Kask , Ceket Ve Tam Koruma Giydiğim İçin Ayaktayım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
resimler bi tek bende mi gözükmüyor ?
-
hocam ben görüyorum linkler kırıksa düzelteyim
-
Geçmiş olsun kardeşim.buarada resimler gözüküyor
-
geçmiş olsun biraderim...kafadan bindirmişsin galiba..kendini yere atabildin inşallah...
-
Geçmiş olsun ekipmanın gerçekten nekadar önemli olduğunu insanımızın artık çok net anlaması lazım!! Siz tüm paranızla motoru alıp ekipman edinmeseydiniz şu anda ne altınızdaki motorun markasının yada son hızının önemi,nede siz bugünkü sağlığınızda olurdunuz tekrar geçmiş olsun..
-
Geçmiş olsun... Allah beterlerinden esirgesin...
-
wuuuu geçmiş olsun kafadan bir yere çarpmışsın sende birşey yoksa süper...
-
Geçmiş olsun iyi ki korumalar tammış. Bu konu sabitlense yeridir...
-
01 Temmuz 2013, 17:36
nasıl oldu kaç km hızdaydınız ?
-
01 Temmuz 2013, 17:37
Çok çok geçmiş olsun. Bu sabah motosiklet pantolonu, sırt koruma ve bot baktım, bugün yarın gidip alacağım. Kask ceket eldivensiz binmiyorum zaten, fakat altıda sağlama almak gerek.
-
01 Temmuz 2013, 17:42
-
01 Temmuz 2013, 17:42
Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım. Doktora görünseydiniz gene kontrol için. Allah kimseye kaza bela vermesin...
-
01 Temmuz 2013, 17:44
Geçmiş olsun,sonuncu olur inş.
-
01 Temmuz 2013, 17:45
-
01 Temmuz 2013, 17:50
Ose adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
Ben Manisa çıkışında 2sene önce böyle bir topluluk yolda yarışırken gece yarısı uzunca bir yolu arabamla gitmek zorunda kaldım gerçekten yolda yaptıkları ve toplu olarakta hem kendilerini hep öteki araçları çok tehlikeye sokmuşlardı
Yarı durgun olmamalı deniz; ya durgun olmalı,yada kudurmalı..
-
01 Temmuz 2013, 17:55
Kardeşim geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
-
01 Temmuz 2013, 18:07
Acilen kaskını değiştir. Kask tek kullanımlıktır bir dahakine karpuz gibi yarılır...
-
01 Temmuz 2013, 18:15
Çok geçmiş olsun. Nereye çarptın? Veya ne sana çarptı?
-
01 Temmuz 2013, 19:50
mete_han adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun biraderim...kafadan bindirmişsin galiba..kendini yere atabildin inşallah...
teşekkür ederim abi.ilk taklada atamadım ama 2. taklada başardım gayet soğuk kanlı davranarak . panik yapmadan.
---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:32 ----------
htmetin adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun. Nereye çarptın? Veya ne sana çarptı?
Teşekkkür Ederim. Önümdeki Araba üzerime kırdı 75/ 80 km/h kadar hızım vardı fakat sol şeride yığmış oldukları ( asfalt çakılı) denilen kum kümesine çarptım . sonrasında takla atmaya başladım. kum kümesini nasıl görmedin diye soran abilerim olacaktır. akşam karanlığında ve işaretsiz bi şekilde ,asfalt zemini renginde olunca seçmek imkansıza dönüştü.
---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:36 ----------
evet hocam şükürler olsunki ekipmanlarım beni kurtardı. doktora yinede muayene olarak gittim en ufak çizik veya ters giden bir durum yok. teşekkür ederim.
MBHoro adlı üyeden alıntı
wuuuu geçmiş olsun kafadan bir yere çarpmışsın sende birşey yoksa süper...
---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:43 ----------
hocam bugün gittim motosikletimi bile yaptırmadan yeni kaskımı hemen aldım. eskisini emekliye ayırdım.
Şafak Tan adlı üyeden alıntı
Acilen kaskını değiştir. Kask tek kullanımlıktır bir dahakine karpuz gibi yarılır...
---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:47 ----------
Doktoru ihmal etmedim . yinede gittim muayene oldum . en ufak çatlak, çizik yok ters giden hiçbir durum yok.
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun dikkatli olmak lazım. Doktora görünseydiniz gene kontrol için. Allah kimseye kaza bela vermesin...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)