Motomax ÖTV yi kendi ödüyor!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
motomax a teşekkürler
feyzioğlu ile şu anda konuştum fiyat değişmemiş.
keeway landcruiser, şu anda gündemimde ki ilk sıraya oturdu.
güzel bakan , güzel görür.
-
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
Motomax, sadece Keewaylarin ÖTV'sini ödüyor.Diğer ithal ettiği, markalarda ki ÖTV artışı aynen geçerli geçerli.Ayrıca bu kampanya Motomax'ın Türkiye genelindeki tüm bayilerinde geçerli.
-
Anladığım kadarıyla sadece Keeway'lerin fiyatı değişmemiş...çünkü Motomax'ın getirdiği diğer markalardan (aprillia,motoguzzi, daelim) fiyatlar aldım, ötv farkı hepsine eklenmiş.
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
motomax ın sabit fiyatı
forumu okuduktan sonra motomax ın konya bayisi olan beymotor Ali abiyle görüştüm o da haberi teyit etti.dün bize de fax geldi dedi.Ben diğer firmalarla da görüştüm genelde yapılan biraz indirim yapıp ötv artışından kaynaklanan tutarı müşteri ile satıcı arasında paylaştırmak.Motomax bu anlamda bir adım öne geçti.bu tür satış politikalarına devam ederlerse yazı iyi satış rakamlarıyla geçirecekleri kanaatindeyim.
-
yamaha da aynisini yapiyor. bir miktarini kendi oduyor otv nin...taktir edilesi bir olay ama insan sunu sormadan edemiyor. A be kardesim madem bu kadar indirim payiniz vardi, ne demeye otv den once bunu kulllanmadiniz?
-
motomax ayrıcalıgı alıncada yasayacaksınız
-
yamaha da aynisini yapiyor. bir miktarini kendi oduyor otv nin...taktir edilesi bir olay ama insan sunu sormadan edemiyor. A be kardesim madem bu kadar indirim payiniz vardi, ne demeye otv den once bunu kulllanmadiniz?
bence indirim payı da olsa rekabet piyasasında rekabeti ele geçirmek için yapılan hamlelerden biri.
-
Abi şimdi aradım Motomax merkezi Maslak : 0212 289 60 00
Yok öyle bişi.
ÖTV yi baba gibi ekliyorlar motor fiyatına.
Reklamını kim yaptı bilmiyorum ama yalan haber yaymayalım arkadaşlar.
-
-
Arkadaşlar motomax ın sayfasındada fiyat değişikliği yok ötv zammını yoksa 1 dakikada sayfada güncellerdi
-
Ekol Motor Levent Başol : 0284 225 10 05 Edirne Motomax Bayii
Kimseye yalan haber vermiyoruz. Bayii bize ne dediyse o
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
mavibisiklet adlı üyeden alıntı
motomax'ın web sayfasındaki telefonu tekrar aradım. Tel No: 0212 289 60 00
Sadece Keeway markaya ÖTV eklemediklerini belirttiler.
Dolaysı ile söylediğimi düzeltiyor/açıyorum :
Motomax sadece Keeway markaya ÖTV eklemiyor. kendisi üstleniyor.
Ama diğer markalara (APRILIA,GILERA,DAELIM,MOTO GUZZI) ÖTV yi ekliyor.
-
Jazzbass adlı üyeden alıntı
Ekol Motor Levent Başol : 0284 225 10 05 Edirne Motomax Bayii
Kimseye yalan haber vermiyoruz. Bayii bize ne dediyse o
Haberin yalan olmadığını, eksik bilgi verildiğini anladım.
Bahsettiğiniz ÖTV indirimi (eklenmemesi) sadece KEEWAY markaya yapmışlar.
Sattıkları diğer 4 markaya yapmamışlar.
Haberi bunu belirterek verseydiniz daha doğru, açıklayıcı olurdu.
Yine de sizi yalancı durumuna düşürdüysem özür...
-
Yalancı duruma düşmekten ziyade böyle birden "yalan haber vermeyin" gibi bi tabiri kullanman hoşuma gitmedi sadece. Bana bayii arkadaş motomax ötv almıyor dedi bende yazdım. Hangi markaya alıp almadığı hakkında bilgi vermedi. Ama benim keeway SL 150 almıyormuş bana bu haber yeter
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
Hımm demek ki hükümete inat düşük kar marjıyla motorları satacaklar. Sürümden + Parçadan kazanacaklardır. Bence diğer markalarda aynı yolu izlemeli ve sürümden motor satmalı. Güzel taktik hehe
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Super Moderator
Ben de bu güzel haber sayesinde Superlight'ıma 1-2 gün içerisinde kavuşuyorum.
Şimdiden buradan acele etmeyip biraz sabretmemi, böyle bir karar çıkabileceğini, benim daha avantajlı olacağımı söyleyip beni rahatlatan Motomax bayisi MotoVizyoN'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
-
-
Motomax'a landcruiser'in yeni dizaynı geldimi veya ne zaman gelecek bilen varmı acaba. Bayilere dağıtım ne zaman olacak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler