonsuz ama.
    aynen öyle düşünüyorum yoksa jant çıkmaya düşmesi biraz zor gibi

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Bi arkadasim r6 yla derin bi delige girmisti.jant ortadan catlamisti.Babasi janti duzeltip kaynatmisti(eli bu tur islere bayagi yatkindir.Motoru komple sokup toplar tek basina)Hala sorunsuz kullaniyor.Ama seninki dokme demir ise bencede pek saglikli olmaz.2.el arastir derim.

yardımlarınız için sağolun jant parasından kurtuldum
    ön farkına varmadan inik halde 15 km gitmiştim denge kaybı çok yapmadığı için jant düzeltmeyle uğraşmadım iç lastik yaptırdım 15 tl ye kurtardım benim için sevindirici oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

yani iç lastik olayındaçivi girmesi durumunda direk inme oluyormuş o yüzden sakat bir durum olur diye söylemişlerdi ama ön lastik olduğundan aşırı bi tehlike çıkarmayacağını düşündüm eğer arka lastik olsaydı yaptırmayı düşünmüyordum inşallah doğru düşünüyorumdur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)