yatacak yeriniz yok lan sizin. küfür edicem edemiyorum banlanıcam. çok kötü kadın evladısınız olm siz ya. o aradı 86 TL kimin oğluna gidecekti acaba?
yatacak yeriniz yok lan sizin. küfür edicem edemiyorum banlanıcam. çok kötü kadın evladısınız olm siz ya. o aradı 86 TL kimin oğluna gidecekti acaba?
Peki ben şimdi yeni ehliyet aldım, bende mi yenileteceğim yoksa sadece ehliyet alalı 10-15 sene olanlar mı?
15 liralar da birilerinin cebine gidecek bunun maliyeti nedir ya 1-2 lirayı geçer mi karton parçası? Çip mip de istemiyorum ben çok lazım.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Tamamen saçma bir uygulama. 5 yılda değil her yıl sağlık kontrolü yapılsa eyvallah tamam hatta çok iyi olur. Fakat zaten ehliyet alırken 700-800 tl harcıyoruz. Neden beş yılda bir "değerli kağıt" ücreti ödeyelim ? Mevzu parada değil ödediğimiz para üzerinden bir daha para alıyorlar Allah ıslah etsin.
Değişmesi gereken millet vekili ve hakim ehliyetleridir, rengide değişmelidir. Nedeni bizim gibi ceza ödemiyorlar. Millet vekili meclise yargıç adalet bakanlığına bildiriliyor. Yani vekilimiz ve memurumuz bizim gibi eşitlik ilkesine tabi değil.
Bu ehliyetleri 15 liraya değiştirtip daha sonrada kimlikler değişince artık ehliyet değil herşey için tek kart kimlik belgesi olacak deyip bir de ona para isterler!...
Kötünün iyisi deyip oy verdiğimiz her parti aynı bokun laciverdi misali hep vatandaşın sırtına biniyor
Ne ben ne de bir başkası haksız yere vergi harici bizlerden uyduruk nedenlerle toplanan bu paraları helal etmez
Yazıklar olsun!...
maliyetini alacaz dediler 15 tl ye indirdiler...peki inmeden önce aradaki fark ne olacaktı, nasıl bir hesap kitap sonucunda 101 lira rakamını buldular çok merak ettim..
Bu ehliyetleri 15 liraya değiştirtip daha sonrada kimlikler değişince artık ehliyet değil herşey için tek kart kimlik belgesi olacak deyip bir de ona para isterler!...
Kötünün iyisi deyip oy verdiğimiz her parti aynı bokun laciverdi misali hep vatandaşın sırtına biniyor
Ne ben ne de bir başkası haksız yere vergi harici vatandaşlardan uyduruk nedenlerle toplanan bu paraları helal etmez!
Devlet büyükleri kendi maaşlarına zam söz konusuysa hemen oy çokluğu ile kabul edilir ama emekliye memura zam söz konusu olunca 40 lira için 40 takla atar 40 kere görüşürler!
Ondan sonrada bütçe açık verince bu vatandaşı nasıl daha fazla soyarız soğana çeviririz diye düşünüp bunları bulurlar!
Yazıklar olsun!...
2002 yılından beri "bu sene ilk okul mezunlarına son şans!" diye her sene adamlara aracı olsun olmasın ehliyet aldırdılar.Bizim sokaktaki 64 yaşındaki baharatçı bile aldı yahu.Adam 64 yaşında.Ben biliyorum bir gözü katarakttan kapalı.Nasıl bir sağlık kontrolü bu ? Biraz merak edip araştırdım.Değerli kağıt bedeliymişmiş.TÜRKİYE CUMHURİYET'i ilk kurulduğu günlerde alıyormuş değerli kağıt bedelini.O da devlet tahvili gibi özel kağıtlarla yatırım yapanlar için veya devlete ait kurumlardan hisse senedi alındığı zaman filan.Yani yoklukta gerçekten değerli kağıt olduğu için,bunu üretecek tesislerimiz olmadığı için.Bu bedel tekrar ne zaman alınmaya başlanmış biliyormusunuz ? 24.05.2004! Basit kırtasiye bedeli(kdv ve ötvsiz hesaplanarak alınan kağıt mürekkep vb.) uygulama kalkmış değerli kağıt bedeline dönmüş.Hepimiz ödeyebilecek güçteyiz.Çoğu insan bunu ödeyebilir.Sorun bu mu peki ? Hayır...
15 lira bile değil maliyetleri
he 15 tl'ye halledilebilecek bir durumdu yani (aslında 15 tl bile fazla ama neyse) eee arada ki 86 tl'lik fark hangi bakanın cebine gidecekti o zaman bunu da bir açıklarsanız memnun oluruz.
Din tüccarı hırsızlar olmasa on numara vatan burası. Toprağından mı, havasından mı nedir var bir gudubetlik.
Mesele 3-5 ağaç değil şimdi anladın mı
Hakim trafik kazalı davalarda olay yerine keşife gittiği vakit eğer gerekli görürse teknik bilirkişiye ölçüm yaptırmak için trafiği polise veya jandarmaya kestirebiliyor. Bunun haricinde trafikte bir üstünlüğü veya dokunulmazlığı yok. Kural ihlali ve Park yasağı ihlallerinde hakimde olsa savcı da olsa ceza kesiliyor. ( aslında çoğu zaman polis "adli makamlara bağlı olduğu için " kesmiyor, ama işlem yapan memurlarda var )
Hakim veya savcıya trafik cezası kesilmediği ve adalet bakanlığına iletildiği bilgisine nerden ulaştınız ??? Bir link verebilirmisiniz ?
"“Kişinin namazına, niyazına değil; dinar ve dirhemle olan arkadaşlığına bakın”. Hz Muhammed ( S.A.V)
"İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır." Hz.Ömer
Hakim savcı falan bilmem de milletvekillerine milyarlarca lira maaş bağlayıp ondan sonra sanki ambulans şöförü gibi iltimas tanıyıp da vatandaşın canına kast edercesine trafik kurallarına riayet etmeden araç kullandığında ceza kesmeyen zihniyet sonucunda malum bir vekil ile ilgili haberde "polis durdurunca rencide oldum" demesine şaşmamak lazım
Bu vekillere ve bu zihniyete gelsin Ankaralı Tugut abimizden...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)