Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

A2 ehliyeti hakıında

REKLAM ALANI

Öncelikle selamünaleyküm abilerim foruma yeni üye oldum sayılır.Sormak istediğim soru şu bugün Eskişehirdeki bir sürücü kursuna gittim (kursun adını hatırlamıyorum ama yarın bakabilirim).Neyse geldi işte biri A2 konusunda bilgi vermeye başladı.Bana A2 için 18i bitirip 19 dan gün almam gerektiğini söyledi ve istersem A1 ehliyeti verebilirlermiş.Seneye de B sınıfı ehliyetle beraber alabilirmişim.Bende A1 in hiçbir işime yaramayacağını elektrikli bisiklet alsam daha iyi olacağını söyledim.Ve söverek çıkıp evime geldim.Sorum şu ki bunun yaşı 17 yi doldurunca değil mi, herkes yanlış mı alıyor bu ehliyeti, diğer sürücü kursları yanlış mı bunu anlamış değilim.Ve bu arada 23.06.1996 doğumluyum.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    17 dolup 18 den gün alman gerek yaşın tutuyo ehliyet için a2 yi alabilirsin kurs yanlış bilgilendirmiş... Başka kursa başvur ben sonuçları bekliyorum bende 96 doğumluyum...

Çok teşekkür ederim ailemde yanımdaydı biraz zor olacak tekrar ikna etmek

bagımlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150(2010)
    Ben 96 ocak doğumluyum ehliyetim var hatta motor alabilmek için dominosta çalışıyorum. Yaşın tutuyor.

Bana A1 ehliyeti alabileceğim söylendi suratlarına karşı birşey söylemek istemedim neyse başka kurslara bakacağız artık yorumunuz için teşekkürler

Motosikleti
    Tvs Apache RTR(Sarı)
    Kardeşim bende 96 temmuz doğumluyum kursa yarın yazılıyorum evrakları tamamlayıp kursa verdim ağustosun 24 ün dede sınavım var yanlış bilgilendirme yapılmış..

Cidden bir kursun bunu bilmemesi gerçekten garip Ben de cumartesi başka bir yere gidicem bakalım hayırlı olsun kardeşim şimdiden ehliyetin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)