Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mete Handro Çılgın Porocesi "CC Soyağacı"

Motovento
    REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Dr.MZÇ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ mete_han
    Abigelecek seçimlerde çarşı parti kurarsa ona oy virecem
    yoksa sen aday ol bu çılgın proceyle sana oy virecem

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üç gram akıl var,onu da nerelere ziyan ettiriyon be Mete,
    mobilet,mobilet mobilet,bana göre hepsi mobilet
    alsana databeyz,al sana cc seceresi)
    pek ilgi görmedi abi benim poroje ..

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bıktım mete abinin sacma sapan devrim yapacam diye ürettiği fikirlerden..
    sıcak carpıyor abi seni..

garnım aç lan...
    dreamkiller bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kanal İstanbul procesine yönel, onda daha çok para var hacı
    mete_han bunu beğendi.

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Metehanım , projen hatırı sayılır şekilde çılgın emme bir kaç kusur var.

Diyelimki gsr 600 ile alakalı bir tavsiye isteyen bir yeni üyeyi örnek alalım. Bu soyağacı olayına mouse ile tıkırdamış olsun.grs 600 yazsın. Karşısınada Gsr 600 sahiplerinden alınan bilgilerle donatılmış bir database çıkıversin.

"Kimi yağ gibi kayıyor hacı" derken, kimisi " Yıılannnnnn Yılannnnn " demiş olsun , kimiside "yetmiyor ağa 1000 lik farz oldu ", kimiside "keşke hondamı alaydık yaw ??? " gibisinden fikir beyan eylediyse , bilgi arayanında kafası karışmazmı ? hem bu durumda olayı "ybr al'a " nasıl bağlayacağız ? Bunlara musallat olamazsak biz ne iş yapacağız ??? Kime saracağız ???

Karıştırmayalım şimdi Cc, MC olayını fazlaca. İyisimi biz bu veritabanını köfteye bağlayalım. İl bazında en baba köfteci ve ocakbaşı nerde bulunur ? buraya nasıl gidilir ? İlin adı yazılınca köfteci ve ocakbaşı listesi çıksın. Üzerine tıklayınca goggle earth den kısa yol tarifi yapsın. ticket sodexo felan geçermi bunu öğrenelim. Giden açıklamalar yazsın. " kazık gitmeyin" veya " Dükkanın olduğu çevrede hiç kedi yok, etin tadıda garipti kıllandım haaa " gibi mesela. Bu daha faydalı bir çalışma olur kanaatindeyim.
    mete_han bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX

Mondial'in soy ağacı VS Honda'nın soy ağacı. CBF150 2006'da da aynı 2016'da da. 2016 gelince söylemişti dersiniz
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehanım , projen hatırı sayılır şekilde çılgın emme bir kaç kusur var.

Diyelimki gsr 600 ile alakalı bir tavsiye isteyen bir yeni üyeyi örnek alalım. Bu soyağacı olayına mouse ile tıkırdamış olsun.grs 600 yazsın. Karşısınada Gsr 600 sahiplerinden alınan bilgilerle donatılmış bir database çıkıversin.

"Kimi yağ gibi kayıyor hacı" derken, kimisi " Yıılannnnnn Yılannnnn " demiş olsun , kimiside "yetmiyor ağa 1000 lik farz oldu ", kimiside "keşke hondamı alaydık yaw ??? " gibisinden fikir beyan eylediyse , bilgi arayanında kafası karışmazmı ? hem bu durumda olayı "ybr al'a " nasıl bağlayacağız ? Bunlara musallat olamazsak biz ne iş yapacağız ??? Kime saracağız ???

Karıştırmayalım şimdi Cc, MC olayını fazlaca. İyisimi biz bu veritabanını köfteye bağlayalım. İl bazında en baba köfteci ve ocakbaşı nerde bulunur ? buraya nasıl gidilir ? İlin adı yazılınca köfteci ve ocakbaşı listesi çıksın. Üzerine tıklayınca goggle earth den kısa yol tarifi yapsın. ticket sodexo felan geçermi bunu öğrenelim. Giden açıklamalar yazsın. " kazık gitmeyin" veya " Dükkanın olduğu çevrede hiç kedi yok, etin tadıda garipti kıllandım haaa " gibi mesela. Bu daha faydalı bir çalışma olur kanaatindeyim.
    Yüce Köfte aşkına...motosiklet değilde bir gurme projesi olsaydı ben tek başıma bu ulvi görevin üstesinden gelirdim...ama forumda 8 yıl aynı muhabbetlerle karşılaşınca ister istemez bir kısa yol linki görmek istiyor insan...

bırak yapay zekayı benim bizzat kendi şahsen zekam bile bazen bu isteklere beklentilere yetmediği de düşünülürse benim olay fantastik bişey...

Allah düşmanımı şunumu alayım bunumu alayımcılardan korusun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    saat kaç yav
    mete_han bunu beğendi.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    mete_han ve dreamkiller bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı ramizan83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kutsal Mekan Köfteci Yusufu en tepeye yazacaktın... sağol valla eline sağlık...
    ramizan83 bunu beğendi.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

pek ilgi görmedi abi benim poroje ..

garnım aç lan...
    poahahah mete hanım canım ganım.. Gene sıcak temmuz havasının nemle birlikte beynimizde hipnotize etkisi yarattığı şu kavurucu arizona sıcağında yarattığın fikir ile yüz kaslarımın gevşeyip aortlarımın çökmesine ve dolayısı harcadığım bu eforla birlikte terleyip duş gereksinimi mi arttırmış olmadan dolayı saol lan güzel insan
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    benimki baya kalın olur heralde

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)