Çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim hocam sağolun.
geçmiş olsun kardeş tekrar benzer bir olay yaşamaman dileği ile
Teşekkür ederim abi sağolun.
Çok geçmiş olsun
abi geçmiş olsun tez zamanda iyileşmen dileğiyle abi motora sitedekilerin tabiriyle apachi gibi binen arkadaşlar lütfen en azından kask takın hayatınızdan olmayın yine teker yapıyorsanız yarış yapıosanız tam korumayla yapın...
geçmiş olsun allah korumuş ama o aynaların olmaması başka kazalarda doğurabilir aman dikkat.
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Yapılacak her şeyi yapmışsın zaten.
kask darbe yediyse resmini koysan daha etkileyici olur okurlar için çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun... Size birşey olmamış ya önemli olan bu... Korumalar görevini yapmış.
geçmiş olsun
Geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın... Sizin yaşadığınız kaza gibi, korumalı giysilerin önemini ortaya koyan yüzlerce örnek var ama bazı insanlar maalesef ders almıyor...
Teşekkür ederim . bende genç bir insanım. dinlemediğim ders almadığım zamanlar oldu. ama sonradan bu forumda tanıştığım abilerim, kardeşlerim,üstadlarımı dinledim birazda ben düşündüm ve güvenlik , koruma şart dedim. yine genç arkadaşlarıma öğüt gibi geliyor ama biz kendileri için söylüyoruz. bu topiği açma amacımda bu. sadece yaşadıklarımı , yaşananları 1 kerede olsun okuyup güvenli bir şekilde trafiğe çıkmaları. Ben yaşadım işte iyiki de korumalarımı tam almışım söz dinlemişim diye şükrettim. bazı kişiler diyorku sanki büyük cc motosikletin var cümlelerini öyle kuruyorsun. marka modelin ne önemi var,hızın,kuvvetin,torkun,motor hacminin,gücünün ne önemi var eğer sen güvenliksiz biniyorsan hayabusayada binsen mobiliet muamelesi görürsün bu bi gerçek . böyle olmasıda iyi bir durum düşünenler kendi çıkarı içinmi düşünüyor. tabikide korumasız binen kişiler için ne kadar riskli olduğunu örnek verebilmek için . bu topicte benim örneğim oldu. 1 kerede olsa okuyanlara teşekkür ederim saygım sonsuz. tekeriniz düz bassın. Allah kaza bela vermesin. iyi forumlar dilerim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)