Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Meşhur Sigorta

REKLAM ALANI
    flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Derbi gpr 125 ile alakalı 3. başlığım Hala kullanan kimseden yardım alamadım.Eski başlıkları okudum ama cevap bulamadığım bir şey var.

1 şu meşhur egzos sigortası.Nerede acaba nereye takılıyor yer olarak neresi?Kaç ampere çıkarırsam motosikletin gücü artar.

2 Piston ve segman almak istesem nereden temin edebilirim ?
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Yamaha dt 125 motoru kullanıyor demiştim sana, uzunnca bir mesajda atmıştım bu motor ile ilgili... Hani cevap vermediğin...

Piston segman takım zaten... Piyasada dt 125 için yan sanayi ital mal pistonlar 50-70 lira.. orjinal piston 120 civarı...E
    Egzoz subabının sigortası, silindir üzerindeki egzoz çıkışına bağlı olan bölmede. (Tam emin değilim) Exup ile alakası yoktur bu sigortanın.
    Sele altında boş bi sigorta var oraya sigorta vs bir şey takılıp bg yükseltiliyordu. Bundanda emin değilim.

Cevap vermediğin için sağol iyi geceler.
    yürekçe bunu beğendi.

Motosikleti
    Yok artık.Yazdım yahu.Aynı soruyu sordum ve "Adamın dibisin sağol" diye hatta Giden kutumda var sana nasıl ulaşmamış ki Bende diyorum bu adam niye cevap vermedi,bunalttım heralde diye...

Sele altındaki yeri bulamadım ben ya...Gianelli egsoz sipariş ettim sanırım 15 20 güne elimde olacak.Aynı işlemler o zamanda yapılabiliyormu acaba...

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Burada 20 liraya piston buldum. Şuan üzerinde ne takılı bilmiyorum, emin olmak için piston sökülüp araştırmalara girilmesi gerekli....
    http://www.motorsikletyedekparcasi.com/Dt125-Yedek-Parca,LA_194-2.html#labels=194-2
    buradada sekman var.
    http://www.motorsikletyedekparcaci.net/DT125,LA_351-2.html#labels=351-2

Buradaki fiyatlara bakma istersen...
    http://www.motopitshop.com/motopit-online-satis/yedek_parca/derbi/gpr_125_nude/motor_silindir_karter_grubu

EBAY
    http://www.ebay.co.uk/itm/Yamaha-DT-125-Derbi-GPR-125-2T-Piston-Kit-Small-End-Bearing-and-Gasket-Set-/171046955100

Not: İngiltere, amerika vs kısacası ebay diyim... Performans kitler var. Malossinin mesela. 400 küsür eur komple... Farklı alternarifler düşünülebilir... Bana kalırsa yan sanayi dt parçaları iş görür...

Motosikleti
    Özel mesaj yolladım tekrar ulaştımı bilmiyorum...

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    derbi gpr 125 hastalık two stroke 2 zamanlı

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Sigortayla performans nasıl artırılır ben bi mantık kuramadım varmı açıklayabilecek birisi? Bide derbi nerede üretiliyor

Motosikleti
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    derbi gpr 125 hastalık two stroke 2 zamanlı

Arkadaşlarım benimle çok alay etti.125 cc motosiklet seni tatmin edermi işin yokmu diye.Şu an çok populer motosikletim :D Zx10'un bile pabucu damda :D 3 haftadır 5 veya 6 sefer dışarı çıkarım :D Tüm boş zamanımı derbiyi modifiye etmeye uğraşmakla ve ilgilenmekle geçiriyorum...Herkes "kuduz köpek" "eşek arısı" filan diyor derbilerine.Ben pire diyorum ahaha tek tarifi bu.10 kovan arıyı sinirlendirmiş 1 pire

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------

Alıntı babaduru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sigortayla performans nasıl artırılır ben bi mantık kuramadım varmı açıklayabilecek birisi? Bide derbi nerede üretiliyor
    Ben ateşlemeyle veya exup sistemi oda olmadı komple egsoz sistemiyle alakalıdır diye tahmin yürütüyorum.Açıkcası bende bilmiyorum.Aşırı bilgi kirliliği var internette.İspanyol gençler bayağı ilgilenmişler fakat tek kelime ispanyolca bilmiyorum yetmiyormuş gibi google traslatede şaka gibi çeviriler yapıyor.Motoru japon.Şase ve tasarımı italyan esintili ispanyol.Tam bir kırma...
    babaduru bunu beğendi.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O meşhur sigorta akünün orada sigorta tablasındadır exup motoruna elektrik vermesini sağlar eğer exup motorunuz çalışıyorsa zaten sorun yok demektir.
    Modifiye etmek istiyorsan yanlış makina üzerinde uğraşıyorsun bence çünkü derbi gpr yamaha dtr125 motorunu kullanıyor öyle performansına ahım şahım etki edecek modifiye yapmak çok zor.
    En fazla yapabileceğin cc yükseltmek ve eksoz almaktır onlarda çok paralara mal oluyorlar ve aldığınız ürünlerin ömrü çok az oluyor.
    Eğer modifiye edilecek bir makina istiyorsan aprilia rs 250 almalısın.

Motosikleti
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O meşhur sigorta akünün orada sigorta tablasındadır exup motoruna elektrik vermesini sağlar eğer exup motorunuz çalışıyorsa zaten sorun yok demektir.
    Modifiye etmek istiyorsan yanlış makina üzerinde uğraşıyorsun bence çünkü derbi gpr yamaha dtr125 motorunu kullanıyor öyle performansına ahım şahım etki edecek modifiye yapmak çok zor.
    En fazla yapabileceğin cc yükseltmek ve eksoz almaktır onlarda çok paralara mal oluyorlar ve aldığınız ürünlerin ömrü çok az oluyor.
    Eğer modifiye edilecek bir makina istiyorsan aprilia rs 250 almalısın.
    Ah bulabilseydim...Hayalim oydu aslında.Soyup handmade naked yapmak istiyordum ama 2 senede 1 adet bile 2. el ilanı görmedim..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)