Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Polis Denetimleri Sıklaştı Sanki

REKLAM ALANI

Yaz aylarında daha çok motor çalınır, bu nedenle de bu tip çevirmeler iyidir.
    TIGERSHARK, Şafak Tan ve wolrath bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Kavacık'ta ki polislerle kışın bayaa bi samimi oldum ben. Ehliyet yoktu o zamanlar. O şekilde çevrildim bi kaç kez. Tek sıkıntım ehliyet olduğu içindir ki bişey demediler. Bi gün hava buz gibiydi. Ocak falan. Dedim zorunlu olmasam sabahın 7sinde bu havada ne işim var motor tepesinde falan. Hatta Hasan abi, bak ama alınca ehliyetini gel göster bana dedi :D

Geçenlerde de yine köprü geçiyorum, ama bu sefer Anadolu tarafına. Hop! Çevirme...
    Dedim nasılsa ehliyet de var artık. Rahatım. Tam motoru stop edicem, ehliyet ruhsat göstericem...

Polis dedi ki önünde giden kırmızı arabanın plakasını aldın mı? Hadiii. Ben emniyet şeridinden yardırıyordum. Önümde de araba vardı. Kırmızı araba. Çevirmeyi görünce kaçtı tabi.
    Adam plakayı soruyor bana, ceza yazacak adama :D Dedim yok alamadım. Tamam dedi gidebilirsin.

Ertesi gün aynı yer, aynı saat, aynı polis. Yine durdurdu.
    Audi Q7'nin plakasını alabildin mi?
    Abi dedim, yarın sırf senin için hepsini not edicem. Güldü. Git dedi. :D

Selamlaşırız bu polis amcalarla hep köprü giriş çıkışlarında.
    htmetin ve Esrarengiz03 bunu beğendiler.

deniz ci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    şuana kadar 2 kez çevirmeye giremedim 5 senede fazerimle gazladım gidiyordum tam tepe çıktım 180 -190 arası hız gördüm yavaşladım baktım 10 taneye yakın motor var dedim kendi kendime makinayımı bırakmak yoksa dewammı etmek hani yersem ceza hızdan allahın emri gibi bişey olucak zaten hız 90 -100 arasıydı dur dedi ama o an şeytan ne durucan dedi seytan kazandı polisin gözü önünde çatalca gişelerinden u dönüşümü aldım adam hayla bakıyordu en son 240 dedi motor kurtuldum dedim di bir kerede çalınmadan önce fazerim rivadan denizden geliyordum hava sıcak şeytan dürtüyor ac bırak daha gazı diye fsm den çıktım tam çıkışta el kaldırdı polis dur diye ibre 150 civarıydı açıkçası o an durmaya çalışsam zaten 100 metre gecxicem çevirmeyi ayrı ceza yazacak yine durmadım fsm köprü çıkışından aslan tepe stadyumuna vardığımda motor bagrıyordu ibre 265 e dayanmıştı bi gün kısmet artık ne diyim evraklar tamm ama polise hasret cebte duruyor sigortanın gununu zaten geçirmem bile önce karsı tarafı duşuncen .. işte böyle ..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)