Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mondial MG SUPER BOY ?

REKLAM ALANI
    utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    evet bak mg king de hem balansör war titreşimsiz hemde 150 lik fiyatıda bretondan daha ucuz ama aynı yaştayız ben mg king diyorum bütceni yükselte biliyorsan mh drift derim
    cenkito bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı TuraAşkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Herkeze Tecrübelerini Yorumlarını Eksık etmedıklerı İçin teşşekkür ederim. Sizden Yaş olarak olsun tecrube olarak olsun Sözlerinizi dikkate almam gerekir. Şuana Kadar baya kisi Sizin gibi MG King'i Onerdi Son olarak Kanun'nin Sitesinde gezinirken BRETON S 125'e Rastladım Aralarında ki farkı bilmiyorum lakin güzel motora benziyor İkisi arasında kaldım diyebilirim. Yine Tecrubelerinize Sığınarak Hangisi Sorusunu Size Yoneltmekteyim Dediğim Gibi ilk Motorum olucak Yaşım da 17 onun İçin cahil bir cağdayım Mesajlarınızı Bekliyorum Abilerim Üstadlarım.
    Mg King fiyatı 2.500 tl idi kışın. Şimdi 2.150 küsüre düşmüş. Bence breton vb modellerden çok daha iyi bi tercih olur. Çünkü hem 150 cc hemde balansör gibi çok önemli bi artısı var. Balasör titreşimi minimuma indirir ve rahat ettirir. Bütçeni bilmiyorum ama mg king fiyatına göre iyi tercih.
    utkan35 ve cenkito bunu beğendiler.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mg King fiyatı 2.500 tl idi kışın. Şimdi 2.150 küsüre düşmüş. Bence breton vb modellerden çok daha iyi bi tercih olur. Çünkü hem 150 cc hemde balansör gibi çok önemli bi artısı var. Balasör titreşimi minimuma indirir ve rahat ettirir. Bütçeni bilmiyorum ama mg king fiyatına göre iyi tercih.
    evet motor titrediğinde uzun yol hiç çekilmiyor haberin olsun hiç bir yere gidesin gelmez...
    cenkito bunu beğendi.

TuraAşkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Ederim Herbirinize çok İlgilisiniz. Tercihim MG KİNG tir. 150 cc hem bence başlangıc icin yeterde artar bile ileride allah kısmet eder ölmezsek dağa performanslı motorlar alırız... Malesef tekirdağ'da Hikamet etmekteyim. Adana da olsaydım mutlaka denemek isterdim. Motor sürmek ap ayrı bir zevk anlatılamaz birşey adranalinin Hat safha'ya Ulaşması gibi birşey :D Hepinize Fikirleriniz'den Dolayı teşşekür ederim. :D Son bir sorumu Yoneltmek isterim Motor ehliyet fiyatları nedir Ruhsat fiyatları nedir ?
    cenkito bunu beğendi.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Ehliyet kurs ücreti şehre göre değişir. Sadece A2 için ortalama 650 lira civarı bir maliyet olur.
    Ruhsat, plaka ve sigorta için ise yaklaşık 350 lira civarı bir masraf olur.
    cenkito bunu beğendi.

TuraAşkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyet kurs ücreti şehre göre değişir. Sadece A2 için ortalama 650 lira civarı bir maliyet olur.
    Ruhsat, plaka ve sigorta için ise yaklaşık 350 lira civarı bir masraf olur.
    Pekala teşekkür ederim.

AsiLGirdap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Superboy
    Esselamüaleyküm Arkadaşlar.
    Konuya uzun zamandır mesaj yazılmamış, ben biraz canlandırayım
    1 Haftaya yaklaştı Mondial Süperboy aldım vede çok memnunum motorumdan. Rabbim kaza bela vermesin cümlemize. Bir motordan çok çok çok lüks bişeyler istemiyorsan bu motoru almanı tavsiye ederim. GAyet Lüks ve şık bir motor ve yedek parça sıkıntısıda yok araştırmalarıma göre. Tatmin olursun yani bu motordan. Çalışırkene sesi bir harika, mes ediyor
    ALLAHA EMANET OLUN...

kyagmur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ F250
    mg king derim kardeş ucuzlamışken alalım dedim 1 aydan beri biniyorum güçlü motor titreşim az ,100 lükle felan uğraşma bence

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)