arkadaşlar yamaha crypton için lastik önerilerinizi alabilirmiyim hem performansı iyi hemde yol tutuşu iyi olması lazım yardımlarınızı beklliyorum
arkadaşlar yamaha crypton için lastik önerilerinizi alabilirmiyim hem performansı iyi hemde yol tutuşu iyi olması lazım yardımlarınızı beklliyorum
Bi arkadaşım aynı motosiklete IRC marka lastik aldı.Bir iki gün önce konuşmuştum,gayet iyi dedi memnunmuş.
micheln ve pirelli model söyleyebilirmisn
Laf işte!
Bursada bütün parçacıları tanırım. Adamlara gittim adam çıkardı michelin metzeler pirelli ve dunlop un tüm kataloglarına tek tek baktı. Arkadaş Türkiyede cub motorlar için bu markaların lastiği yok! Olsa alırdık tabi ama yok yani. Sadece ve sadece irc var. Ayrıca irc yi yıllardır kullanırım en ufak sorun yaşamadım. Başka seçenekte yok zaten.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Valla helal olsun o izmir bayisine. Bende de innova vardı, bursa artı istanbuldaki tüm bayilerde aynı lastiği tek tek telefon edip aramış ve bulamamıştım 2 sene önce. Hatta honda türkiyeye şikayet maili atmıştım. Bursa hondaya bunu söylediğimde verdikleri cevap; " Niye getireyim kardeşim? fiyatı pahalı satamıyorum! " oldu. Kafa bu olunca ne desen boş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)