Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Hızlı kaçan motorlar hangileri

REKLAM ALANI

Selamun aleykum abilerim ben 16 yaşında 70 kilo 1.70 de boyu olan bir kardeşinizim.motor almaya karar verdim ve bütçem 2 milyar ve 3 milyar arası.öyle gözüm çok yükseklerde değil bana hızlı kaçan az yakan bi motor olursa çok iyi olur.arkadaşlarım yamaha aerox 100 motorunu söylediler çok hoşuma gitti 2 zamanlı o tarz bi motor bildiğiniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    memduhb bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ehliyetsiz motorsiklet kullanmanın cezasından haberin yok sanırım
    vedat arslan ve yürekçe bunu beğendiler.

Gurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alma Çabalarında
    ehliyet yok anladığım kadarıyla. o parayla korumalarını al seneye ehliyet al sonra motor al.

Diyecem ama beni iplemicen biliyorum :D
    yürekçe bunu beğendi.

yok abi estağfirullah ama dahada önceden bws kullanmıştım kaskımı takıp efendi efendi gidiyordum yolda polis falan çevirmiyordu o kadarda polis olan bi yerde değilim yani.ama çevirlerse tabi kötü olur :/

memduhb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250 (2014 mavi)
    Alıntı vedat arslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamun aleykum abilerim ben 16 yaşında 70 kilo 1.70 de boyu olan bir kardeşinizim.motor almaya karar verdim ve bütçem 2 milyar ve 3 milyar arası.öyle gözüm çok yükseklerde değil bana hızlı kaçan az yakan bi motor olursa çok iyi olur.arkadaşlarım yamaha aerox 100 motorunu söylediler çok hoşuma gitti 2 zamanlı o tarz bi motor bildiğiniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    kardeş senın kriterlerıne gore en uygunu akülü bisiklet ehliyetsiz kullanılıyo az yakıyo kacısıda ıdare eder 40 km sürat yapar daha fazla sürat yapabilmen icin 17 yaşını doldurup ehliyet alman gerek ne yazıkkı
    özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Stmax zwd206l alirsin anca
    suan itibariyle alabileceğin(başına iş açmadan)tek kacan sey olur

SARAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 YAMAHA CRYPTON T110
    yamaha crypton

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ailen biliyor mu motosiklet alacağını?
    gerçekten biliyorsa, o motoru aldığında senin üstüne olmayacak.
    yakalanırsan hem sana hem de araç sahibine yaklaşık 2000 tl ceza alacaksınız.
    motor ile denk neredeyse
    oysa sabretsen de bu arada aramızda kendini geliştirsen?
    ben senin aramızda olmanı ve kalmanı istiyorum.
    ne dersin, var mısın? ( evlilik teklifi gibi oldu )
    vedat arslan bunu beğendi.

biliyor abim ailem alacağımıda hani çoğunlukla sokak aralarında sürüceğim için onay veriyorlar.bu arada çok teşekkür ederim abim burdayım abim motor hakkında bilgi almak için geldim sizlerden öneri almak için.hani daha öncede motorum olmuştu hiç ceza yememiştim o bakıma almak istiyorum aeroxu genciz kanımız kaynıyo o bakımdan abi
    yürekçe bunu beğendi.

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    ne 2.000 i abi 1407 ruhsat sahıbıne 1407 de surucu ye = 2814

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    biliyor abim ailem alacağımıda hani çoğunlukla sokak aralarında sürüceğim için onay veriyorlar.bu arada çok teşekkür ederim abim burdayım abim motor hakkında bilgi almak için geldim sizlerden öneri almak için.hani daha öncede motorum olmuştu hiç ceza yememiştim o bakıma almak istiyorum aeroxu genciz kanımız kaynıyo o bakımdan abi
    tamam, o vakit önce bol bol fren ve panik fren videosu izle, motosiklete doğru oturuş pozisyonlarını, viraja giriş-çıkış kurallarını, kontra tekniğini araştır... sonra devam ederiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne 2.000 i abi 1407 ruhsat sahıbıne 1407 de surucu ye
    bak yaaa, o kadar da bana sormadan yapmayın demiştim.
    demek telefon kapalıyken olmuş
    neyse artık, ben otoyal müdür yardımcısıyla konuşur pazarlık ederim
    vedat arslan bunu beğendi.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Yüklenmeyin yahu çocuğa bu kadar Eğer izmir çevresinde veya izmire gelebilecek isen,17 yaşına kadar motosiklet sahibi olmayacaksan sana marka ve model vereceğim paran yetecek ve hiç bir karşılık beklemeden elimdeki parçalar için ücret istemeden elimle modifiye edeceğim.Ehliyetini,çin malı olmayan kaskını,ardından motosikleti al ve gel.Bak bu kadar insan içinde şeref sözü veriyorum.Hiç bir beklentim yok.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Şehir içinde önermem kardeşim hadi köyde olsan arazide sür önüne pek bişey çıkmaz yakalanma ihtimalinde pek olmaz ama mahalle arasıda olsa önüne bir çocuk fırlar sonra bir sürü para cezası vb başınıza dert çıkar 1 yıl dah bekle öyle al
    yürekçe bunu beğendi.

alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym fiddle
    şimdilik karakaçan

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Sokak aralarında coluk cocuk cok olur

Ne kadar sokak araları desende ana caddelerden kendini alıkoyamıyor biz motorcular elektrikli pisiklet al sen hem 60 kmh hızlara kadar cıkıyorlarmış

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    arkadaşın REYZİNG istemediğine dua edin...
    Uğur Gündüz ve yürekçe bunu beğendiler.

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Ehliyeti korumayı geçtim senin tecrübesizlikle 2 zamanlıya az gelir bunun yağı var bakımı var var oğlu var

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yavaş yavaş geliştirir kendini 100 lük cupla başla polisin olduğu yerleri kestir o yollara girme sıkıntı olmaz 2 senedir istanbulda hep çevirmelerden geçtim kask tabiiki var ama olmadığı zamanlarada denk gelmiştim çeviren soran olmadı sen yoluna bak polisle göz göze gelme

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Kardeşim bende 16 yaşındayım Kuba Öneriririm 2.000 lira verdinmi en kralından yapılmış cg alırsın..

senin bütçene uygun suzuki hayabusa var. hem ucuz, hem çok kaçar hemde benzini kokluyor.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)