Yaw eger varsa haber verin yoksada ben açıyorum şu 40 yaş ve ustu bi toparlansak diyorum bence...Sizce ??
Yaw eger varsa haber verin yoksada ben açıyorum şu 40 yaş ve ustu bi toparlansak diyorum bence...Sizce ??
Selam millet bende yaş 42 Kilisliyim Diyarbakırda çalışıyorum.Hayatım motor üzerinde dir.Arabanın kontağını akü bitmesin diye ve çocuklarla ailecek olduğumuz zaman çeviririm.Ha unutmadan hanımda motor tutkunu kullanamaz ama çok sever......
ewwweet yaşı geçmeye başlamış ama ruhu hala genç(her nekadar iddaa etsekte)bende istanbuldayım beyler yaş 40 ' a 1 var.herkese selamlar
merhaba 43 eskiden izmirli şimdi bursalı
hadi bakalım sitenin dinazorları toplanın bakalım. belki bizim pederide sizlere özendirip üye yaparım.
yokmu başka ihtiyar,kuralım sitenin ihtiyar heyetini
yas 40 degıl ama ruh 40 gectı gıbı bende gelsem alırsınız herhalde aranıza
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
kardes baska topik bulamadınmı,niye desifre ettiriyon bizi.
Walla deşifre korkusu olan ugramaz biz gönlümüzün yaşını yaşamak istiyoruz
Al benden de okadarsarapci adlı üyeden alıntı
selam millet benim nüfus cz yanlış yazmışlar.babam beni 15 yıl önceden yazdırmış da aslında benim yaş 25 ama kafa kagıdında 40
(kendimi kandırdığımı sanıyorum heheh)kendime espiri yapıyorum ama ben bile gülmedim
haa buara Adana da yaşıyorum ben
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Yaş 46.Balıkesir de yaşıyorum.Emekli Asker im.Motorumu çok seviyorum.Sağlıcakla kalın.
BOZKURT
KUBA 150-25
bende varım ama belli etmeyin.
yaşasın rüzgar kardeşliği
Yürüyün be tekaaütler bende varım tevellüt 1966
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)