Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kanal İstanbul procesine yönel, onda daha çok para var hacı
Metehanım , projen hatırı sayılır şekilde çılgın emme bir kaç kusur var.
Diyelimki gsr 600 ile alakalı bir tavsiye isteyen bir yeni üyeyi örnek alalım. Bu soyağacı olayına mouse ile tıkırdamış olsun.grs 600 yazsın. Karşısınada Gsr 600 sahiplerinden alınan bilgilerle donatılmış bir database çıkıversin.
"Kimi yağ gibi kayıyor hacı" derken, kimisi " Yıılannnnnn Yılannnnn " demiş olsun , kimiside "yetmiyor ağa 1000 lik farz oldu ", kimiside "keşke hondamı alaydık yaw ??? " gibisinden fikir beyan eylediyse , bilgi arayanında kafası karışmazmı ? hem bu durumda olayı "ybr al'a " nasıl bağlayacağız ? Bunlara musallat olamazsak biz ne iş yapacağız ??? Kime saracağız ???
Karıştırmayalım şimdi Cc, MC olayını fazlaca. İyisimi biz bu veritabanını köfteye bağlayalım. İl bazında en baba köfteci ve ocakbaşı nerde bulunur ? buraya nasıl gidilir ? İlin adı yazılınca köfteci ve ocakbaşı listesi çıksın. Üzerine tıklayınca goggle earth den kısa yol tarifi yapsın. ticket sodexo felan geçermi bunu öğrenelim. Giden açıklamalar yazsın. " kazık gitmeyin" veya " Dükkanın olduğu çevrede hiç kedi yok, etin tadıda garipti kıllandım haaa " gibi mesela. Bu daha faydalı bir çalışma olur kanaatindeyim.
Mondial'in soy ağacı VS Honda'nın soy ağacı. CBF150 2006'da da aynı 2016'da da. 2016 gelince söylemişti dersiniz
Yüce Köfte aşkına...motosiklet değilde bir gurme projesi olsaydı ben tek başıma bu ulvi görevin üstesinden gelirdim...ama forumda 8 yıl aynı muhabbetlerle karşılaşınca ister istemez bir kısa yol linki görmek istiyor insan...
bırak yapay zekayı benim bizzat kendi şahsen zekam bile bazen bu isteklere beklentilere yetmediği de düşünülürse benim olay fantastik bişey...
Allah düşmanımı şunumu alayım bunumu alayımcılardan korusun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
saat kaç yav
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
poahahah mete hanım canım ganım.. Gene sıcak temmuz havasının nemle birlikte beynimizde hipnotize etkisi yarattığı şu kavurucu arizona sıcağında yarattığın fikir ile yüz kaslarımın gevşeyip aortlarımın çökmesine ve dolayısı harcadığım bu eforla birlikte terleyip duş gereksinimi mi arttırmış olmadan dolayı saol lan güzel insan
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
benimki baya kalın olur heralde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)