Arkadaşlar daha önce
şurada çanta seçimi konusunda başlık açmıştım ve nihayetinde Shad SH33 Çantayı motosikletime almıştım.
Çanta için extra olarak sırt dayama ve bağlantı demiri aldım.
350 TL gibi rakama geldi.
Bu çantayı almadan önce honda pcx türkiye gurubundan bir arkadaş daha önce "gezi sırasında bu marka bir çantanın uçtuğunu" söylemişti.. Yerine oturmamıştır dedim dikkate almadım.. ben scooterıma 46 lt maxel çanta aldım 50 tl ye 2 yıldır taşımadığım hiçbişi kalmadı 20 ltrik su bile attım yeri geldi (kısa mesafe) şuan motoru satıyorum ama çantayı vermicem bu tarz çantalara verilen paralara ac
Çanta perşembe günü elime ulaştı, cuma akşamı yolda bir çukurun üstünden gecerken çanta arkamdan uçtu gitti..
Yaklasık bir 7-8 takla attı. Neyseki arkadan gelen kimse yoktu ve çantanın içi boştu.. (laptop olabilirdi)
1 saat önce kardeşimi eve bırakmıştım, o sırada o da arkamda olabilirdi..
Durdum çantaya baktım, sağı solu çizik haldeydi, kendime küfürler edip (arkadaşıma inanmadıgım icin) çantayı tekrar takıp yola devam ettim.
Sabah baktıgımda çantanın alt kilit damağının kırıldıgını gördüm;
http://o1307.hizliresim.com/1c/3/pvb9u.jpg
Feyizoğluna telefon açtım olanı anlattım.
Garantiye girmediğini söyledi..
Çanta boştu dedim,
1 günlüktü dedim,
yerine oturmuştu dedim,
gördüğünüz üzere damak kırıldıgından, plastiğin kalitesinden oldugunu söyledim..
Shad firması ile görüşeceğini söylediler.
Cuma geçti, cumartesi geçti, pazartesi geçti.. salı günü artık sinirim tepemde telefonu açtım..
Shad ı türkiye ye getiren kimse garantiye sokmuyormuş.
Müşteri memnuniyeti açısından ödemeyi kredi kartınıza yapıcaz dediler.
Mutlu oldum..
Ama öyle olması gerekiyordu..
Bu çanta henüz 2. günündeyken çukurda damağının kırılıp ucması normal mi?
Teşekkürler Feyizoğlu; biraz zorlasan da hatayı kabul ettiğiniz icin.
Lanet olsun Shad! Böyle dışardan iyi gözüken, aslında bir cukurda uçan canta yaptıgın icin..
Arkadasımla görüştüm; 10 kiloluk karpuz koydum dedi kappa k35 e.. çanta yerinde duruyormuş
Aklınızda bulunsun, Shad çanta almayın, aldırmayın!