Motomax ÖTV yi kendi ödüyor!!!
Reklamlar
-
(Yeri burasımı değilmi bilmiyorum. Yanlış yere topic açtıysam affola..)
Arkadaşlar daha 2 dk önce motomax Edirne bayiisi Levent Başol aradı iş yerimden (orta okuldan arkadaşım olur) kanka sana bi süprizim var dedi.. Ne dedim? aynen şunları söyledi
"Motomax firması ötv farkını kendi ödüyor ve aynen eski fiyatlarını koruyor, yaz sonuna kadarda fiyatlar değişmeyecek"
Yani bir shadow250 lik 3590 ise ötv den önce şuanda aynı fiyat. yada bir superlight 2590 ise şuanda aynı...
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
Doğruysa bu hadise , çok olumlu gelişme derim de...1 yıl sonra ne olacak çok merak ediyorum.Adamlar şimdiden "yazın sonuna kadar" demişler bile.Neyse , o zamana kadar mangırı denkleştirenlere bi faydası olur hiç olmassa
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
süper haber, dostum çok sağolasın, inşallah değişmemiştir gerçekten, keeway tekrar listede o zaman, eyvallah...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
-
Motomax'ı kutlamak gerekir.
-
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
-
bütün keeway bayilermi sadece bahçelievlerdeki motomaxmı tam anlayamadım
-
motomax neresi yaw? )))))))))))))))))))
-
yavvvvv kardeşim bunlar reklam kokan hareketler hem ötv ye daha zam gelmediki siz uyuyosunuz yavvvvv.hehe
-
Aprilia soruyorum yok, Moto Guzzi soruyorum yok...ÖTV'yi ödüyorlar belki ama, ellerinde motor yok, olmayan motorun ÖTV'sini ben de öderim...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
asyada fıyat farkını korumus
Yeni yine yeniden
-
-
hadi canım millet çatır çatır alıo ötv farkını bursada
-
criminal, sen bilirsin, var mı bunun aslı?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
bu haberi nasıl doğrularız, arayın motomax"ı arkadaşlar, daha ötesi yok ki bunun.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
helal olsun motomax e demekki ilk sırada supershadowla landcruiser buluncak
-
kardeşim aslı astarı olmadan hayale kapılmayalım.doğruysa bu haber bursa bayii neden ötv yi yerleştirio kardeşim
-
alıntı yapmada problem var erhan.
alıntı yapıyorum mesajınız 10 karakterden kısa olamaz diyor.
bu mesajımı da silin.
-
Doğruysa çok güzel bir pazarlama yöntemi.Tercihlerim arasında supershadow ve landcruiser'de ilk sıralardaydı.Böyle olursa rakipsiz kalırlar.
-
haber dogruymus. 12 nisandan itibaren gecerli olan fiyat listesinde sadece hurricane, focus ve partner'in fiyati artmis. onun disindaki modellerin fiyatlari degismemis. bir anlamda motomax diger modellerde indirime gitmis. bu hafta basinda motor alan arkadaslar maalesef %13 fark odeyerek almis oldu.
bu arada az once baktim. www.feyizoglu.com da hem mondial hem keewayler icin guncel fiyatlar var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler