evet bak mg king de hem balansör war titreşimsiz hemde 150 lik fiyatıda bretondan daha ucuz ama aynı yaştayız ben mg king diyorum bütceni yükselte biliyorsan mh drift derim
evet bak mg king de hem balansör war titreşimsiz hemde 150 lik fiyatıda bretondan daha ucuz ama aynı yaştayız ben mg king diyorum bütceni yükselte biliyorsan mh drift derim
Mg King fiyatı 2.500 tl idi kışın. Şimdi 2.150 küsüre düşmüş. Bence breton vb modellerden çok daha iyi bi tercih olur. Çünkü hem 150 cc hemde balansör gibi çok önemli bi artısı var. Balasör titreşimi minimuma indirir ve rahat ettirir. Bütçeni bilmiyorum ama mg king fiyatına göre iyi tercih.
Teşekkür Ederim Herbirinize çok İlgilisiniz. Tercihim MG KİNG tir. 150 cc hem bence başlangıc icin yeterde artar bile ileride allah kısmet eder ölmezsek dağa performanslı motorlar alırız... Malesef tekirdağ'da Hikamet etmekteyim. Adana da olsaydım mutlaka denemek isterdim. Motor sürmek ap ayrı bir zevk anlatılamaz birşey adranalinin Hat safha'ya Ulaşması gibi birşey :D Hepinize Fikirleriniz'den Dolayı teşşekür ederim. :D Son bir sorumu Yoneltmek isterim Motor ehliyet fiyatları nedir Ruhsat fiyatları nedir ?
Ehliyet kurs ücreti şehre göre değişir. Sadece A2 için ortalama 650 lira civarı bir maliyet olur.
Ruhsat, plaka ve sigorta için ise yaklaşık 350 lira civarı bir masraf olur.
Esselamüaleyküm Arkadaşlar.
Konuya uzun zamandır mesaj yazılmamış, ben biraz canlandırayım
1 Haftaya yaklaştı Mondial Süperboy aldım vede çok memnunum motorumdan. Rabbim kaza bela vermesin cümlemize. Bir motordan çok çok çok lüks bişeyler istemiyorsan bu motoru almanı tavsiye ederim. GAyet Lüks ve şık bir motor ve yedek parça sıkıntısıda yok araştırmalarıma göre. Tatmin olursun yani bu motordan. Çalışırkene sesi bir harika, mes ediyor
ALLAHA EMANET OLUN...
mg king derim kardeş ucuzlamışken alalım dedim 1 aydan beri biniyorum güçlü motor titreşim az ,100 lükle felan uğraşma bence
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)